Mogu ja procitati da nam dolazi 10 15 igraca al kad nam ne dodje niko onda vidim da nemamo za kifle. A s druge strane skoro 90 % vijesti oko odlazaka na kraju budu istinita. Hocu da kazem da oni pucaju po savovima al polako.amar92 je napisao/la:Ja evo Misketa nisam ni spomenuo, nit' hocu da ulazim u tu glupu raspravu ko je protiv a ko za njega. Mozes i na portalima procitati kako nam dolaze mnoga pojacanja, 10-15 igraca do sad se povezivalo s nama ali ti u to ne vjerujes. Dok svaku negativnu vijest sa portala, odnosno vijest vezanu za odlazak iz Zelje vjerujes i onda ispada stvarno da se raspadamo sto je besmisleno. Celik se raspada pa pogledaj kakve vijesti se spominju za njih, a kakve za nas. Samo malo pozitivnije, nema smisla gledati na samo ono negativno sto se pise.amazon je napisao/la: Za razliku od mnogih ja navijam za Zelju a ne za Misketa. Ja pisem ono sto procitam s portala i vodim se tim, gdje u 90% slucajeva bude istina.
Ako je za tebe ovo dobro za mene nije.
Pisanje i bombarodavanje oko pravljenja kluba je samo iluzija. Pa kod nas iz kluba idu kad se kome cefne. Napale cuke, Kosoric, Seferovic, onda ljudi iz upravnog, sta je tu laz? Istina je da ljudi idu iz kluba ili jedva cekaju, pa ne moras biti anstajn da vidis da smo u klincu.
Neka me citira samo onaj koji navija za Zelju a ne misketovi supelzci s kretenskim pisanjem miske ovo, miske milimetar i ostalim kretenizmima. Hvala.
Mogu ja pisati sta hocu i palamudit dan noc kao i ti? Al cinjenice su jedno, a suplja prica je drugo.
Ovdje se najmanje pise o interesima Zelje kao kluba, ono sta ce nam danas sutra biti od kluba. Hocemo igrati evropu, da li cemo imati tim za evropu, da li cemo moci ikad dovesti normalne igrace, da li cemo moci odrzati kostur ekipe dvije godine da bar probamo osvojiti titulu.
Ili cemo pisati suplje price a ljudi odlaze. Svi koji odu ne valjaju samo vam miske valja. Pa ne moras biti anstajn za to vala. Meni puca peta za misketa, ja gledam na Zelju kao na klub koji volim. Je.be mi se hoce biti Miske ili Mamic, al hocu da klub napreduje a s ovim desavanjima mi samo lagano idemo ka ku.rcu.
Kome se ne svidja ili misli da sam budala nek ne citira i preskoci post.I jos jednom misketovi supelzci, milimetar miske, duvaj miske i slicni kretenizmi da me ne citiraju. Hvala od srca.