FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 03 jul 2017, 15:09

DBR1987 je napisao/la:Clanstvo je jako vazna stvar za svaki klub i ova nova uprava konstantno pokusava taj broj da podigne .... to je po meni jedna od vaznih stavki da bi sutra neko ulagao pare u stadion da imash crno na bijelo preko 10k clanova ! UPRAVA KAPA DOLE SAMO NASTAVITE !
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Fudbalski klub Sarajevo pokrenuo je akciju za nove članove kluba uoči predstojeće evropske utakmice protiv FC Zaria.

Bordo klub na Koševu dočekuje moldavskog predstavnika u četvrtak, 6.7.2017. godine, sa početkom u 20 sati, a Sarajevo će svima onima, koji se učlane u klub ili obnove svoju članarinu do utakmice, uručiti besplatnu ulaznicu za tribinu po njihovoj želji.

Članstvo u FK Sarajevo je snaga našeg kluba. Više od 8.300 članova broji Bordo klub, a svakodnevno taj broj raste. Budite i vi dio naše velike porodice i postanite član Fudbalskog kluba Sarajevo, a ako to učinite do predstojećeg susreta, dobit ćete besplatnu ulaznicu za Evropsku utakmicu na Koševu.

Odjel za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b otvoren je u ovoj sedmici od 08.00 do 18.00h i očekuje sve navijače i simpatizere Bordo kluba, koji žele postati članovi ili produžiti svoju člansku karticu.
Predobro brate
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2017, 15:38

MENE MIMO VEZE BRINE NAPADAC , AHMETOVIC UOPSTE BE ZNA KORISTIT SVOJU VELICINU DA ZAGRADI LOPTU , DA SACEKA IGRACE KOJI DOLAZE I ODIGRA PAS . On je manjak igrac osim kad je u 16 metara a to moderni fudbal ne trpi.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jul 2017, 15:45

paulus je napisao/la:MENE MIMO VEZE BRINE NAPADAC , AHMETOVIC UOPSTE BE ZNA KORISTIT SVOJU VELICINU DA ZAGRADI LOPTU , DA SACEKA IGRACE KOJI DOLAZE I ODIGRA PAS . On je manjak igrac osim kad je u 16 metara a to moderni fudbal ne trpi.
Brate Krste je napadac.
1946~

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2017, 15:55

napadac, ljevi bek, half, al tupava tri igraca i to je to , znaci bolje tri klase nego 20 da dovedu ovih otpada iz Tuzle

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2017, 16:03

Super taman jos nisam produzio clansku :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jul 2017, 16:09

miky_hz je napisao/la:Super taman jos nisam produzio clansku :mrgreen:
Ja vec uzeo dvije karte. :damn:

High

Post Postao/la High » 03 jul 2017, 16:14

Svi na Zapad!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 jul 2017, 16:21

ThrillerHz je napisao/la:
paulus je napisao/la:MENE MIMO VEZE BRINE NAPADAC , AHMETOVIC UOPSTE BE ZNA KORISTIT SVOJU VELICINU DA ZAGRADI LOPTU , DA SACEKA IGRACE KOJI DOLAZE I ODIGRA PAS . On je manjak igrac osim kad je u 16 metara a to moderni fudbal ne trpi.
Brate Krste je napadac.
Znam al nes me brine da ga Cala nece koristit tako . Cala igra stari fudbal. Nas sta je jos sega u vezi nas , mi uvijek dajemo vremena trenerima koji su trebali bit brzi fix a treneri koji fakat mirisu na profesionalnost i ne mislim na Jesica tu , mislim da je Kodro mogao svasta uradit i inace trener je velika stvar , mi to jos nismo svarili izgleda , u nas treneri sve na horuk jaranskoj bazi , al ako ko prati kakvu je transformaciju Kek uradio od Rijeke onda je jasno koliko je trener vazan. Meni je ovaj poraz Calin poraz i ova ekipa sto nas je dobila bi ispala iz nase lige jer kad pogledas zadnjih 30 minuta kad smo ih konacno stisli kako smo trebali od starta licili su na Kantonalna liga tim

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 jul 2017, 16:27

Kako vi komentarisete ovu transfer politiku Sloge ? Jesu nam konkurencija jer dovode igrace iz Slobode :hmmmmm:

Da li je to dobro ili lose po nas :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 03 jul 2017, 16:27

Snijeg na Koševu - Edin Hrustemović završio s Klubom!

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2017, 16:28

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Halali :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 03 jul 2017, 16:29

Zapad nikad puniji :D

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 jul 2017, 16:35

DBR1987 je napisao/la:Clanstvo je jako vazna stvar za svaki klub i ova nova uprava konstantno pokusava taj broj da podigne .... to je po meni jedna od vaznih stavki da bi sutra neko ulagao pare u stadion da imash crno na bijelo preko 10k clanova ! UPRAVA KAPA DOLE SAMO NASTAVITE !
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Fudbalski klub Sarajevo pokrenuo je akciju za nove članove kluba uoči predstojeće evropske utakmice protiv FC Zaria.

Bordo klub na Koševu dočekuje moldavskog predstavnika u četvrtak, 6.7.2017. godine, sa početkom u 20 sati, a Sarajevo će svima onima, koji se učlane u klub ili obnove svoju članarinu do utakmice, uručiti besplatnu ulaznicu za tribinu po njihovoj želji.

Članstvo u FK Sarajevo je snaga našeg kluba. Više od 8.300 članova broji Bordo klub, a svakodnevno taj broj raste. Budite i vi dio naše velike porodice i postanite član Fudbalskog kluba Sarajevo, a ako to učinite do predstojećeg susreta, dobit ćete besplatnu ulaznicu za Evropsku utakmicu na Koševu.

Odjel za članstvo i ulaznice Fudbalskog kluba Sarajevo, u prostorijama kluba, ul. Maršala Tita 38/b otvoren je u ovoj sedmici od 08.00 do 18.00h i očekuje sve navijače i simpatizere Bordo kluba, koji žele postati članovi ili produžiti svoju člansku karticu.
Logično pitanje.
Ja želim da učlanim neke prijatelje, stvoriti ću im obavezu.
Mogo li ja do dodjem i učlanim njih bez njihovog prisustva, Šta trebam u tom slučaju.
Nije bitna ova utakmica, bitno je da ljudi imaju osječaj da trebaju i mogu ići na utakmice.
Šta treba MBG ime prezime... Ja kao ličnost prihvatam moralnu i zakonsku dgovornost za svoje postupke.
Objavite na forumu PLS.
:hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2017, 16:39

Esport je napisao/la:

Logično pitanje.
Ja želim da učlanim neke prijatelje, stvoriti ću im obavezu.
Mogo li ja do dodjem i učlanim njih bez njihovog prisustva, Šta trebam u tom slučaju.
Nije bitna ova utakmica, bitno je da ljudi imaju osječaj da trebaju i mogu ići na utakmice.
Šta treba MBG ime prezime... Ja kao ličnost prihvatam moralnu i zakonsku dgovornost za svoje postupke.
Objavite na forumu PLS.
:hmmmmm:
Ma samo ime i prezime vjerujem

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 jul 2017, 16:41

High je napisao/la:Još tri dana! Mehmede, jesi li spreman za isti sastav? Mi jesmo!
JOJ ja jesam ali moji živci nisu.
Ima li nešta bitnije od nečijeg ega(tvrdoglavost, samozaljubljeonst...)
:shifty:
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 03 jul 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jul 2017, 16:41

MortemHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Halali :D
Sta da ti halalim druze Mortem. :think: :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2017, 16:42

Vjeruj mi

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 jul 2017, 16:44

MortemHz je napisao/la:Vjeruj mi
Jesi ga to mahnuo. :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 03 jul 2017, 16:47

Esport je napisao/la:
High je napisao/la:Još tri dana! Mehmede, jesi li spreman za isti sastav? Mi jesmo!
JOJ ja jesam ali moji živci nisu.
Ima li neša bitnije od nečijeg ega(tvrdoglavost, samozaljubljeost...)
:shifty:
Janjoš onaniše na svoju mazgovitost.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2017, 16:50

Mislim da ce jedina promjena biti Rahmanovic umjesto Pere i to je to,"satrali" smo ih sa tim timom i vjerujem da ce na tu kartu i Cala ici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa, spezial, vrlodobar i 15 gostiju.