Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Torres_9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 06 maj 2009, 12:06

Ovo nemoze biti istina cuj zainteresovani za heinzea boze sacuvaj sta ce nam taj debil.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 06 maj 2009, 13:51

navijaci premiersh izabrali gerrada za najboljeg,, zasluzeno jer i jest najbolji

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 06 maj 2009, 13:57

Torres_9 je napisao/la:Ovo nemoze biti istina cuj zainteresovani za heinzea boze sacuvaj sta ce nam taj debil.
Ma tobi bio najveci Rafin promasaj kakav Hainze nikad od njega igraca ....

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 maj 2009, 14:13

LFCBiH je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Ovo nemoze biti istina cuj zainteresovani za heinzea boze sacuvaj sta ce nam taj debil.
Nevjerujem da su na to spali da dovode Heinzea, mislim nije on toliko losh (Koliko je grozan ^^), ali ipak ako hoce napokon da osvoje Premiership daj dovedite vrhunske igrace, a ne polovnu robu...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 maj 2009, 16:24

Genghis je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:
Nevjerujem da su na to spali da dovode Heinzea, mislim nije on toliko losh (Koliko je grozan ^^), ali ipak ako hoce napokon da osvoje Premiership daj dovedite vrhunske igrace, a ne polovnu robu...
ma kakav heinze, hvala Bogu sto mu alkos nije dao u liverpool, ne znam kako bi ga gledao u crvenom dresu, a i dosta je vise da u klub dolaze polovnjaci tipa dossene jos sad da dođu heinze ili pranjic, jedva cekam da dođu novi vlasnici koji ve u klub dovesti igrace tipa silve, ville, riberya...igrace koji mogu pomoci u borbi za titulu a ne neki kojima je najveci uspjeh to sto ce obuci crveni dres, takvi nam ne trebaju, takvih imamo i njih treba obavezno prodati za bilo kakve pare, samo da ih se rijesimo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2009, 16:45

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:velika steta sto legenda napusta liverpool, zelio sam da zavrsi igracku karijeru u klubu i da bude pomocni trener ili da radi u akademiji jer svojim savjetima moze puno pomoci mladim stoperima, i nadam se da ce se vratiti jednog dana u liverpool jer on je ipak legenda ovog kluba

Thanks for everything Big Man

gerrard imas li kakve veze sa ovim http://www.lfcbih.com/
Nemam nikakve veze sa ovim, ja i Fera cemo poraditi na webu uskoro , kada ne znam tacno ali smo se nesto dogovorili ... ovo nije lose samo mi vise ide na blog nego na web stranicu , ali za pocetak je dobro ;)
ne znam ko je ovo radio, svaka mu cast za trud al ovo je isto blog mogao je i da ne pravi web stranicu jeftinije bi bilo da je blog napravio.
You are someone else I am still right here

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 maj 2009, 17:03

Liverpool se bacio u pravu potragu za igračima. Mnogo igrača se spominje u vezi sa Liverpoolom. Nadam se da će dovesti barem 2-3 igrača od ovih silnih igrača koji su na spisku želja Rafe Beniteza.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 maj 2009, 17:21

Benitez rece jucer da je prioritet u transferima napadac,ocekivano
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 06 maj 2009, 19:47

reds_forever je napisao/la:Benitez rece jucer da je prioritet u transferima napadac,ocekivano
Navodno zeli dovesti jednog jeftinog centralnog beka, jednog jeftinog desnog beka i jednog jeftino krilo a ostalo "love" bi trebao potrositi na jedno superpojacanje, vjerovatno Davida Silvu ili Aguera...ali sve su to spekulacije... :| :|
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 maj 2009, 22:40

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Benitez rece jucer da je prioritet u transferima napadac,ocekivano
Navodno zeli dovesti jednog jeftinog centralnog beka, jednog jeftinog desnog beka i jednog jeftino krilo a ostalo "love" bi trebao potrositi na jedno superpojacanje, vjerovatno Davida Silvu ili Aguera...ali sve su to spekulacije... :| :|
i na tom ce ostati, barem se nadam jer dosta mi je polovnjaka u ekipi, liverpoolu treba krilo, igrac koji sam moze rijesiti utakmicu, koji moze proci nekoliko igraca, liverpoolu treba david silva
Sarajevo i Liverpool

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 maj 2009, 22:50

Treba Liverpoolu minimalno dva igrača koja mogu odigrati dobro i rješiti utakmicu. David Silva je sigurno jedan od njih. Mislim da bi i u odbrani trebao jedan igrač.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 maj 2009, 23:30

el-fighter je napisao/la:Treba Liverpoolu minimalno dva igrača koja mogu odigrati dobro i rješiti utakmicu. David Silva je sigurno jedan od njih. Mislim da bi i u odbrani trebao jedan igrač.
ma vec sam prije napisao david silva i glen johnson ako dođu ja prezadovoljan, ne bi imao nista protiv jos kojeg igraca samo da nisu polovnjaci tipa pranjica ili heinzea
Sarajevo i Liverpool

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 06 maj 2009, 23:34

YNWA je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Treba Liverpoolu minimalno dva igrača koja mogu odigrati dobro i rješiti utakmicu. David Silva je sigurno jedan od njih. Mislim da bi i u odbrani trebao jedan igrač.
ma vec sam prije napisao david silva i glen johnson ako dođu ja prezadovoljan, ne bi imao nista protiv jos kojeg igraca samo da nisu polovnjaci tipa pranjica ili heinzea
slazem se 100%....mozda u mjesti silve dovesti barry-a i to bi onda bilo odlicno
Steven GERRARD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2009, 23:42

LAVOV4Lfc je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
slazem se 100%....mozda u mjesti silve dovesti barry-a i to bi onda bilo odlicno
barry-a i silvu ne treba stavljati u isti kontest kada se govori o pojacanjima kao prvo jer ne igraju istu poziciju kao drugo zbog razlike u cijeni i razlike u godinama.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 maj 2009, 23:58

Cujem neko spominje Kinga Villu. Kad bi taj dosao (ukoliko nebi bilo krucijalnih povreda njega ili Torresa) zaista mislim da bi to bio najjaci napadacki tandem u zadnjih 10ak godina minimalno...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 07 maj 2009, 09:41

Liverpool are leading the chase for one of European football’s brightest attacking talents, the Uruguayan striker Luis Suarez. The talented frontman currently tops the Dutch scoring charts for his club Ajax and is one of the few plus points in a disappointing season for the Amsterdam giants. Suarez has been playing in Holland for the past three seasons and has consistently scored goals whether playing on the flanks or just behind the main striker. However, this season has been his best so far after scoring 22 goals in 31 league appearances (30 starts). Eight of those 22 goals have come via the penalty spot. Despite the Uruguayan’s best efforts, Ajax are 12 points behind leaders AZ and four behind 2nd placed FC Twente meaning they will not qualify for the Champions League next season.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 07 maj 2009, 10:58

reds_forever je napisao/la:Liverpool are leading the chase for one of European football’s brightest attacking talents, the Uruguayan striker Luis Suarez. The talented frontman currently tops the Dutch scoring charts for his club Ajax and is one of the few plus points in a disappointing season for the Amsterdam giants. Suarez has been playing in Holland for the past three seasons and has consistently scored goals whether playing on the flanks or just behind the main striker. However, this season has been his best so far after scoring 22 goals in 31 league appearances (30 starts). Eight of those 22 goals have come via the penalty spot. Despite the Uruguayan’s best efforts, Ajax are 12 points behind leaders AZ and four behind 2nd placed FC Twente meaning they will not qualify for the Champions League next season.
Ma nece ga Ajax pustiti ispod 15m funti, pa bolje je za te pare uzeti Lennona koji je englez i koji je 3 puta bolji od Suareza....
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 maj 2009, 11:05

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Liverpool are leading the chase for one of European football’s brightest attacking talents, the Uruguayan striker Luis Suarez. The talented frontman currently tops the Dutch scoring charts for his club Ajax and is one of the few plus points in a disappointing season for the Amsterdam giants. Suarez has been playing in Holland for the past three seasons and has consistently scored goals whether playing on the flanks or just behind the main striker. However, this season has been his best so far after scoring 22 goals in 31 league appearances (30 starts). Eight of those 22 goals have come via the penalty spot. Despite the Uruguayan’s best efforts, Ajax are 12 points behind leaders AZ and four behind 2nd placed FC Twente meaning they will not qualify for the Champions League next season.
Ma nece ga Ajax pustiti ispod 15m funti, pa bolje je za te pare uzeti Lennona koji je englez i koji je 3 puta bolji od Suareza....
Suarez je odican igrac po meni bolji od Lennona iako njih dvojica i nemaju mnogo veze jedan sa drugim ali sto se Suareza tice ja koliko sam vidio poprilicno zna biti skrt pa tako da uz njega i Rieru na terenu ostali igraci ne bi imali previse motiva za igru.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 maj 2009, 11:54

Suarez je meni jedan od najdrazih mladih igraca, ali ukoliko ga dovedu opet treba "ulagati" , treba njemu da se privikne na engleski fudbal, da dobje nesto iskustva i sve to, znaci takvim transferima nema titule vjerovatno ni sledeche sezone. Bolje dovesti igraca tipa Villa, znam da je preskup al' jednom se stisnite i izvalite neku sumu, koliko su bacili para na bezvezna pojacanja mogli su dovesti sad koga su htjeli, al hajd...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 maj 2009, 17:09

Šta mislite o utakmici sa West Hamom
Nadam se da ćemo ih razmontirati. :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.