Manje ih ljudi vole u Hrvatskoj nego mi.
Za njih su to uvijek bosanci bili i biti ce.
Osim ovih sto su poslali stimca vamo i sto se loze na njegove izjave
Manje ih ljudi vole u Hrvatskoj nego mi.
Treba prestati pisati o njima i potpuno ih ignorisati
Slažem se ja da je on nacionalista i da to radi jer mu je neko rekao da smije, ali ja želim reći da koristi situaciju. Pratiš našu Premijer ligu i sam znaš koliku je medijsku pompu od 2021 pa do 2024 izazivala vijest o poreznom dugu Željezničara. Vas su ono nedavno razvlačili gdje su stigli, pa je i licenca upitna i sve ostalo, dok nikad nisi pročitao nikada pasus o bilo čemu lošem u zrinjskom, a bilo je sigurno. Pogledaj samo koliko je narastao porezni dug. Oni svaki problem mogu zamaskirati preko ovakve retorike. On je hodajući skandal majstor, prije dvije godine je otjeran sa skupštine Hajduka, samo da bi privukao pažnju. Ja sam svjestan da je nacionalista ali njima je klaun kao on odlično došao.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:44Sta on ba skida pritisak sa ekipe ?AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:17Maksimalno skida pritisak sa ekipe koju čeka i Evropa. Ako si primIjetio niko ne piše o transfer roku zrinjskog niti propitkuje igru. Sa druge strane sve što su Željezničar i sarajevo uradili prošlo je kroz 100 tekstova. A isto tako peca i dio Hrvata koji su mentalno u 17. vijeku ili stoljeću da mu se ne navaljuju na kičmu nakon loših rezultata ako dođu, kao što su Željku Petroviću radili.Zaboljesutra je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:57
Po komentarima na društvenim mrežama najviše upeca glasače KomšićaKoji revolt i mržnja prema jednom narodu samo što čovjek ima drugčije razmišljanje.Očigledno se došao u BiH odmarati na pojedincima ja ne vidim drugog razloga zašto loži ovu sirotinju.
Još kad vam prizna da je vozio bager dok je rušio onu partizansku instalaciju![]()
Igraju sa Crystal Palace i kao rasterecuje ekipu da im olaksa da prodju, de ba...
Lik je ultranacionalista, ortodoksni ustasa i da je normalan NS BiH, on bio bio suspendovan...
Sta mislis da je Dudic izjavio u Srbiji, " Volio bih da Sandzak postane samostalan...", pa ne bi radio ni 15 minuta vise ....
Fudbalski trener se hvata politickih konotacija drzave koja ga je ugostila i gdje zaradjuje za zivot...
Smece od covjeka...
Zasto to nije izjavljivao Jakirovic, Rendulic, Petrovic...
Smrad od covjeka...
I sad citamo patetiku, kao prima na sebe pritisak...Da ti pamet stane kako ljudi razmisljaju
Dobices qrcinu iza uha...
Covjece, shvati jednom...AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:16Slažem se ja da je on nacionalista i da to radi jer mu je neko rekao da smije, ali ja želim reći da koristi situaciju. Pratiš našu Premijer ligu i sam znaš koliku je medijsku pompu od 2021 pa do 2024 izazivala vijest o poreznom dugu Željezničara. Vas su ono nedavno razvlačili gdje su stigli, pa je i licenca upitna i sve ostalo, dok nikad nisi pročitao nikada pasus o bilo čemu lošem u zrinjskom, a bilo je sigurno. Pogledaj samo koliko je narastao porezni dug. Oni svaki problem mogu zamaskirati preko ovakve retorike. On je hodajući skandal majstor, prije dvije godine je otjeran sa skupštine Hajduka, samo da bi privukao pažnju. Ja sam svjestan da je nacionalista ali njima je klaun kao on odlično došao.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:44Sta on ba skida pritisak sa ekipe ?AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:17
Maksimalno skida pritisak sa ekipe koju čeka i Evropa. Ako si primIjetio niko ne piše o transfer roku zrinjskog niti propitkuje igru. Sa druge strane sve što su Željezničar i sarajevo uradili prošlo je kroz 100 tekstova. A isto tako peca i dio Hrvata koji su mentalno u 17. vijeku ili stoljeću da mu se ne navaljuju na kičmu nakon loših rezultata ako dođu, kao što su Željku Petroviću radili.
Igraju sa Crystal Palace i kao rasterecuje ekipu da im olaksa da prodju, de ba...
Lik je ultranacionalista, ortodoksni ustasa i da je normalan NS BiH, on bio bio suspendovan...
Sta mislis da je Dudic izjavio u Srbiji, " Volio bih da Sandzak postane samostalan...", pa ne bi radio ni 15 minuta vise ....
Fudbalski trener se hvata politickih konotacija drzave koja ga je ugostila i gdje zaradjuje za zivot...
Smece od covjeka...
Zasto to nije izjavljivao Jakirovic, Rendulic, Petrovic...
Smrad od covjeka...
I sad citamo patetiku, kao prima na sebe pritisak...Da ti pamet stane kako ljudi razmisljaju
Dobices qrcinu iza uha...
Ma nebitan lik isto kao i ovce kojima prosipa ove priče. Ne treba mu davati pažnju nikako ali balidžanima drag klik više nego majka rođenarishovski je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:35Pa šta može Štimac drugo nego pričati o Herceg Bosni... U Hrvatskoj ga šprdaju,ne znači nikome ništa tamo i da bi dobio bar malo pažnje morao se okrenuti politici i onome sto ce pojedinim portalima donijeti klikove...
Sutra kad ga nabiju iz Zrinjskog opet samo moze u Indiju ili Tajland,gdje niko ne može vidjeti koliko je ograničen i koliko nema veze o fudbalu...
Ma hajde nece ni on dugo... Brzo ce pasti u zaborav..Threeplanetrees je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:40Ma nebitan lik isto kao i ovce kojima prosipa ove priče. Ne treba mu davati pažnju nikako ali balidžanima drag klik više nego majka rođenarishovski je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:35Pa šta može Štimac drugo nego pričati o Herceg Bosni... U Hrvatskoj ga šprdaju,ne znači nikome ništa tamo i da bi dobio bar malo pažnje morao se okrenuti politici i onome sto ce pojedinim portalima donijeti klikove...
Sutra kad ga nabiju iz Zrinjskog opet samo moze u Indiju ili Tajland,gdje niko ne može vidjeti koliko je ograničen i koliko nema veze o fudbalu...
I ubica, silovatelj ima mišljenje da nije kriv pa se osudi. Šteta, ima razlicito mišljenje jel tako ?Zaboljesutra je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:57Po komentarima na društvenim mrežama najviše upeca glasače KomšićaKoji revolt i mržnja prema jednom narodu samo što čovjek ima drugčije razmišljanje.Očigledno se došao u BiH odmarati na pojedincima ja ne vidim drugog razloga zašto loži ovu sirotinju.
Još kad vam prizna da je vozio bager dok je rušio onu partizansku instalaciju![]()
Kako duhovitoZaboljesutra je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:57Po komentarima na društvenim mrežama najviše upeca glasače KomšićaKoji revolt i mržnja prema jednom narodu samo što čovjek ima drugčije razmišljanje.Očigledno se došao u BiH odmarati na pojedincima ja ne vidim drugog razloga zašto loži ovu sirotinju.