Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

AllAbout
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AllAbout » 22 jul 2012, 19:47

nihco je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:jesus navas je inace dospio do spanske repke preko teretane..pa covjek izgleda kao dijete od 13 14 godina..isto kao robihno i brojni drugi...vazno je da moze da trci 90+ minuta i da zna igrat lopte
ne radi se o velicini misica nego o izdrzljivosti koja se, takodjer, stice, izmedju ostalog, kroz treninge u teretani. mesi, iniesta, cavi i slicni "stiglici", mogu pola bih premijer lige nositi u zubima sprintati .
pa ja rekoh da je vazno da moze da trci (izdrzljivost)..a to se ne stice u teretani, vec naravno kondicionim treninzima..a Bpga mi uzmite slike i snimke navasa, robinha i ostalih stiglica..nista nije gori suljic od njih..a da su kvalitetniji jesu..ali malac ima vrijeme ispred sebe
Unica grande amore

nihco

Post Postao/la nihco » 22 jul 2012, 20:01

AllAbout je napisao/la:
nihco je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:jesus navas je inace dospio do spanske repke preko teretane..pa covjek izgleda kao dijete od 13 14 godina..isto kao robihno i brojni drugi...vazno je da moze da trci 90+ minuta i da zna igrat lopte
ne radi se o velicini misica nego o izdrzljivosti koja se, takodjer, stice, izmedju ostalog, kroz treninge u teretani. mesi, iniesta, cavi i slicni "stiglici", mogu pola bih premijer lige nositi u zubima sprintati .
pa ja rekoh da je vazno da moze da trci (izdrzljivost)..a to se ne stice u teretani, vec naravno kondicionim treninzima..a Bpga mi uzmite slike i snimke navasa, robinha i ostalih stiglica..nista nije gori suljic od njih..a da su kvalitetniji jesu..ali malac ima vrijeme ispred sebe
jesi li primijetio da su, recimo mesi ili modric , kao zakucani za travnjak, ne mogu ih duplo tezi igraci oboriti ? to se radi ozbiljnim treninzima i to od 13-14 godine, da bi s 19-20 godina dobio ozbiljnog i kompletnog igraca.. suljic ima 21g i, jos uvijek je nedovoljno spreman da dominira premijer ligom, a sta bi se desilo da ga posalju u njemacku !?
tesko da on moze nadoknaditi propusteno u kljucnoj fazi razvoja igraca od 17-19 godine, volio bih da se varam ali dosadasnji primjeri su jasni.
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2012, 21:10

Suljica mozda jeste lako oboriti,ali tek kad ga uhvate :lol:
Mali je vec sad ziva vatra.Uostalom ni u duelima nije toliko naivan,koliko se naglaba.
Bude li srece da mu klub prodje dalje pa dogura i do play offa sa ovakvim igrama ce se vec i u januaru dobro prodati.
A onda jaca liga,jaci i trening.Jedno je sigurno mali ima brzinu,slifa i fudbalskog bezobrazluka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jul 2012, 21:19

Ma Suljić me podsjeća na Stevanovića,samo što Stevanović uglavnom gleda kako da uposli suigrače dok Suljić ne da lopte nikom.

Da li su naši kad kontaktirali ovoga
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zvornic ... peru/84532" onclick="window.open(this.href);return false; :?

Ono što sam pročitao na netu je da je igrao za omladinske selekcije Švicarske i da je odbio poziv da zaigra za Srbiju rekavši da želi igrati za Švicarsku,a nikada nije zaigrao za A reprezentaciju Švicarske.
Ne znam da li su ga naši kontaktirali i da li je i njima rekao da je Švicarska njegova želja,ne vjerujem da su uopće pričali sa njime.

A ovako na prvu izgleda kao igrač koji bi sigurno za naš tim bio pojačanje,godinama standardni zadnji vezni Grasshoppersa,prošlu sezonu proveo u kiparskoj Omoniji i sad se opet vratio u redove "skakavaca".
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jul 2012, 22:40

Jasmin Fejzic ( GK ) iz Greuter Furtha prešao u VfR Aalen .

black64
Kontakt:

Marko Maletić

Post Postao/la black64 » 23 jul 2012, 11:32

slika

slika

slika[youtube][/youtube]

Datum rođenja: 25.10.1993
Godina: 18
Visina: 192 cm
Državljanstvo: Bosna i Hercegovina, Holandija
Pozicija: Napadač
slika

Klubovi: F.C.Utrecht, VfB Stuttgart

dilajla
Kontakt:

Re: Marko Maletić

Post Postao/la dilajla » 23 jul 2012, 11:53

Marko, jesi to ti? :lol: :lol:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jul 2012, 12:05

Sretno 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 12:47

Dugo veliki talenat, najveca zvijezda u kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji zajedno sa Prcicem. Sad cemo vidit moze li napravit onaj korak do seniorskog nivoa. Mozda rano za njegovu temu, ali eto. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 23 jul 2012, 12:53

Zna momak lopte!
#samoRudar #zauvijek

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jul 2012, 13:11

Po pokretima pljunuti Dzeko, samo ovaj izgleda ima bolji dribling.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2012, 13:58

Kao sto rece jedan navijac Stuttgarta: Ne mora biti novi Dzeko, neka bude novi Ibisevic, meni dovoljno. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 23 jul 2012, 14:03

Nek dobije minutazu, nek pocne zabijati, odmah u A tim.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 14:20

Principatus je napisao/la:Kao sto rece jedan navijac Stuttgarta: Ne mora biti novi Dzeko, neka bude novi Ibisevic, meni dovoljno. :D
Sta ocekuju od njega tamo? Hoce li odma bit u prvoj ekipi i ulazit malo sa klupe, ili ce igrat za drugi tim?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jul 2012, 14:23

Sve lici na to, da ce igrati za Stuttgart 2, jos je dosta mlad, tako da nebi valjalo odmah da ima veliki pritisak. Nek se prvo pokaze u drugoj ekipi i koristi vrijeme da se dalje razvija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jul 2012, 14:25

Nema jos ni 19 godina. Mlad je puno.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 23 jul 2012, 14:43

samo polako, nije ni u holandiji imao nastupe za prvi tim. nek pocne u drugoj ekipi, pa ako se razvije sigurno ce dobiti priliku u prvoj

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jul 2012, 14:45

Koda bi to Švabo uzo da nije vidio nešto u njemu, bi đavola. :P
Sretno momku u budućnosti :!:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 jul 2012, 15:55

Državljanstvo: Bosna i Hercegovina, Holandija
ovo je jedino sto me brine poucen iskustvom bice naš sve do A tima i onda otici u lale, volio bih da grijesim al nekako vise ne vjerujem nikome toliko su nas puta izradili da mi je muka

znaci zelim momku sve najbolje u karijeri al eto nadam se da ce biti nas pogotovu jer mu je Ibisevic pomogao u trensferu nadam se da ce cijeniti to
Semper Fidelis

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 jul 2012, 16:15

Ma u kakve lale, dajte mi podatak kada je neki strani igrač odigrao u lalama značajniju rolu, u A reprezentaciji ?
Oni su nogometna nacija, uređena država, sigurno je da pored njega imaju mnogo mladića koje bi ubacili da igraju prije njega.
Insinuacija sama od sebe je po meni apsurd. Nema šanse, baš nikakve da završi u prvom timu Holandije, jedino ako ne ode u Srbiju da igra za njih
A ne vjerujem, nekako se povodim primjerom Đurića, koji je rastao u stranoj zemlji, zna gdje su mu preci, i odlučio se da ne mješa sport i politiku, te izabrao korijen države odakle i jeste, i nije tražio sebi imaginarnu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CudanLik, napapijri1987, zikerrz21 i 58 gostiju.