Hahahahahaha jesam se ismijao kad sam to pročitaoBelminM23 je napisao/la:Sabahudin Saša Kovačević, guglaj, prvo ti forum i Higha izbaci.AlfredNobel je napisao/la:Jel @high dao Saši Kovačeviću ime Sabahudin? To me nasmijalo hahahah

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahahahaha jesam se ismijao kad sam to pročitaoBelminM23 je napisao/la:Sabahudin Saša Kovačević, guglaj, prvo ti forum i Higha izbaci.AlfredNobel je napisao/la:Jel @high dao Saši Kovačeviću ime Sabahudin? To me nasmijalo hahahah
Elcor je napisao/la:Ne moze i jare i pare. Svakome njegova vjera u njegovoj kući, ali kad se dođe do FKS samo se zapitajte je li da klub bude isključivo bosnjacki/muslimanski ili klub svih ljudi? Ako je klub svih ljudi (kao što se nadam i znam da jeste) onda treba poštovati sve i ograničiti konverzaciju na sport. Ako nije, dajte da moramo priložiti potvrdu iz IZ pa da se učlanimo I otjerati sve Novake, valentine I krste pa da znamo na čemu smo (kao što rade u širokom).
Zdrav razum i dobar ahlak nek svima budu vodilja. Zapitajte se kako biste reagovali kada bi pravoslavni navijači FKS uvlačili vjeru u razgovore o našem klubu.
Pozdrav svima!
Eh to su lijepe vijesti, hvala dragom Bogu da je vidio gdje je pogriješio!pitic je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremni za Zariju, Janjoš priprema određene korekcije
Ono što je najbitnije za trenera Mehmeda Janjoša da nema povrijeđnih igrača te će moći računati na najboljih 11 u ovom trenutku. Janjoš priprema za ovaj duel određene korekcije, a izvjesno je da će mjesto u startnoj postavi za razliku od duela na Zimbru stadionu zauzeti Amar Rahmanović.
Hilmo hasisaru prvo tu sliku skloni imaj uljudnosti pa onda nesto kenjaj vidi ti njemu slibe radivca molim ja tebe dosta visehilmo je napisao/la:Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
Pakšu od države, ništa me više ne bi čudilo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savez ukinuo suspenziju Širokom Brijegu... Sramota, pa ovo je nevjerovatno u kakvoj zemlji živimo.
Nekad pokušavam dokučiti šta je to Radovac tako loše tebi uradio da ga u svakom postu prozivaš. Ne radi se tu samo o njegovim fudbalskim kvalitetima o kojima bi se moglo raspravljati, nego je, izgleda, nešto veće u pitanju. Al et..tenpenny je napisao/la:Hilmo hasisaru prvo tu sliku skloni imaj uljudnosti pa onda nesto kenjaj vidi ti njemu slibe radivca molim ja tebe dosta visehilmo je napisao/la:Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Eh to su lijepe vijesti, hvala dragom Bogu da je vidio gdje je pogriješio!pitic je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremni za Zariju, Janjoš priprema određene korekcije
Ono što je najbitnije za trenera Mehmeda Janjoša da nema povrijeđnih igrača te će moći računati na najboljih 11 u ovom trenutku. Janjoš priprema za ovaj duel određene korekcije, a izvjesno je da će mjesto u startnoj postavi za razliku od duela na Zimbru stadionu zauzeti Amar Rahmanović.
Samo se bojim, da nismo u prvom poluvremenu prokockali prolaz...MortemHz je napisao/la:Druga ekipa, nevjerovatno..joker90 je napisao/la:Tačno te duša zaboli kad ovo vidiš! I kažu nije Ćala kukavica i direktni krivac za ovu sramotu u Mold.ElCartel11 je napisao/la:Zaria Balti - Sarajevo 1. poluvrijeme:
Ukupno šuteva : 3 - 5
Udarci u okvir: 2 - 0
Posjed lopte: 61% - 39%
Korneri: 2 - 3
Zaria Balti - Sarajevo 2. poluvrijeme:
Ukupno šuteva : 2 - 15
Udarci u okvir: 0 - 5
Posjed lopte: 37% - 63%
Korneri: 0 - 8
E moj Cala ziherasu...
hilmo je napisao/la:Nekad pokušavam dokučiti šta je to Radovac tako loše tebi uradio da ga u svakom postu prozivaš. Ne radi se tu samo o njegovim fudbalskim kvalitetima o kojima bi se moglo raspravljati, nego je, izgleda, nešto veće u pitanju. Al et..tenpenny je napisao/la:Hilmo hasisaru prvo tu sliku skloni imaj uljudnosti pa onda nesto kenjaj vidi ti njemu slibe radivca molim ja tebe dosta visehilmo je napisao/la:Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
Kada on ne bude više član FK Sarajevo neće ga više biti ni na mom avataru.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, hurem, PeppermintSA, rimljanin90 i 77 gostiju.