Brcko87 je napisao/la:Da nisu Fukare??Zoom088 je napisao/la:Evo upravo mi javiše da je neko odvalio i pobacao sve stolice na zapadnoj tribini na Jošiku![]()
![]()
01.04.

Brcko87 je napisao/la:Da nisu Fukare??Zoom088 je napisao/la:Evo upravo mi javiše da je neko odvalio i pobacao sve stolice na zapadnoj tribini na Jošiku![]()
![]()
01.04.
Prenijele fukare na tusanj.Brcko87 je napisao/la:Da nisu Fukare??Zoom088 je napisao/la:Evo upravo mi javiše da je neko odvalio i pobacao sve stolice na zapadnoj tribini na Jošiku![]()
![]()
01.04.
sjena je napisao/la: Prenijele fukare na tusanj.
VolimRadnicki je napisao/la:Radnički odustao od PL, kao i Vitez, sretno Slobodi.
Čim bude neki validan info koji može ići ovdje Zoom će prenjeti.1989 je napisao/la:Niko meni ne odgovori na ono pitanje za karantin, al haj![]()
Sto se tice utakmice volio bi vidit Borogovca u prvih 11, jer sigurno je da je pun snage i da zeli igrat i dobar je tehnicar..
Svi su odustali, vjerovatno ove sezone niko nece uc u PL, niko nema sredstava osim Krajišnika koji ce do kraja sezone donijet odluku, da ili ne ucGorki je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:Radnički odustao od PL, kao i Vitez, sretno Slobodi.
I mi smo
Biće brate vjeruj dvica, kažem ti, tad je bila ekipa koju je Smajo vodio, sad je sve drugo i bolje što i sami vidimo.....Zoom088 je napisao/la:Tako smo govorili i prije utakmice u Lukavcu, pa onda ode lopta pored gola, preko gola, u golmana, precka, Salihovic s 5 metara promasi cijelu loptu...i onda nam Kajic u 82. minuti "zabiberi" za 1-1.
Idemo igrati protiv svake ekipe kao da nam je zadnja utakmica, pa sta bude neka bude.
2-1 za nas, primismo gol odmah na početku drugog poluvremena.....Zoom088 je napisao/la:Na TVL ide utakmica Radnicki-Capljina. 30 i neki minut, vodimo 2-0
Ima l' promjena??sodagrad je napisao/la:2-1 za nas, primismo gol odmah na početku drugog poluvremena.....Zoom088 je napisao/la:Na TVL ide utakmica Radnicki-Capljina. 30 i neki minut, vodimo 2-0
Napadmo, Čapljina odmah napravila izmjenu, jao povrijedi nam se Giga....Casp3r je napisao/la:Ima l' promjena??sodagrad je napisao/la:2-1 za nas, primismo gol odmah na početku drugog poluvremena.....Zoom088 je napisao/la:Na TVL ide utakmica Radnicki-Capljina. 30 i neki minut, vodimo 2-0![]()
Sve OK, pitao sam ga odmah posle. A i pored Borgija onakvog i onakvih 20tak minuta na terenu, ja bih slomljene noge odmah ozdravio.1989 je napisao/la:Sta je bilo sa Bekrica? Jel sve uredu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.