PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

newborn
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la newborn » 30 apr 2016, 12:30

cikazubo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ko ne zna da se zaebaje i ne moze da podnese zaebanciju ne treba ni dolaziti na ovu temu. Sve dok je zaebancija zdrava bez da se pocne na licnoj osnovi meni ne smeta sto ce me neko nazvati kompleksase, debilom itd. Jer tema sluzi za to. :salut:
Pa sta trazis onda na ovoj temi ?
Složi mu ga ko Stevanović Sarajevu :rol: :rol: :rol:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 apr 2016, 12:30

Ja shvatam neke da nakon gotovo cijele hefte podje8avanja, sad odjednom oni su ti koji su izloženi istom, jer i pored dvije pobjede u istoj sezoni u gradskom derbiju, haman će završiti ispod rivala i ostati bez Evrope. Zbog te činjenice više će boliti plave nego bordo, nas je ipak i Željezničar i Zrinjski pobjedio kući... Nama je i peto mjesto za ovakvu sezonu puna šaka brade.

Kada se to sve pogleda, naravno da će biti malo razdražljivi na trenutno podje8avanje. :kafa:
Samo Saraj'vo.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 apr 2016, 12:32

PitarBordo je napisao/la:Ja shvatam neke da nakon gotovo cijele hefte podje8avanja, sad odjednom oni su ti koji su izloženi istom, jer i pored dvije pobjede u istoj sezoni u gradskom derbiju, haman će završiti ispod rivala i ostati bez Evrope. Zbog te činjenice više će boliti plave nego bordo, nas je ipak i Željezničar i Zrinjski pobjedio kući... Nama je i peto mjesto za ovakvu sezonu puna šaka brade.

Kada se to sve pogleda, naravno da će biti malo razdražljivi na trenutno podje8avanje. :kafa:
Draze su mi ove dvije pobjede u derbiju od Europe. Uostalom, vi sebe vec vidite u Europi a nas ne? Super, necu ti nista vise reci ali se nadam da ce doci vakat kada cu te moci citirati. :mrgreen:
Nama je izlazak u Europu u rangu titule, pa mi smo devet utakmica u nizu dobili a zatim odigrali jedan remi protiv prvoplasiranog tima, gdje smo pogodili stativu i prečku, i opet nam Europa visi o koncu. Eto, u kakvim smo se **** nasli zbog prve polusezone.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2016, 12:35

PitarBordo je napisao/la:Ja shvatam neke da nakon gotovo cijele hefte podje8avanja, sad odjednom oni su ti koji su izloženi istom, jer i pored dvije pobjede u istoj sezoni u gradskom derbiju, haman će završiti ispod rivala i ostati bez Evrope. Zbog te činjenice više će boliti plave nego bordo, nas je ipak i Željezničar i Zrinjski pobjedio kući... Nama je i peto mjesto za ovakvu sezonu puna šaka brade.

Ja ne bi nista napisao da mene ili klub neko podyebaje radi rezultata na terenu ili plasmana na tabeli... ali ovakve salve odusevljenja zbog odluke opstine od jucer :roll: Izvini, za mene je to samo kompleks i nista vise.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 apr 2016, 12:36

Podjebavanje sa Jakupovicem nije kompleks?

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 30 apr 2016, 12:38

Lakoste je napisao/la:Podjebavanje sa Jakupovicem nije kompleks?
Pa levat je i nas oštetio koliko i vas samo što mi nismo plačipičke ko vi

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 apr 2016, 12:39

VAs ostetio jer vam nije dao crveni karton i svirao penal za nas. :tokralju:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 apr 2016, 12:39

SlevinKelevra je napisao/la:

Ja ne bi nista napisao da mene ili klub neko podyebaje radi rezultata na terenu ili plasmana na tabeli... ali ovakve salve odusevljenja zbog odluke opstine od jucer :roll: Izvini, za mene je to samo kompleks i nista vise.
Slažem se da je malo bez veze to oko odluke jahanje... Ja sam jučer prvi po društvenim mrežama prozvao i Violončelo i ostatak bagre - jer bez obzira gdje se krije problem, sabotaža je očigledna i bez veze je da zarad nekih ličnih egoa i koristi se stopija procesi koji unaprijeđuju bitne stvari u zajednici. Ja ne prozivam i podje8ajem po tom osnovu, niti ću ikad - prije svega jer moj uvaženi klub nema uopšte stadiona, a kamoli problem u rekonstrukciji istog. :salut:

Pipi, slažem se sa cijelim tvojim postom. :wave:
Samo Saraj'vo.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 30 apr 2016, 12:40

Lakoste je napisao/la:VAs ostetio jer vam nije dao crveni karton i svirao penal za nas. :tokralju:
Jest, jest. Ako to više puta ponoviš vjerovatno ćeš se ubjediti da je tako. Na dobrom si putu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 apr 2016, 12:41

PipiDugaCarapa je napisao/la:

Draze su mi ove dvije pobjede u derbiju od Europe. Uostalom, vi sebe vec vidite u Europi a nas ne? Super, necu ti nista vise reci ali se nadam da ce doci vakat kada cu te moci citirati. :mrgreen:
Nama je izlazak u Europu u rangu titule, pa mi smo devet utakmica u nizu dobili a zatim odigrali jedan remi protiv prvoplasiranog tima, gdje smo pogodili stativu i prečku, i opet nam Europa visi o koncu. Eto, u kakvim smo se **** nasli zbog prve polusezone.
I mi smo protiv vas pogodili stativu i precku, ni vi niste pogledali na gol kako treba.. pa ste pobjedili..
Mnogi su vam cestitali..
Daj boze da svi mi budemo imali sudjenje kao vi i zrinjski sinoc..

Vi niste utakmice odigrali od Sirokog kako valja, i samo je pitanje vremena kad cete kiksati.. Desilo se sinoc, a nije iskljuceno i u Zenici da izgubite nekoliko bodova.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 30 apr 2016, 12:42

Ma lazi sam sebe, sjedio sam citavu sedmicu sa "bolesnicima" zelje po kafama i svaki je priznao da je ono cist crveni karton. Samo sto je to njima godra, jos kako kazu da bi im bilo draze da ste pobjedili iz nekog nepostojeceg penala a da je nama ponistio cist gol, itd.

Uostalom, znas koliko meni puca neka stvar hoce li mene forumasi ss.ba foruma dozivljavati kao kompleksasa, debila, itd. Stvarno ne znam kako cu nastaviti zivjeti s tim. :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 apr 2016, 12:45

Lakoste je napisao/la:Ma lazi sam sebe, sjedio sam citavu sedmicu sa "bolesnicima" zelje po kafama i svaki je priznao da je ono cist crveni karton. Samo sto je to njima godra, jos kako kazu da bi im bilo draze da ste pobjedili iz nekog nepostojeceg penala a da je nama ponistio cist gol, itd.

Uostalom, znas koliko meni puca neka stvar hoce li mene forumasi ss.ba foruma dozivljavati kao kompleksasa, debila, itd. Stvarno ne znam kako cu nastaviti zivjeti s tim. :D
Ma Head je dobar momak. Znam ga licno. :thumbup: :thumbup: Zna zajebanciju i zna dobro primiti zajebanciju. :D :salut: :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 apr 2016, 12:45

Lakoste je napisao/la:Ma lazi sam sebe, sjedio sam citavu sedmicu sa "bolesnicima" zelje po kafama i svaki je priznao da je ono cist crveni karton. Samo sto je to njima godra, jos kako kazu da bi im bilo draze da ste pobjedili iz nekog nepostojeceg penala a da je nama ponistio cist gol, itd.

Nisi jedini kome su navijaci zelje to govorili.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 apr 2016, 12:50

Meni, primjera radi.

@Zip
Niko ne igra nista posebno, eto, Zrinjski nije pogledao ka golu ali je odnio ono po sta je dosao i moglo bi mu biti kljucno za titulu. Vasa igra je katastrofalna, Sloboda ne igra nista posebno, mi takodjer.. A kako cemo i igrati, kada nam je svaka utakmica odlucujuca? Svaka ko finale, pobjedom nista ne dobijas (devet u nizu i korak se pomjerili) a porazom gubis sve. Zato sam i rekao, odigrati svaku ko sinoc pa sta Bog da. Nista im zahatariti necu..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2016, 12:54

@Zip, ja ne znam u kojem svijetu ti zivis, ali u ovom realnom, sudije su poprilicno naklonjenje Sarajevu. Druga je stvar sto ste vi jednu sumnjivu odluku sa derbija uspjeli da rastegnete na cijelu sezonu, pa haman ispade, pozelili se dobrog sudjenja. :roll:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 30 apr 2016, 12:55

"Ostaje žal,momci su dali sve" "Hajka traje još od derbija" al nebi Jakupovića da sagleda,presudi plavu,to jest,"pravu" situaciju na terenu :o :o :o
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 30 apr 2016, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 apr 2016, 13:00

SlevinKelevra je napisao/la:@Zip, ja ne znam u kojem svijetu ti zivis, ali u ovom realnom, sudije su poprilicno naklonjenje Sarajevu. Druga je stvar sto ste vi jednu sumnjivu odluku sa derbija uspjeli da rastegnete na cijelu sezonu, pa haman ispade, pozelili se dobrog sudjenja. :roll:
Pa toliko je glupo govoriti da neko ima vise pomoci od sudija od drugog tima..
Svi klubovi nekad imaju dobro sudjenje nekad ne.. Jakupovica ja spominjem zbog ne znanja, sto ne zna pravila. A nisam siguran jesi li upratio kad sam rekao da se svakom sudiji da pogrijesiti da svira il ne penal, faul, zuti il crveni.. U svim ligama sudije grijese, al jakupovic ne zna pravila.. Cist indirekt

Ja takodjer ne znam da je iko od navijaca Sarajeva spomenuo da nas citavu sezonu zajebavaju sudije?
Pa ti mene spominjes koji kazem " Dao bog da svi imamo sudjenje kao vi i zrinja sinoc" :facepalm:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 apr 2016, 13:05

Zip je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:@Zip, ja ne znam u kojem svijetu ti zivis, ali u ovom realnom, sudije su poprilicno naklonjenje Sarajevu. Druga je stvar sto ste vi jednu sumnjivu odluku sa derbija uspjeli da rastegnete na cijelu sezonu, pa haman ispade, pozelili se dobrog sudjenja. :roll:
Pa toliko je glupo govoriti da neko ima vise pomoci od sudija od drugog tima..
Svi klubovi nekad imaju dobro sudjenje nekad ne.. Jakupovica ja spominjem zbog ne znanja, sto ne zna pravila. A nisam siguran jesi li upratio kad sam rekao da se svakom sudiji da pogrijesiti da svira il ne penal, faul, zuti il crveni.. U svim ligama sudije grijese, al jakupovic ne zna pravila.. Cist indirekt

Ja ne znam da je iko od navijaca Sarajeva spomenuo da nas citavu sezonu zajebavaju sudije?
Pa ti mene spominjes koji kazem " Dao bog da svi imamo sudjenje kao vi i zrinja sinoc" :facepalm:
Pa, to se da zakljuciti iz te tvoje recenice. Siguran sam da to govoris radi svog kluba, a ne radi dobrobiti igre ili lige. Ja priznajem da se Jakupovic poprilicno pogubio, ali mi ga ne spominjemo najvise jer smo zadovoljni rezultatom, ali sta bi bilo da je Benko pogodio gol sa pola metra iz cistog ofsajda, ili da ste nam zabili nakon sto nije dosudjen korner za nas u zadnjoj minuti? Ja ti generalno govorim, da neko sad preceslja cijelo prvenstvo, odnos odluka u korist Sarajeva i kontra bi bio minimalno 2:1, uvjeren sam.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 apr 2016, 13:13

Ja ti kazem da grijesis kad mislis da pricam samo o svom klubu.

To SBBKBB mislim da ne treba da spominjes, jer ce to otvoriti dodatno diskusiju, a mislim da se slazes da treba sudjenje ostaviti po strani.
I ja mogu reci da ste dobili crveni, da sudija nije svirao faul nad Benkom gdje imamo kontru 3 na 4, da je Blagojevic dobio zuti u 5 minuti, da je ovo da je ono... Bilo proslo..
Vi dobili, mi izgubili.. opet ste u tezoj poziciji od nas, i prihvatite zayebanciju.. Uzivali ste 5 dana, sad okusite kako je to kad niste u povoljnom polozaju, gdje morate da istrpite zayebanciju..

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 apr 2016, 13:16

Zip je napisao/la:Ja ti kazem da grijesis kad mislis da pricam samo o svom klubu.

To SBBKBB mislim da ne treba da spominjes, jer ce to otvoriti dodatno diskusiju, a mislim da se slazes da treba sudjenje ostaviti po strani.
I ja mogu reci da ste dobili crveni, da sudija nije svirao faul nad Benkom gdje imamo kontru 3 na 4, da je Blagojevic dobio zuti u 5 minuti, da je ovo da je ono... Bilo proslo..
Vi dobili, mi izgubili.. opet ste u tezoj poziciji od nas, i prihvatite zayebanciju.. Uzivali ste 5 dana, sad okusite kako je to kad niste u povoljnom polozaju, gdje morate da istrpite zayebanciju..
Stoički smo šamare i šutanje nogom u glavu, dok smo na podu, primali još dok za plate nismo imali pa sve do ove polusezone. Brzo zaboravljate. :)
Ostavimo se ovih teških tema.. Pobjeda Veleza, Olimpica, Radnika i Drine za fantastičan vikend, znači, ništa puno. :kafa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kemo88, Proximic, samoFKS i 38 gostiju.