HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

k_c
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la k_c » 02 apr 2010, 23:57

Cestitke na zasluzenoj pobjedi,demolirali ste Imamovicevu Bosnu. Trenutno ste za nas institucija!
K.K.Siroki i F.K.Zeljeznicar dva najbolja sportska kolektiva u drzavi sa najboljom i najozbiljnijom upravom!!!
Sretan Uskrs svim navijacima Sirokog..

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 03 apr 2010, 00:05

k_c je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi,demolirali ste Imamovicevu Bosnu. Trenutno ste za nas institucija!
K.K.Siroki i F.K.Zeljeznicar dva najbolja sportska kolektiva u drzavi sa najboljom i najozbiljnijom upravom!!!
Sta sve likovi rade za pozitive reakcije na komentare!
stidi se :oops:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 apr 2010, 00:13

cestitke sirokom i sve najbolje za predstojece praznike....izvinjavam se jer nisam znao da se Veliki petak ne cestita....nisam gledao ovo nocas svjesno jer sam predosjetio katastrofu....rekao sam jos juce dok je ludg stembe bosna nikada na pecari dobiti nece.....cestitke i sve najbolje da uzmete titulu zasluzeno, glupo bi bilo da nesto pisem sada vadeci iz statistike....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 03 apr 2010, 00:14

19HzsA87 je napisao/la:
k_c je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi,demolirali ste Imamovicevu Bosnu. Trenutno ste za nas institucija!
Sta sve likovi rade za pozitive reakcije na komentare!
stidi se :oops:
A sta treba ????Sicii sa trebina i igraca opaliti stosem ,,,,,,,,,,,,??????????????

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 apr 2010, 00:20

Jebga HZ, to su realne cinjenice, pa sad, to sto ih kakav neobjektivan, iskompleksiran ili pubertetski opterecen lik eventualno nece shvatiti, druga stvar. Ne prozivam, naravno, s obzirom da ti takav eeevidentno nisi, nemas se razloga na to osvrtati ili takvim osjetiti, zar ne.

Utakmica stvarno jednostrana. Nisam ocekivao ovako uvjerljivu pobjedu iako sam je bio i najavio u biti, al bio bih prije utakmice zadovoljan sa razlikom od oko 15 poena sto bi garantiralo dobru zalihu pred uzvrat.
Favoriti jesmo bili i nije se od toga bjezalo, al zaista sam mislio da je Bosna se malo poslozila otkad je uspjela izbjeci zadnje mjesto u NLB-u i da ce gristi da se iskupe svojoj publici kojoj su i veceras ostali duzni, pa rekao bih i nasoj publici, jer ono je zaista vrlo lose od ekipe koja je uz nas najtrofejnija u ovoj drzavi. Pasalic sto se bori i Kojadinovic sto nesto odigra, i to je otprilike to, vrlo mlitavo i nezainteresirano, ne razumijem. Mislim da bi i za nas bilo bolje da je Bosna jaca, jer to je ipak najveci BH derbi, a i samim time smo i mi bolji, al ovako, ako se neke stvari ne promjene, uigrana Igokea bi mogla biti najveci problem. Bosni sretno u daljnim utakmicama. Nama predstoji Igokea.
Za Široki se nema sta reci, vrlo dobro poslozeno i dobro funkcionira, momcad sa zeljom za dokazivanjem i pobjedom sto je najbitnije, i ionako je sve vec receno. Eto i ta posjeta nije bila problem koliko su pojedini mislili, sigurno nekih 2500-3000 ljudi, sto je dobra brojka za bilo koga. Ako netko naleti na statistiku nek postavi.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 03 apr 2010, 09:33

Kako smo igrali , pa ponovno je Vela rotirao 10 igrača ( Čolo i Petković su presjedili tekmu ) kako to radi od kada je došao na klupu HKK , ponovno smo energetski mislim solidno sačuvani za utorak , malo se više potrošio Grga ali je Čolo bio statist pa će vjerojatno imati puno svježine u utorak .
Štembo :o mislim čovjek igra obranu na EU nivou i k tome je i u napadu jako učinkovit , Kojadinovića je stavio u mali džep ,
Mason pored svog napadačkog učinka jako je podigao razinu odbrane ,
Puljka je Vela na par NLB tekmi tako spustio na zemlju te od tada igra odlično a prije svega racionalno što mu nije bila odlika u predhodnom periodu ,
Šime je srce i duša ove ekipe jer takav karakter se rijetko vidi o učikovitosti da ne pričam ,
Grga igra konstantno dobro ali protiv Bosne uvijek za 2 stupnja bolje (osim kad je Zimić u igri ;) ) ,

Longin se još uklapa u ovo što mi igramo i teško da će se uspjeti fizički toliko dignuti da može pratiti ritam odbrane ali će napadački bita jako važan kotač ,
Mileković je starter znači Vela ima vjeru u njega što ovaj povremeno dobro koristi s tim da je daleko od nekog kontinuiteta ,
Naletilić energetski daleko najspremniji igrač lige i minutažu u kojoj mjenja Masona koristi na način da fizički ubije protivničkog playa s tim da momak nema nekog prevelikog napadačkog potencijala ali je jako korektan ,
Petković lagano gubi povjerenje trenera a po meni jedini razlog za to je nedovoljno snage za ovo što mi igramo ali se nadam da će se nakon Matinih priprema dosta dignuti ,
Planke je spreman,snažan i pravi razbijač , još kad bude stekao malo više povjerenja sam u sebe to će biti pravi moderni europski centar na kome će HKK sigurno uzeti solidnu lovu ,
Čolo čas igra čas ne zašto ne znam nadam se da je razlog taktičke prirode ,
Ramljak zvani zemlja-zrak samo da ga povrede poštede i to je to s tim da postoji veliki prostor za napredak u njegovu razvoju .

Znam da je post malo predug ali nisam mogao odoliti ne napisati po nešto o svima jer zbilja igramo nešto što je iznad cijene ove ekipe i realne košarkaške vrijednosti pojedinaca iz ovog kolektiva .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 03 apr 2010, 11:18

evo da i ja zašaram malo ovde. Veličanstvena predstava naših košarkaša prije svega. S tim da je Velić odlično rasporedio snage i minutažu, s tim da mi je žao što čolaka nije uvodio nikako al možda ga čuva za igokeu :D . Posjeta odlična s obzirom na jučerašnji dan,približno 3000 ljudi. Imao sam osjećaj da ih možemo 50 razlike razbit jer Mason nije igrao ni 30 min a čim su se primakli na -12 uvede Vela Masnona i za 4 min odemo na 27! Grgat je pod košem tata za sve njih pogotovo u 1. četvrtini dok je svjež. Mason standardno dobar. Štembo fenomenalan jer pored 20 koševa odigrao je obranu na razini Partizana. Puljko također solidan par trica. Šime je kao i uvjek odličan. Potez utakmice alley-up Štembergera za Ramljaka u zadnjim sec prvog poluvremena (kao protiv Zvezde samo je tada Masnon bio asistent), ostali su odigrali onako prosječno. Što se tiče Bosne e tu bi se već dalo raspravljat,pa to je ekipa bez glave i repa,Kojadinović glumi Boga niko mu ništa nesmi prigovorit, Milošević rupa žešća, Jovanović također, Rakočević bezze, Šehović ništa Bajić ništa jedino se borio onaj Pašalić. Stvarno su rupa od ekipe i ja bi rekao da stvarno sramote klub s ovakvim pristupom. Eto toliko, i još da spomenem najsmješniji trenutak kad je Milošević napucao loptu od pod pa mu ze vratila u facu-LOOL!! ČESTITKE NAŠEM KLUBU HKK ŠIROKI!! Sretan Uskrs!
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 03 apr 2010, 12:39

Kad se gra protiv igosa, mislim satnica?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 03 apr 2010, 13:45

šampioni je napisao/la:Kad se gra protiv igosa, mislim satnica?
nisam slusao sta onaj govori kad je pozivao na 4. kolo al mislim da je isto u 20:00

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 03 apr 2010, 13:57

Imp je napisao/la:
nisam slusao sta onaj govori kad je pozivao na 4. kolo al mislim da je isto u 20:00
tu ce te nas poderati bar 40 razlike.razvalicete ih.najjaci ste nemoze vam niko nista u ovoj ligi.vec sada ste 100 posto u nlb ligi.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 03 apr 2010, 14:01

zeljko kelecevic je napisao/la:
Imp je napisao/la:
tu ce te nas poderati bar 40 razlike.razvalicete ih.najjaci ste nemoze vam niko nista u ovoj ligi.vec sada ste 100 posto u nlb ligi.
Evo i vi ko Bosnaši počeli pilit naopako bit će 15 dovoljno 8-) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 apr 2010, 14:12

Imp je napisao/la:
20:00 je tekma..sve će ići u tom terminu kolko znam..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2010, 04:28

Racunao sam nabrzinu posjetu sa sluzbene stranice NLB lige na Pecari, po tim brojkama ispada 2700, iako sam apsolutno siguran za najmanje tri-cetiri utakmice da je bilo bar 500-800 ljudi vise, i da se uglavnom radi o nizim brojkama (sto je zanimljivo, obicno se pumpaju ka gore, al ovdje se zaokruzuje s tendencijom ka nizoj vrijednosti), no nema veze. Svejedno jedna lijepa cifra. Ostalim se i nisam bas bavio.

Igokea je valjda u 20h, ne znam da li ce i kamere biti tu, logicno bi bilo, ipak je najjaca utakmica od ponudjenih.
Hajde da vidim i tu ekipu na djelu.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 apr 2010, 13:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:Racunao sam nabrzinu posjetu sa sluzbene stranice NLB lige na Pecari, po tim brojkama ispada 2700, iako sam apsolutno siguran za najmanje tri-cetiri utakmice da je bilo bar 500-800 ljudi vise, i da se uglavnom radi o nizim brojkama (sto je zanimljivo, obicno se pumpaju ka gore, al ovdje se zaokruzuje s tendencijom ka nizoj vrijednosti), no nema veze. Svejedno jedna lijepa cifra. Ostalim se i nisam bas bavio.

Igokea je valjda u 20h, ne znam da li ce i kamere biti tu, logicno bi bilo, ipak je najjaca utakmica od ponudjenih.
Zaokruži na 3000 i dobar :D :P
Premda je ona zadnja utakmica protiv FMP-a dosta uprskala... a bilo bi i protiv njih sigurno lijepa posjeta da je bio normalan termin odigravanja...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

fragrga
Kontakt:

Post Postao/la fragrga » 04 apr 2010, 13:36

dok se igokea ne uigra neće to bit ništa posebno, ali u drugom dijelu kad se bude gore išlo hmmm

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 apr 2010, 14:03

ŠB_Fidelis je napisao/la:Racunao sam nabrzinu posjetu sa sluzbene stranice NLB lige na Pecari, po tim brojkama ispada 2700, iako sam apsolutno siguran za najmanje tri-cetiri utakmice da je bilo bar 500-800 ljudi vise, i da se uglavnom radi o nizim brojkama (sto je zanimljivo, obicno se pumpaju ka gore, al ovdje se zaokruzuje s tendencijom ka nizoj vrijednosti), no nema veze. Svejedno jedna lijepa cifra. Ostalim se i nisam bas bavio.

nema kamera...bht je nudila 17h na što naši naravno nisu pristali...uvecer je valjda liga prvaka sta li vec

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 04 apr 2010, 14:06

Kevin je napisao/la:

nema kamera...bht je nudila 17h na što naši naravno nisu pristali...uvecer je valjda liga prvaka sta li vec
možda je bolje da su u 5 stavili,eto pošto je liga prvaka navečer,ali isto je **** ligu prvaka,ako je se moglo skupit za Veliki Petak onoliko ljudi,nema razloga da sad tako ne bude..

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 apr 2010, 14:24

Kevin je napisao/la:

Bice snimak navece na BHT-u, tako stoji u programu

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 04 apr 2010, 15:02

jeli bht prenosi svako kolo jednu utakimicu? ili samo kad je derby u pitanju?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 apr 2010, 22:01

york je napisao/la:jeli bht prenosi svako kolo jednu utakimicu? ili samo kad je derby u pitanju?
sa ,o trokut siroki-bosna-igokea utakmice

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.