AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nije mi žao niti jednog ni drugog. Mada su izgleda veće šanse da će Alessio ostati nego Kessie. Ali vidjet ćemo.
Do tad treba uživati u igrama i rezultatima ove ekipe. Koja raste iz sedmice u sedmicu.
Do tad treba uživati u igrama i rezultatima ove ekipe. Koja raste iz sedmice u sedmicu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma dok je tu Maldini , nema razloga za brigu. Nismo vjerovali u Kjera, Thea, Diaza,Leao,Saleta,Rebica,..pa evo sad drhtimo dok brani Tataš, a lik brani li brani, a Milan melje li melje
Ona dvojica bi guzice sad dali da su Milanu.
Ja mislim da ce Kessie ostati, a da ce Rom otici.
Ona dvojica bi guzice sad dali da su Milanu.
Ja mislim da ce Kessie ostati, a da ce Rom otici.
O tome sam ja ranije pisao. Ima tu pojedinačnih poteza oko kojih bi se dalo diskutovati, al ono sta treba gledati je sta je uprava u globalu napravila. Nakon toliko godina su nas vratili u LP sa puno manjim ulaganjima od njihovih prethodnika. A evo i ova sezona je potvrda da rade dobar posao.
Il Club più titolato al mondo!
Brat ne misli tako brzo prestati igrati

Nego ne zaboraviti da je nasa tekma u 18:45h
Ne znam šta da kažem u vezi Zlatana. Njegov doprinos povratku kluba je nemjerljiv, ali bojim se da bi dodatnim produženjem ugovora postao teret. Pri tome ne mislim na finansijski dio jer bi vjerovatno potpisao uz značajno smanjenje plate, već što bi zauzimao mjesto nekom od koga u budućnosti možeš očekivati neki doprinos.
Il Club più titolato al mondo!
Nece tu Zlatan puno zauzimati mjesto,ima puno utakmica,a on ne moze igrati svaku. Kad ga vidis kako je odigrao protiv Rome kazes sam se ok,ovaj covjek jos uvijek pravi razliku na terenu. Onaj pas prsima za Leao,pa ono orimanje prsima i onaj njegov ponisten gol,on to tako lako uradi da imas utisak da je to stvarno lako,ali naravno da nije,klasa je to.muxa je napisao/la: ↑03 nov 2021, 11:48Ne znam šta da kažem u vezi Zlatana. Njegov doprinos povratku kluba je nemjerljiv, ali bojim se da bi dodatnim produženjem ugovora postao teret. Pri tome ne mislim na finansijski dio jer bi vjerovatno potpisao uz značajno smanjenje plate, već što bi zauzimao mjesto nekom od koga u budućnosti možeš očekivati neki doprinos.
Da hoce za pocetak produziti ugovore Theu i Benaseru ostalo cemo lako.
Veceras je najavljen Giorud u napadu kao i Diaz od pocetka
Kad bi postao svjestan svojih limita i pristao na sporednu ulogu i poziciju trećeg napadača, bez da diže nos na Piolija svaki put kad ga klupira ili zamjeni, to bi bilo odlično. Može on i u ovim godinama biti presudan faktor u nekih desetak utakmica po sezoni, čak ni ne računajući bitan doprinos ekipi van terena.
Inače, na kraju se ispostavilo da ni ne zarađuje tih 7 miliona već da je povezano sa brojem nastupa tako da plata nije problem znajući da propusti skoro 50% sezone.
Inače, na kraju se ispostavilo da ni ne zarađuje tih 7 miliona već da je povezano sa brojem nastupa tako da plata nije problem znajući da propusti skoro 50% sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da bi neko bio treci napadac moras da imas dva bolja od njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ibra je prva spica Milana i tu nema price
eh druga je sad stvar sto zbog povreda i godina propusti oko polovinu utakmica, ali kada je fit i kada je tu, nema tu pice ko ce biti starter 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Taman za pobjedu od 3-1 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Idemo na sve ili nista, nema vise oklijevanja. Ako se nekim slucajem ne dobije veceras onda se usmjeriti na Seriju A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
I ja imam dobar osjećaj, ali previše mašim u zadnje vrijeme tako da ne znam šta očekivati. 
Večeras ako Atletiko pobjedi ili Milan kiksne, onda od ovog nema ništa, al' eto bar radi samopouzdanja i par miliona u kasi bi bilo dobro uzeti koji bod.

Večeras ako Atletiko pobjedi ili Milan kiksne, onda od ovog nema ništa, al' eto bar radi samopouzdanja i par miliona u kasi bi bilo dobro uzeti koji bod.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Kako nije faul?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Znaci ista scena kao protiv Rome,tad smo crveni dobili sad gol
A daj Pepe pada kao pokosen uz blagi kontakt i jos opomena Theu a ovdje ni faula.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
svasta, ne mogu da vjerujem da ovo nije ponistio i svirao prekrsaj
Pa jel' realno, dokle više? Porto je i pobjedio prošlu utakmicu jer su im priznali gol poslije faula nad Benaserom.
Doduše trebao bih vidjeti situaciju iz još par uglova, ali mi je izgledalo da mu je prvo pokupio nogu pa tek loptu.
Isti qurac i sa Krunićem, možda bi i Pioli mogao popričati sa igračima da ne meljaju loptu u opasnoj zoni.

Doduše trebao bih vidjeti situaciju iz još par uglova, ali mi je izgledalo da mu je prvo pokupio nogu pa tek loptu.
Isti qurac i sa Krunićem, možda bi i Pioli mogao popričati sa igračima da ne meljaju loptu u opasnoj zoni.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma greška Piolija, ovdje je Kessije trebao početi umjesto Benaccera.
Vraga bi njega Grujic onako odnio.
Vraga bi njega Grujic onako odnio.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo neka se zayebavaju 25-30 metara od gola.