FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Valjda ih je neko makar malo snimioVolimTz je napisao/la:Volio bih da izleti neki video onih klinaca na D tribini. Podsjetiše me na one male radovce. Vilene djeca "Slana Garda ponos je grada".

Jeste OFF ali je lijepo vidjeti ovako nešto:
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Fukara lijepa brojka i dosta dobro navijanje, al ono nako sto su pozivali ustani Tuzlo i onda nastavili seljacke picke i **** nije im trebalo nisu ovamo na zapadu bili nikavi stranci vec isto raja koja voli klub, cak onako kad se malo pogleda na zapadu ima dosta momaka koji su nekad bili u grupi i vjerovatno kad bi se ti svi momci sastavili bili bi mozda i bolji od ovog sad,al eto kako je sve krenulo na bolje mozda se napokon napravi red i u Fukara i da se vrate stare ekipe jer trenutno kad odstranis tinejdžere i uspaljene klince grupi fali pojacanja da bi bila jaka. Sve i de nabolje a kad izbacis i ovaj dio gore koji sam naveo dobre su i Fukare
Gorki je napisao/la:
Valjda ih je neko makar malo snimiooni su budućnost sjeverne tribine
+ okačili zastavu Slobode na ogradu.

Sve u svemu jako lijepo. Ne bi više kritikovao tribinu, da se ne slade dušmani.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
TRUST je napisao/la:Fukara lijepa brojka i dosta dobro navijanje, al ono nako sto su pozivali ustani Tuzlo i onda nastavili seljacke picke i **** nije im trebalo nisu ovamo na zapadu bili nikavi stranci vec isto raja koja voli klub, cak onako kad se malo pogleda na zapadu ima dosta momaka koji su nekad bili u grupi i vjerovatno kad bi se ti svi momci sastavili bili bi mozda i bolji od ovog sad,al eto kako je sve krenulo na bolje mozda se napokon napravi red i u Fukara i da se vrate stare ekipe jer trenutno kad odstranis tinejdžere i uspaljene klince grupi fali pojacanja da bi bila jaka. Sve i de nabolje a kad izbacis i ovaj dio gore koji sam naveo dobre su i Fukare
Druze uredu je sve to, ali navijaci su bili korektni ali vjeruj da je i meni krivo sto nisu svi ustali na Zapadnoj tribini, jel vi mislite da je samo od Fukara potrebna podrska ovoj djeci ili mislite samo sjedit i jest kospe, jesil ti gledao mozda Olimpic - Gradina na Tusnju da vidis kako svi ustaju i navijaju jos i pljescu to je samo od mene primjer kako treba, al jeste bespotrebno govorit seljacke p.icke i to ali kad se prozove Zapad zar nije red ustat koji minut i svi u glas malo ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
To sve stoji treba dati podrsku i ustat, to za Olimpik neznam niti me zanima jer ti koji su ustali i pjeskali Olimpiku su za mene izdajice i debili,to su oni koji nemaju ni stava niti znaju sta je prava ljubav eh neide Slobodi hajmo navijat za Olimpik. Sa druge strane ovo je utakmica hajmo reci nakon duzeg perioda sa boljom posjecenosti i sve ide nekako na bolje i treba malo i strpljenja Sloboda ponovo u carsij postaje in i nije to trebalo Fukarama cisto jer samo su na sebe mrlju bacili, da su samo nastavili navijati mali bi sad neku moralnu pobjedu jer bi svi kritikovali sad zapad sto nije podrzao Fukare. Nekad treba razmiuslit i o pristupu netreba sve ho ruk, evo nisu ustali hajmo po njima. ja sam bio na zapadu i shvatio sam sta znaci ono kad su Fukare pozivale ustani Tuzlo i u prvim trenutcima mislio sam sad ce svi ustati, al kako sam gledo isto koda ljudi nisu shvatili sta Fukare hoce il nisu obracali paznjuil im je previse bilo zima, cak sam ubijeden da vecina nije to ni skontala za seljacke picke. Super navijanje ja mnogo cijenim i gotivim Fukare al treba prihvaiti i kritiku nekad,treba razmislit nekad o postupcimafukara87 je napisao/la:TRUST je napisao/la:Fukara lijepa brojka i dosta dobro navijanje, al ono nako sto su pozivali ustani Tuzlo i onda nastavili seljacke picke i **** nije im trebalo nisu ovamo na zapadu bili nikavi stranci vec isto raja koja voli klub, cak onako kad se malo pogleda na zapadu ima dosta momaka koji su nekad bili u grupi i vjerovatno kad bi se ti svi momci sastavili bili bi mozda i bolji od ovog sad,al eto kako je sve krenulo na bolje mozda se napokon napravi red i u Fukara i da se vrate stare ekipe jer trenutno kad odstranis tinejdžere i uspaljene klince grupi fali pojacanja da bi bila jaka. Sve i de nabolje a kad izbacis i ovaj dio gore koji sam naveo dobre su i Fukare
Druze uredu je sve to, ali navijaci su bili korektni ali vjeruj da je i meni krivo sto nisu svi ustali na Zapadnoj tribini, jel vi mislite da je samo od Fukara potrebna podrska ovoj djeci ili mislite samo sjedit i jest kospe, jesil ti gledao mozda Olimpic - Gradina na Tusnju da vidis kako svi ustaju i navijaju jos i pljescu to je samo od mene primjer kako treba, al jeste bespotrebno govorit seljacke p.icke i to ali kad se prozove Zapad zar nije red ustat koji minut i svi u glas malo ?
Kazem za navijace Gradine jer jedini su oni bili na Tusnju protiv Olimpica, al ne bitno je to sad, ja samo hocu da kazem kako i sta treba, ma danas su navijaci pokazali kako se navija za svoj klub, bez i jedne zapaljene baklje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 17 mar 2013, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Momci ja vam čestitam na novoj pobjedi. Drago mi je da često pominjete jednog od vas, ovog momka Saleta.
Cestitke Slobodi na pobjedi ... nije bio potreban onaj crveni
ljepsa bi tekma bila ovako bezpotrebno opet tenzije .. trebamo samo razmisliti
da iduce godine 6 klubova sa TK-a se bori u prvoj federalnoj (ima i Orasje) i da osim Slobode
i Gradina i Radnicki imaju svoje ambicije i da ovo ne ide u prilog Slobodi.. ne
bih da omalovazavam ili dizem tenzije ali treba malo sabura kod ovih kantonalnih derbija..
psovati danas sve po redu Efendicu djetu Slobode je van svake pameti.. nadam se da je ovoi
samo djelo pojedinca a ne misljenje skupine.l.. FUKARE DANAS NA NIVOU SVAKA CAST
SRETNO KOMSIJE SRETNO SLOBODA
ljepsa bi tekma bila ovako bezpotrebno opet tenzije .. trebamo samo razmisliti
da iduce godine 6 klubova sa TK-a se bori u prvoj federalnoj (ima i Orasje) i da osim Slobode
i Gradina i Radnicki imaju svoje ambicije i da ovo ne ide u prilog Slobodi.. ne
bih da omalovazavam ili dizem tenzije ali treba malo sabura kod ovih kantonalnih derbija..
psovati danas sve po redu Efendicu djetu Slobode je van svake pameti.. nadam se da je ovoi
samo djelo pojedinca a ne misljenje skupine.l.. FUKARE DANAS NA NIVOU SVAKA CAST
SRETNO KOMSIJE SRETNO SLOBODA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma davno je prezvakana i ta prica, koga sve kod nas ima na tribinama..ovamo gdje sam ja bio cijelo vrijeme je bila prica kako je steta sto jedno nase dijete igra u Gracanici kada nam bas takav igrac fali u Slobodi da zatvori bocne pozicije sa kojih puse k'o....tako da ti komentari su stvar individualaca koje nazalost u Tz nikako i nikad dovest u red
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Te price oko stare ekipe okaci macki o rep,shvatite da tog vise nemaa prosla su ta vremena,dosle su nove generacije,sta je tu je,normalno da ima uvijek pojedinaca koje ce dosta toga usrat,svaka cast svima ko god je dosaoo,al kad pogledas ostalo je 20-30 budalaa koji su na svkaom gostovanju tu kakvi god pojedinci bili uz klub su svi,dok ostali prozivaju samo po netu a niko nezna na gostovanje otic,sramota ba..ovo jes danas bilo dobro al menii i ne toliko bitnoo,jer bi vise volio da nas negdje ode 200 i da se dokazemo kao grupa,a ne ovako znaju svi doc na gotovoo,vidicemo kolko ce vas u visoko ic.TRUST je napisao/la:Fukara lijepa brojka i dosta dobro navijanje, al ono nako sto su pozivali ustani Tuzlo i onda nastavili seljacke picke i **** nije im trebalo nisu ovamo na zapadu bili nikavi stranci vec isto raja koja voli klub, cak onako kad se malo pogleda na zapadu ima dosta momaka koji su nekad bili u grupi i vjerovatno kad bi se ti svi momci sastavili bili bi mozda i bolji od ovog sad,al eto kako je sve krenulo na bolje mozda se napokon napravi red i u Fukara i da se vrate stare ekipe jer trenutno kad odstranis tinejdžere i uspaljene klince grupi fali pojacanja da bi bila jaka. Sve i de nabolje a kad izbacis i ovaj dio gore koji sam naveo dobre su i Fukare
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kako mlada ekipa, ovo je bas lijepo viditSkver je napisao/la:Razlog više da podržimo Slobodu: Dječiji vrtić sa Tusnja !!!!!!
http://www.****/sport/71-fudbal ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dugo se nisam ljepse osjecao.....ovo su tuzlanska djeca!!!!! Podrzimo ih

Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 17 mar 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne zamjerim Fukarama sa "sjevera". Oni ce nas sa "zapada" razumjeti kada budu u pedesetim i sezdesetim godinama.
Ni ja nisam razumio one starije dok smo mi mladi obilazili Jugu. Jednostavno to je jaz izmedju generacija.
Mislim da je nas starih ipak bilo vise nego mladih. Cestitke za Fukare, a posebno za "zapad".
Idemo dalje.
Ni ja nisam razumio one starije dok smo mi mladi obilazili Jugu. Jednostavno to je jaz izmedju generacija.
Mislim da je nas starih ipak bilo vise nego mladih. Cestitke za Fukare, a posebno za "zapad".
Idemo dalje.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ultrasstyle_tz u vecini postova se slazemo ali sada nisu u pravu.......pa jel toliko da stolica udobna i kospe dobre da se ne moze ustati na 15 sec......???? ajde jednom , ajde drugi put , al brate onda normalno da cu ja prvi popizdit...... 3-4 min dozivas zapad niko da se sjeti da ustane.........pa nismo u pozoristu **** zivot vise !
sto se utakmice tice 3 boda su nasa i sta nas briga
nego sto sam ja primjetio ovako u par situacija da smo naucili i prebaciti na drugu stranu loptu i malo se i dodavati
jest da se ukopaju odma ali lijepo to izgleda.......one pripremne utakmice su uzas bile recimo ko da oni pjetlici igraju pa svi na loptu..... vec sada to izgleda malo ljepse i uz jednog dobrog veznog sigurno da bi jos bolje bilo.....
sto se utakmice tice 3 boda su nasa i sta nas briga

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
lijepo je to, ali nas je na to natjerala ljuta nevolja .. da je klub u boljoj situaciji, ne bi oni sigurno igrali, kao što ne igraju niti u jednom stabilnom premijerligašu, drugoligašu .. možemo se mi furat i hvalisat sa dječijim vrtićem, al' bez ozbiljnih pojačanja nama nema premijer ligeTzBulevar87 je napisao/la:Kako mlada ekipa, ovo je bas lijepo viditSkver je napisao/la:Razlog više da podržimo Slobodu: Dječiji vrtić sa Tusnja !!!!!!
http://www.****/sport/71-fudbal ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dugo se nisam ljepse osjecao.....ovo su tuzlanska djeca!!!!! Podrzimo ih, ne treba im zamjerat nista. Od ovih sedam U21 u prvoj postavi trojica su 92. godiste a ovi ostali 94.+
. Moze pricat i pisat ko sta hoce ali mnogi bi voljeli da imaju ovo sto mi imamo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Treba se vratiti samo malo unazad i vidjeti da smo bili pred gasenjem kluba. Ovo je super sve sta nas je moglo zadesiti, nije poenta da moramo uci ove godine u Premier ligu, nego stvarati klub ispocetka na realnim osnovoma sa mladim igracima iz omladinskog pogona. Rezultati ne mogu doci preko noci, za sve treba vremena, imamo trenera kojeg se ne moze potkupiti (mislim na na razne mesetare koji su se prethodno vrtili oko Slobode), covjek je posten, uostalom zbog toga je svojevremeno napustio Buducnost jer su mu drugi htjeli krojiti tim. Svi bi mi voljeli da Sloboda iduce godine igra Premier ligu, ali to je u ovom trenutku nerealno. Vjerujte mi ovo je super, ponavljam bili smo pred gasenjem kluba. Pozzzz 

🔴⚫️
Nemojte ljudi ovde o tribini pricat.
- marseille_unique
- Kontakt:

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.