Koji ću q tamo, odem na Zlaću pitASD je napisao/la:Kojim putem?Penaltiky je napisao/la:Donekle može.ASD je napisao/la:Penaltiky, jel se moze s autom do Vrsana?
Ides li tamo?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji ću q tamo, odem na Zlaću pitASD je napisao/la:Kojim putem?Penaltiky je napisao/la:Donekle može.ASD je napisao/la:Penaltiky, jel se moze s autom do Vrsana?
Ides li tamo?
Nemoj me za.ebavat da je to prevodSMR187 je napisao/la:Jovan Fitilj btw
Gdje ides sa sretno udatim zenama po danu?Penaltiky je napisao/la:[
Koji ću q tamo, odem na Zlaću pit![]()
Mislio sam da i jest ZlaćaASD je napisao/la:Gdje ides sa sretno udatim zenama po danu?Penaltiky je napisao/la: Koji ću q tamo, odem na Zlaću pit![]()
![]()
![]()
Bolje me reži tupim nožem nego mi piši riječ ZlaĆa.
Piši Zlača kao normalan Svijet, nisi iz Podrinja. Doduše jesi jednim dijelom.
Vjeruj da ne znam kako je pravilno jer na raznim mjestima pise i jedno i drugo ali ovdje ja nikad u zivotu nisam cuo "Zlaća", samo sam cuo od ljudi sa strane.Penaltiky je napisao/la:Mislio sam da i jest ZlaćaASD je napisao/la:Gdje ides sa sretno udatim zenama po danu?Penaltiky je napisao/la: Koji ću q tamo, odem na Zlaću pit![]()
![]()
![]()
Bolje me reži tupim nožem nego mi piši riječ ZlaĆa.
Piši Zlača kao normalan Svijet, nisi iz Podrinja. Doduše jesi jednim dijelom.
Sinoć sam se razbio ko pi.čka, jutros usto raspoloženiji od Ase Akore poslije bukakea. I jutros vidim da sam naručio BangBros Majicu.Osim13 je napisao/la:Aj povratiću
Za specijalne prilike. Kad Mančiniju na roditeljski krenem.Osim13 je napisao/la:O **** te luda
Penaltiky je napisao/la:Sinoć sam se razbio ko pi.čka, jutros usto raspoloženiji od Ase Akore poslije bukakea. I jutros vidim da sam naručio BangBros Majicu.Osim13 je napisao/la:Aj povratiću
Kako ba nisi upratio, najjača stvar koja se desila na internetu je njegov nalogPenaltiky je napisao/la:
Btj, kako sam ovo fulo. Čoek je Šah, Car, Buda, Kralj, Isus, Alah, Višnu, Manitu...
Ovako ću i ja kad mi krenu sr.at ovi sa 3 postaSviraj &,pametuješ a imaš samo 13 pratilaca.
Ma jok, biće da sam nešto pogano pojeoASD je napisao/la:Alkohol?Osim13 je napisao/la:Aj povratiću