Teško da može stići prvu dvojicu, ali bi mogao ići preko stoke

Inače, Nojo je prvi igrač koji ima 15 pobjeda u nizu u LP. Po 14 imaju Kimmich i Ronaldo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Slazem se sa svime sto si rekao. I ja sam ocekivao pad i zasicenje, pogotovo u Bundesligi koje jeste prisutno u odredjenoj mjeri, ali ne previse. Utakmica sa Werderom je jasan pokazatelj toga, ali iskreno ja sam prezadovoljan s obzirom koliko se puta osvojila zaredom. Za Sanea bih dodao da ne ucestvuje u presingu ni blizu kao Coman i Gnabry i da je to jedan od razloga zasto ne starta. On je ubitacan za kontre kada protivnik izadje visoko dok ganja rezultat. Na presingu treba da radi jer je to jedan od kljucnih dijelova igre Bayerna. Pavard je katastrofa od pocetka sezone.ledar je napisao/la: ↑26 nov 2020, 15:10@Bundesliga
Mislim da vi sve to jako dobro hendlate, osobno sam očekivao pad nakon triplete jer obično dolazi do zasićenja i umora (više mentalnog nego fizičkog). Sane je dragulj u kruni ali vrlo fragilan i normalno je da ga treba vrlo oprezno dozirati. Osim toga, u dvije utakmice od tri u bundesu kad je bio starter odigrao je kriminalno (Hoffe i Köln), treba mu vremena da uđe u normalni ritam. Kako će vrijeme odmicati i kad dođu stvarno bitne utakmice nema sumnje da će biti nezaobilazan u prvoj postavi.
Roca je pak došao prije mjesec i pol, praktički ne zna klub, nije ni mogao proći pripreme i za poziciju koju igra treba najprije upoznati mehanizme vaše igre i stoga je normalno da se uvodi s odgodom. Možda je mogao igrati protiv Bremena ali očito ga je Flick čuvao za CL. Sezona je tek počela, imat će on dosta prilika da se pokaže, za duel igrača je jako bitno i da osjeti mjeru pogotovo kad još nema ime koje bi ga u određenoj mjeri štitilo od kartoniranja.
U obrani po meni Alaba je nešto lošiji od Boatenka ali su u globalu tu negdje, no Pavard jest problem, u očajnoj je formi.
Bit ce jasno koji su njegovi ciljevi ako zavrsi u jednom od ta dva kluba, hvala Bogu pa je Bayern bio dovoljno pametan da ne ispuni njegove zahtjeve. Moze se poceti pakovati sto se mene tice.Real Madrid and Barcelona cannot afford David Alaba at the moment. Pini Zahavi is looking for a new club for his client and is planning to start talks with Chelsea in January. PSG is also an option for Zahavi but Alaba doesn't see himself moving to France [@cfbayern] https://t.co/KfZrPQMXpS
Bayern XI against Stuttgart:
Neuer (c) -
Pavard, Boateng, Alaba, Hernández -
Goretzka, Tolisso -
Gnabry, Müller, Coman -
Lewandowski.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 3 gosta.