Meni to besmisleno za kazne. Valjda se moze nesto uraditi. A kakva smo drzava, nista me ne cudi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jes vala, proletilo je dok si rekao keksItsRamiz je napisao/la:Prodje ramazan
Pa gladuj cijelu godinurio_Ferdy88 je napisao/la:Jes vala, proletilo je dok si rekao keksItsRamiz je napisao/la:Prodje ramazan![]()
Ljepota brate
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jes vala, proletilo je dok si rekao keksItsRamiz je napisao/la:Prodje ramazan![]()
Ljepota brate
Ona je SMZ. Seljački modifikovan zvuk.Derdiyok je napisao/la:Bubina pjesma nije bila GMO
Dino Šaran likes this.Sarmelino je napisao/la:Gmo uzrokuje autizam kao i vakcine a da ne pricam o chemitrailsima
kad te fakat zaboli onda ce 2x da te boliharden je napisao/la:Nesto me bas zaboli sta je GMO sta nije
Ja uso u Bimgo nidje korpe, nemam sice za ona kolica, moro stat tamo čekat da neko završi s korpom **** ti Bingo.ItsRamiz je napisao/la:ja guzve danas kud god da krenes
Vidiš treba skontati za gospodu nešto, ubaciš Andrića izvučeš kolicaPenaltiky je napisao/la:Ja uso u Bimgo nidje korpe, nemam sice za ona kolica, moro stat tamo čekat da neko završi s korpom **** ti Bingo.ItsRamiz je napisao/la:ja guzve danas kud god da krenes
Ma Bankomat na bimgu, a kisa pada ne mogu nidje reko zvacu taksiOsim13 je napisao/la:Vidiš treba skontati za gospodu nešto, ubaciš Andrića izvučeš kolicaPenaltiky je napisao/la:Ja uso u Bimgo nidje korpe, nemam sice za ona kolica, moro stat tamo čekat da neko završi s korpom **** ti Bingo.ItsRamiz je napisao/la:ja guzve danas kud god da krenes
Da vidiš lijepog mljevenog loja u BimguOsim13 je napisao/la:Šta je koji **** sa video playerom na Twitteru
Jbla te Metalika, da te jblaPenaltiky je napisao/la:Ona je SMZ. Seljački modifikovan zvuk.Derdiyok je napisao/la:Bubina pjesma nije bila GMO
Trenutno korisnika/ca: Chip, Google [Bot], Pensioner26 i 5 gostiju.