HŠK Zrinjski

tutankamon1905
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la tutankamon1905 » 18 nov 2023, 14:35

Sami sebi smo najveci neprijatelji, ne treba nam drugih neprijatelja

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 18 nov 2023, 18:54

Taramba je napisao/la:
18 nov 2023, 12:07
Trebamo biti iskreni u vezi Rendulića i njegovog vođenja igre, čudnim izborom igrača i formacija, raubanjem pojedinih momaka. Mi smo u novoj sezoni odigrali samo dva fenomenalna poluvremena što se igre tiče - ne čitavu utakmicu! To je bilo prvo protiv Breidablika i drugo protiv Alkmaara. Na stranu lavovska borba u Birminghamu. Ostalo je bilo dosta sretno i spretno. Kruno je mogao biti već točno prije 4 mjeseca bivši, u prvome pretkolu 18.07. protiv Urartua, kada ga je spasila prečka i Marić kod izvođenja penala pod Bijelim Brijegom.
Dario ne seri

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 18 nov 2023, 19:57

SokolPravde je napisao/la:
18 nov 2023, 18:54
Taramba je napisao/la:
Trebamo biti iskreni u vezi Rendulića i njegovog vođenja igre, čudnim izborom igrača i formacija, raubanjem pojedinih momaka. Mi smo u novoj sezoni odigrali samo dva fenomenalna poluvremena što se igre tiče - ne čitavu utakmicu! To je bilo prvo protiv Breidablika i drugo protiv Alkmaara. Na stranu lavovska borba u Birminghamu. Ostalo je bilo dosta sretno i spretno. Kruno je mogao biti već točno prije 4 mjeseca bivši, u prvome pretkolu 18.07. protiv Urartua, kada ga je spasila prečka i Marić kod izvođenja penala pod Bijelim Brijegom.

Dario ne seri
A sta je pogresno reko ?

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 nov 2023, 20:33

Cuj trebo je,ali nije precka i golman su sastavni dio igre.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 18 nov 2023, 20:43

Jedini1905 je napisao/la:
18 nov 2023, 19:57
Taramba je napisao/la:

Dario ne seri
A sta je pogresno reko ?
Najlakse je sjediti i pametovati vi se neki ponasate kao da je Zrinja Real ili Bayern pa ono skoro je ispao od Urartua spasio ga golman , protiv Alkmaara ga spasio Zvone i slicno .....otrijeznite se malo nisu ni meni sve stvari logicne ali je cinjenica da je covjek napravio povijesni retultat i da nike zasluzio da ga se ovako odbaci .... ako itko treba odgovarati je Sulenta i uprava

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 18 nov 2023, 20:58

Jes eto otić će Šula i cijela uprava, a ostat će Renda. Bravo mozak.

Rendi hvala za sve, sretno mu dalje.
Stjepanu puna podrška, idemo u nove pobjede.
#SuningOUT

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 nov 2023, 21:00

Ne treba cijela uprava samo ovaj sto dovodi i daje otkaze i radi analize drugim,a svoju ne radi.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 18 nov 2023, 21:27

Jedini1905 je napisao/la:
18 nov 2023, 19:57
Taramba je napisao/la:

Dario ne seri
A sta je pogresno reko ?
Ništa, nema pravdanja za sokola Rendulića :plac:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 18 nov 2023, 21:35

GradKamena2 je napisao/la:
18 nov 2023, 21:00
Ne treba cijela uprava samo ovaj sto dovodi i daje otkaze i radi analize drugim,a svoju ne radi.
Daleko od toga da ne griješi Šula, ali vuče poteze i u masi poteza ima loših i dobrih. Ovaj prijelazni rok je jedan od lošijih, ali ja sam uvjeren da nije istina da se Kruno nije ništa pitao.
A ako radi svoju analizu, ta je 6 titula i kup u 10 godina.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 18 nov 2023, 21:47

Ja se nadam samo da ovo neće biti strmoviti pad ....a nema ni Bilbija ni Jakov vise 27 godina ....cujemo se za pola godine ili godinu ...

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 nov 2023, 21:51

Sula voli da je navodni alfa i omega,mozak operacije on obozava da bude Mamic za sirotinju samo kulturan decko i odmjeren.Pocetak sezone,velebna najava i famozna presica gdje se prizeljkuje Dinamo Zagreb da vidimo gdje se nalazimo na nogometnoj mapi,stavlja se momcadi pritisak prije Urartua gdje ih se naziva apsolutnim favoritima i sve osim prolaska je katastrofa.Hajde dobro ,Sula i uprava ocekuju taj euro iskorak i kontam u sebi ,pa ljudi su znali da ce biti prvaci u 4.mjesecu ,ciljano cemo se pojacati,cvrsto sam vjerovao da je gomilanje propalih hajdukovaca i ex zvijezda iza nas pa cekam 3,4 jaka nogometna imena koja ce nam pomoci napasti grupe i dignuti klub na jos vecu razinu.Pocinje transfer rok ,licitacija imena -prva pojacanja 3 .liga jug Maric i Stupcanica nekakav Hrvanovic,bez ozbiljnog nogometa obadvojica?
Izraz lica :o
Kontam ,ma nek ima igraca za trening ,treba tako sad ce prava provjerena pojacanja.Dolaze Canađija koji je ispao sa Sibenikom u 2.HNL -citam forum sibencana,ljudi ga kritizirali kao alibi igrac plus sa njim dolazi Stanic na "preporuku"Jakirovica,hade dobro kontam Rijeka je to ,ima Profa puno jacih imena pa nam salje Stanica koji je solidan igrac kad gledaj cuda Stanic nestao netragom nakon par utakmica kriminalnih.Canađija nesto trci,radi presing ali bez oduzetih lopti ,vraca balun unazad valjda u Sibeniku tako vidio kad se igra destruktivan nogomet,nadoci ce u nas.Hajde vraca se Cuze nakon sto cekamo krilnig napadaca ,samo problem nije prosao pripreme pa se zapustio,pravi profesionalac flop godine,valjda pao u depresiju jer se vratio u BiH.Stize Kozulj ,odbjegli sin,zelja i tiha patnja izvrsnog .Hvata zrak na treningu,bacaju ga pod auspuh da dodje sebi,forma nikakva ,trcanje i markiranje igraca razina kao u trecoj ligi Jug,Slovan uzvrat najgori igrac na terenu hajde kontam nadoći ce i on ,mora.Dolaze Hajdukovi dragulji onako Sulenta to sebi za dusu doveo Balica,Bradarica, Maglicu ,hrvatski mediji se raspisali a izvrsni dok pije jutarnju kavicu lista medije i zadovoljno trlja ruke dok se Rendulic vjerovatno hvata za glavu kad je vidio tko je na treningu.Filip dosao sa 15 kg viska ,citam komentare splića ,pise se kockar ovaki onaki ,ma kontam ljubomorni sad ce se on spremit kad gledaj cuda nespreman i pred Bozic a Perisic nakon teske ozlijede vec suta balun,zato je Fića u nas ,valjda.Kruze informacije da je Balicu uvijet bio da bude na spisku za europu ,super napokon neki igrac sa idejom u veznoj liniji.Sjedim uvecer ,vruce ljeto hajde reko da malo analiziram Balica kad tamo teska ozljeda,disk ledja iskocio ,trenirao individualno-sjedim u Aldiju -pale oci ćaćine po kolacima -ma reko mora malo mozda pao šecer,nekakva plavusa trci za djetetom kad ono malac sladak kao secer od Andrije ali na mater ,vidim ja brzi sin od Andrije kad je ustao da ga uhvati -prekrizio i njega kao pojacanje.Zadnji ajdukovac Maglica ,vrh top napadac kakav nam treba ali samo za kup utakmice jer Nemanja je ipak starter.Stigli su tu jos neki igraci poput Radica i moram priznat nakon 12. dovedenih izvrsni napokon pogodio igraca i decko stabilizirao odbranu posto su Senic i Barisic primali minimalno 2,5 gola po utakmici.
Luka Marin,Batarelo,Lukanic,Ramic,Niron i Misic su jos stigli valjda da popune broj koji izvrsni preferira ,brojkica blizu 40,jer zasto platit 3,4 dobra igraca kao pravi klubovi kad mozemo dovesti barem 13,14 od kojih nemamo koristi.
I da-postoji nogometno trziste van splitsko dalmatinske zupanije i kuma Mise Krsticevica.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 nov 2023, 22:11

zrinjamo je napisao/la:
18 nov 2023, 21:35
Daleko od toga da ne griješi Šula, ali vuče poteze i u masi poteza ima loših i dobrih. Ovaj prijelazni rok je jedan od lošijih, ali ja sam uvjeren da nije istina da se Kruno nije ništa pitao.
E sad nek uradi analizu koliko je igraca doveo u 10 godina koliko je para skrsio na M.Pehara,Basaru,Trebotica,Varvodica,Ibaneza i da ne nabrajam sad sve,ali ne svojih mislim da bi i ja i ti uzeli titulu koju sa tim protokom novca i igraca.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 18 nov 2023, 22:15

Mozemo mi nekog voljeti i ne voljeti ali Zrinja prije i poslije Šulente je nebo i zemlja.Svi koji misle da mogu i znaju bolje neka pokušaju , malo ih je koji bi bili na njegovom nivou u ovoj ligi i gradu.Koliko ja znam on dovodi igrace u dogovoru sa trenerima ,to je Jakir sam potvrdio kad je rekao da je on napravio spisak igrača na koje ne računa i koje želi dovesti.Trener je prvi odgovoran svugdje pa tako i ovdje.Uprava pa i Šulenta također moraju uzeti dio odgovornosti na sebe ali promjeniti upravu u vrijeme kad imamo najbolje rezultate u povijesti kluba je glupost. Je li i Kruno trebao ostati do zimske stanke ne znam ali ako je izgubio autoritet u svlačionici ,a kazu da jeste ,onda je ovo pametan potez jer ne možeš sada promjeniti 5-6 igrača ali možeš trenera a i nekim igracima će se trebati zahvaliti ma kako se zvali i igrali ako misle da su iznad kluba.
Šula je dovodio igrace i trenere koji su osvajali titule i osigurali Europu i mi gledamo pod BB I AZ i Aston Vilu i ne brukano se.Spominjete neke cifre našim igračima a to je u današnjem nogometu mizerija ,za mene je to puno ali u nogometu skoro pa ništa.
Nista čudno ,to je Mostar , sve mozemo oprostiti ali uspjeh nikad ,na žalost ali ima jedan dio navijaca koji samo čekaju neki poraz ili lošu igru da se naslađuju i uzivaju u prozivanju a u karijeri im najveći uspjeh završena osnovna škola .Ako niste primjetili mi nismo klub iz neke metropole i nemamo državu ili regiju iza sebe ali za neke smo Real .
Volim Mostar pa makar i vaki

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 nov 2023, 22:17

Sula je doso do svog limita ili nek prepusti poziciju nekom drugom,ili nek dovede 1-2 savjetnika koji se razumiju.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 18 nov 2023, 22:20

18 nov 2023, 22:11
zrinjamo je napisao/la:
18 nov 2023, 21:35
E sad nek uradi analizu koliko je igraca doveo u 10 godina koliko je para skrsio na M.Pehara,Basaru,Trebotica,Varvodica,Ibaneza i da ne nabrajam sad sve,ali ne svojih mislim da bi i ja i ti uzeli titulu koju sa tim protokom novca i igraca.
Kojeg novca? Pa pogledaj nam sponzore? Mit je da politika stoji iza nas. Stoji riječima. Imamo dva javna poduzeća, kao uvjetno rečeno veće sponzore, te MTA koji je generalni sponzor, a ne daje ni 10 % proračuna. Kako se ostatak skupi Boga pitaj. Tek ove godine ozbiljniji novac od Europe, prihod od cca 3 miliona EU, ali i rashod od milion. To svi preskaču. Dugovi postoje i sad bi svi dio novca.
U zabludi si oko jedne stvari, Šula tj. njegova firma je dosta veliksponzor, a on sam donator i da daje svoj novac kad god zaškripi.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 18 nov 2023, 22:22

Da i povuce nazad sve sto da ,da nema para nebi mahnito sa ovim levatima sto sam nabrojo.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 nov 2023, 22:36

18 nov 2023, 22:22
Da i povuce nazad sve sto da ,da nema para nebi mahnito sa ovim levatima sto sam nabrojo.
Upravo tako,bio bi puno racionalniji.
Sulenta posjeduje speditersku firmu koja ima malo veci promet od neke veleprodaje,nije nikakav gigant specijalni.
Kad je dobro ,onda je dobro i idu pohvale ali kad treba ukazivati da svjedocimo ponovnim Treboticima,Ibanezima,Kukocima onda na to treba ukazivati.Pogledaj pitare i njihove zvijezde tipa Penerenda,Viveros,Vrancic,Tino Susic uhodana matrica propalih kvazi sportskih djelatnika.Sumnjam da je Rendulic ikoga doveo osim Marina i Canađije ,ostalo je sve nametnuto.
Ilinkovic i Sucic su megazvijezde nogometnog terena za Balica i Bradarica .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 19 nov 2023, 08:08

Antipolitika3 je napisao/la:
18 nov 2023, 22:36
Sulenta posjeduje speditersku firmu koja ima malo veci promet od neke veleprodaje,nije nikakav gigant specijalni.
Kad je dobro ,onda je dobro i idu pohvale ali kad treba ukazivati da svjedocimo ponovnim Treboticima,Ibanezima,Kukocima onda na to treba ukazivati.Pogledaj pitare i njihove zvijezde tipa Penerenda,Viveros,Vrancic,Tino Susic uhodana matrica propalih kvazi sportskih djelatnika.Sumnjam da je Rendulic ikoga doveo osim Marina i Canađije ,ostalo je sve nametnuto.
Puno toga si u pravu. Post kojim analiziraš prijelazni rok je pametan i duhovit i u ljutnji pisan. Ali...Sučić nije htio ostati, Ilinković isto, Soldo iz Šibenika, koji je sada u Gorici nije htio doći. Krdžalić, Savić, bilo ih je još. Onda dovodiš i zajebeš. Ja osobno nikad ne bih doveo Balića i Bradarića.Ali opet, o tome sam ranije pisao, samo Sučič i Ilinković nedostaju, problem je stanja i forme ovih koji su ostali. Uz sve to Marić nam je ponajbolji igrač. Dobio priliku, sjeti se šta smo na početku za njega govorili.
Ako je Kruno doveo Ćanađiju i Marina, brate to su opasne fule, za razliku od Ivančića kojeg je maknuo.
I nije baš da INTERAGENT nije gigant, aki eto. I uz sve to uz Šulu se skoro pa jednako pita Denis, a upliće se i AGK.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 19 nov 2023, 16:05

zrinjamo je napisao/la:
19 nov 2023, 08:08
Puno toga si u pravu. Post kojim analiziraš prijelazni rok je pametan i duhovit i u ljutnji pisan. Ali...Sučić nije htio ostati, Ilinković isto, Soldo iz Šibenika, koji je sada u Gorici nije htio doći. Krdžalić, Savić, bilo ih je još. Onda dovodiš i zajebeš. Ja osobno nikad ne bih doveo Balića i Bradarića.Ali opet, o tome sam ranije pisao, samo Sučič i Ilinković nedostaju, problem je stanja i forme ovih koji su ostali. Uz sve to Marić nam je ponajbolji igrač. Dobio priliku, sjeti se šta smo na početku za njega govorili.
Ako je Kruno doveo Ćanađiju i Marina, brate to su opasne fule, za razliku od Ivančića kojeg je maknuo.
I nije baš da INTERAGENT nije gigant, aki eto. I uz sve to uz Šulu se skoro pa jednako pita Denis, a upliće se i AGK.
Sucici i Ilinkovic znaju svoje domete,Cuze je takodjer mastao o Dinamu ali kad je dobio ovdje odlicne uvijete cak i bolje od onih u Poljskoj dotrcao je odmah.Zasto?Zov novca.
Mislis da Sucic i Ilinkovic ne bi ostali za poboljsane ugovore i da im je receno da ce biti nositelji igre u momcadi iz koje mogu dalje napraviti odlicne transfere pogotovo nakon grupne faze?Koliko si novca dao za Canađiju,Bradarica,Balica,Stanica,Misica ,Kozulja,Maglicu navedeni dvojac je morao biti zadrzan pod svaku cijenu pogotovo pred euro utakmice jer su bili srce momcadi i puni energije te plus mogucnost daljnje prodaje.Ovako koga imamo u izlogu od mladjih igraca?Nikoga osim Sabljica ,Ramic iduca destinacija NK Cim.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 19 nov 2023, 16:21

19 nov 2023, 16:05
zrinjamo je napisao/la:
19 nov 2023, 08:08

Sucici i Ilinkovic znaju svoje domete,Cuze je takodjer mastao o Dinamu ali kad je dobio ovdje odlicne uvijete cak i bolje od onih u Poljskoj dotrcao je odmah.Zasto?Zov novca.
Mislis da Sucic i Ilinkovic ne bi ostali za poboljsane ugovore i da im je receno da ce biti nositelji igre u momcadi iz koje mogu dalje napraviti odlicne transfere pogotovo nakon grupne faze?Koliko si novca dao za Canađiju,Bradarica,Balica,Stanica,Misica ,Kozulja,Maglicu navedeni dvojac je morao biti zadrzan pod svaku cijenu pogotovo pred euro utakmice jer su bili srce momcadi i puni energije te plus mogucnost daljnje prodaje.Ovako koga imamo u izlogu od mladjih igraca?Nikoga osim Sabljica ,Ramic iduca destinacija NK Cim.
Nisu željeli ostati Sučić i Ilinković ni za koje novce. Obojica su na posudbi bili, to zaboravljaš. Ilinkovićeva obitelj u Rijeci. Nisu se vidjeli ovdje. Sučić je kod Bišćana super kotirao, pred Europu zamalo opet došao. Za Ćužu isto mislimo. A ja mislim da će Sabljić nažalost u Međugorju završiti. Meni Ramić uopće nije crn, osim Posušja, gdje je sranje napravio.
Zaboravih da ni Šakota nije htio doći.
Sa Savićem smo izašli izvan naših okvira sa ponudom, ali džaba, a on bi nam baš valjao.
Problem je 4 rekonvalescenta, Zvone, domaći, ali loš karakter, Mišić, Bradarić i Balić. O ostalom sam već pisao.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, jurisicduska, riki46 i 15 gostiju.