Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
AlfredNobel
-
Kontakt:
Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2017, 18:58
BelminM23 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Jel @high dao Saši Kovačeviću ime Sabahudin? To me nasmijalo hahahah
Sabahudin Saša Kovačević, guglaj, prvo ti forum i Higha izbaci.

Hahahahahaha jesam se ismijao kad sam to pročitao

. Ne znam što smetaju nekome ove stvari, šta ima veze, zezancija je.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
-
Zip
-
Kontakt:
Elcor je napisao/la:Ne moze i jare i pare. Svakome njegova vjera u njegovoj kući, ali kad se dođe do FKS samo se zapitajte je li da klub bude isključivo bosnjacki/muslimanski ili klub svih ljudi? Ako je klub svih ljudi (kao što se nadam i znam da jeste) onda treba poštovati sve i ograničiti konverzaciju na sport. Ako nije, dajte da moramo priložiti potvrdu iz IZ pa da se učlanimo I otjerati sve Novake, valentine I krste pa da znamo na čemu smo (kao što rade u širokom).
Zdrav razum i dobar ahlak nek svima budu vodilja. Zapitajte se kako biste reagovali kada bi pravoslavni navijači FKS uvlačili vjeru u razgovore o našem klubu.
Pozdrav svima!

-
OsmanhodzicBuco
-
Kontakt:
Postao/la OsmanhodzicBuco » 04 jul 2017, 19:11
Sarajevo od kako je kodro otiso nema svoj stil igre... I kod cale je sve izbij nabij, i sad lafo on nesto promijenio takticki na poluvremenu pa mi zgazili zariu... vidjelo se od pocetka da smo jaci od njih, ali vezni red nam je bio promaha dok nije usao rahmanovic, i on je kljucni a ne cala... moje misljenje... kakav ba cala i njegove taktike, trener amater...
Al opet je dobar kakvih ima...
-
pitic
-
Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva spremni za Zariju, Janjoš priprema određene korekcije
Ono što je najbitnije za trenera Mehmeda Janjoša da nema povrijeđnih igrača te će moći računati na najboljih 11 u ovom trenutku. Janjoš priprema za ovaj duel određene korekcije, a izvjesno je da će mjesto u startnoj postavi za razliku od duela na Zimbru stadionu zauzeti Amar Rahmanović.
SRETAN BROJ - 1725
-
KrajisnikBosnjak
-
Kontakt:
Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jul 2017, 19:51
pitic je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremni za Zariju, Janjoš priprema određene korekcije
Ono što je najbitnije za trenera Mehmeda Janjoša da nema povrijeđnih igrača te će moći računati na najboljih 11 u ovom trenutku. Janjoš priprema za ovaj duel određene korekcije, a izvjesno je da će mjesto u startnoj postavi za razliku od duela na Zimbru stadionu zauzeti Amar Rahmanović.
Eh to su lijepe vijesti, hvala dragom Bogu da je vidio gdje je pogriješio!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
tenpenny
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
Hilmo hasisaru prvo tu sliku skloni imaj uljudnosti pa onda nesto kenjaj vidi ti njemu slibe radivca molim ja tebe dosta vise
-
AlfredNobel
-
Kontakt:
Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2017, 20:02
Stari majstor, laganini kroz šupi

Zanimljivo mi je to kako se Čala gledao kao Guardiola prije par mjeseci kad je uvezano 10 ili 11 utakmica bez poraza, a sad razapet kao najgori dušman.
P.S. Da mi je kako nabaviti ovu jednu majicu i šorc, strašna oprema stvarno.
-
KrajisnikBosnjak
-
Kontakt:
Postao/la KrajisnikBosnjak » 04 jul 2017, 20:13
Savez ukinuo suspenziju Širokom Brijegu... Sramota, pa ovo je nevjerovatno u kakvoj zemlji živimo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
AlfredNobel
-
Kontakt:
Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2017, 20:14
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Savez ukinuo suspenziju Širokom Brijegu... Sramota, pa ovo je nevjerovatno u kakvoj zemlji živimo.
Pakšu od države, ništa me više ne bi čudilo.
-
tenpenny
-
Kontakt:
Dolzlogrdio si bogu i narodu s tom slikom te ublehe radovca uriniras po rajii ovdje s tim avatarom
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
tenpenny je napisao/la:hilmo je napisao/la:Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
Hilmo hasisaru prvo tu sliku skloni imaj uljudnosti pa onda nesto kenjaj vidi ti njemu slibe radivca molim ja tebe dosta vise
Nekad pokušavam dokučiti šta je to Radovac tako loše tebi uradio da ga u svakom postu prozivaš. Ne radi se tu samo o njegovim fudbalskim kvalitetima o kojima bi se moglo raspravljati, nego je, izgleda, nešto veće u pitanju. Al et..
Kada on ne bude više član FK Sarajevo neće ga više biti ni na mom avataru.

-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:pitic je napisao/la:Fudbaleri Sarajeva spremni za Zariju, Janjoš priprema određene korekcije
Eh to su lijepe vijesti, hvala dragom Bogu da je vidio gdje je pogriješio!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BelminM23
-
Kontakt:
Promijeni broj i skini mu tu traku.
-
pitic
-
Kontakt:
Sve je ovo njihov lobi u savezu završio.
Bez kazne za fašističko orgijanje: Ukinuta kazna Širokom Brijegu
Apelaciona komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine poništila je kaznu Nogometnom klubu Široki Brijeg koju je donijela Disciplinska komisija NSBiH.
Podsjetimo, Disciplinska komisija NSBiH je nakon uzvratnog susreta finala Kupa BiH na Pecari protiv Sarajeva kaznila Široki Brijeg sa 25.000 KM i sedam utakmica bez prisustva publike na domaćim utakmicama na Pecari.
Najveća kazna u bh. nogometu ikada je izrečena “zbog propusta u organizaciji, podsticanja mržnje prema drugim licima na osnovu nacije i religije od strane navijača, skandiranja fašističkih slogana, omalovažavanja državne himne, upotrebe pirotehničkih sredstava i distribucije alkohola na stadionu”.
Širokobriježani su uložili žalbu koju je danas Apelaciona komisija usvojila, te je vratila Disciplinskoj komisiji na ponovno razmatranje.
Disciplinska komisija bi se trebala sastati naredne sedmice, a i nakon nove odluke će Širokobriježani imati pravo žalbe.
SRETAN BROJ - 1725
-
haris004
-
Kontakt:
Meni se čini i da je Zaria mogla nama naškodit u drugom poluvremenu. Nije ono toliko loša ekipa. Koliko smo mi njih ubili u drugom poluvremenu,skoro podjednako su oni nas u prvom.
Mene je iznenadilo koliko su se povukli, a ako se sjetimo imali su jednu 100% situaciju iz kontre u drugom. Bit će ovo gusta utakmica ali idalje mislim da smo jači.
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 04 jul 2017, 20:23
MortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Zaria Balti - Sarajevo 1. poluvrijeme:
Ukupno šuteva : 3 - 5
Udarci u okvir: 2 - 0
Posjed lopte: 61% - 39%
Korneri: 2 - 3
Zaria Balti - Sarajevo 2. poluvrijeme:
Ukupno šuteva : 2 - 15
Udarci u okvir: 0 - 5
Posjed lopte: 37% - 63%
Korneri: 0 - 8
E moj Cala ziherasu...
Tačno te duša zaboli kad ovo vidiš! I kažu nije Ćala kukavica i direktni krivac za ovu sramotu u Mold.
Druga ekipa, nevjerovatno..
Samo se bojim, da nismo u prvom poluvremenu prokockali prolaz...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
tenpenny
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:tenpenny je napisao/la:hilmo je napisao/la:Gledaj ti teologa što su razvezali offtopic priče, mogli bi se malo vratiti temi.
Nekad pokušavam dokučiti šta je to Radovac tako loše tebi uradio da ga u svakom postu prozivaš. Ne radi se tu samo o njegovim fudbalskim kvalitetima o kojima bi se moglo raspravljati, nego je, izgleda, nešto veće u pitanju. Al et..
Kada on ne bude više član FK Sarajevo neće ga više biti ni na mom avataru.

Nista nista nemam drugo protiv osim sto je ubjedljivo najlosi igrac sarajeva u istoriji,sunjevaric je za njega gerard i sama pomisao da cu njega gledati u sredini terena i ove godine tjera me na povracanje i proliv.Oboli godinama na kosevu od slicni fantazista poput radovca.Taj cu tvoj avatar staviti u wc da me sracka brze opali et da znas.hahahahahah..izvini stvarno ga mrzim kao fudbalera i nista drugo...i eto znas...eto tako moj hilmo..nisam ja los coek....hahahahha.....
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️