Nije ga odavno bilo na trenerskoj sceni.belosevic28 je napisao/la:Vi samo vjerujete pitarima trenerimaNovi trener vam je isto ex igrac i trener Sarajeva. M.V.
FK Mladost DK
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
-
belosevic28
- Kontakt:
Od Olimpica, aj tings 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako se rascerao sa Nijazom.belosevic28 je napisao/la:Od Olimpica, aj tings
Otisao je u stilu, donio im kup i cao daci
Cao cao vozdrica....belosevic28 je napisao/la:Vi samo vjerujete pitarima trenerimaNovi trener vam je isto ex igrac i trener Sarajeva. M.V.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
belosevic28
- Kontakt:
Upravo tajAVNOJ je napisao/la:Cao cao vozdrica....belosevic28 je napisao/la:Vi samo vjerujete pitarima trenerimaNovi trener vam je isto ex igrac i trener Sarajeva. M.V.
Koliko je provjerena ova informacija za Mirzu Varesanovica?
Koliko i ulje na njegovoj kosiciAddict je napisao/la:Koliko je provjerena ova informacija za Mirzu Varesanovica?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dobar izbor, zadovoljan sam.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Da li će biti trener kao Musemić ili menadžer kao Ibro?Addict je napisao/la:Dobar izbor, zadovoljan sam.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Menager kao Ibro , al dosadan je kad gubi , svi mu krivi .... Samo on nijeFKMLADOSTDK je napisao/la:Da li će biti trener kao Musemić ili menadžer kao Ibro?Addict je napisao/la:Dobar izbor, zadovoljan sam.
Gdje će Galić?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Ništa od Varešanovica
-
belosevic28
- Kontakt:
Ispalio se u Olimpic zadnji cas. Preuzima vas Mulalic...Addict je napisao/la:Ništa od Varešanovica
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kod vas.ALOBOLA je napisao/la:Gdje će Galić?
Moze informacija vise o Ramovicu posto se povezuje sa nama? Mislim, znamo da je dobar igrac, sto se trke tice TV u boji za nase, brojke o golovima i asistencijama govore same za sebe... Ali svejedno..
Životni saputnik! 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlican, najbolji u ligi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kod vas.ALOBOLA je napisao/la:Gdje će Galić?
Moze informacija vise o Ramovicu posto se povezuje sa nama? Mislim, znamo da je dobar igrac, sto se trke tice TV u boji za nase, brojke o golovima i asistencijama govore same za sebe... Ali svejedno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Strasno dobar tehnicar ima fin preged igre i super dribler.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kod vas.ALOBOLA je napisao/la:Gdje će Galić?
Mane su mu sto cesto pretjera u drzanju lopte i manjak motivacije ;D
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Manjak motivacije? Bio bi jedan od rijetkih. Vrve nam igraci od motivisanosti..

Rodjak, prvo koljeno?MortemHz je napisao/la:Odlican, najbolji u ligi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kod vas.ALOBOLA je napisao/la:Gdje će Galić?
Životni saputnik! 1921
Onda se nemas sta sikiratEisenbahner1921 je napisao/la:Manjak motivacije? Bio bi jedan od rijetkih. Vrve nam igraci od motivisanosti..
Eto jos Galica da razduzimo pa da stane ovo cerupanje.
Kuzmanovic- Sarajevo
Brka- negdje u Sloveniji
Rama- zeljo/sarajevo
Galic- bile price iitalija sad???
-
kakanjac62
- Kontakt:
Onda se nemas sta sikirat 
Kuzmanovic- Sarajevo
Brka- negdje u Sloveniji
Rama- zeljo/sarajevo
Galic- bile price iitalija sad???[/quote]
Nista ne kontam svi hvale Mladost primanja dobra .Sve na vrijeme ,organizovan klub ,ulaze se mnogo u infrastukturu ,atmosfera dobra .Pa zasto onda odlaze .Koliko vidim da tu nesto ne stima u politici kluba I strategiji .Naime kad ste klub koji lansira najvise anonimusa I preko vas se lansiraju dalje na trziste zasto klub ne stavlja klauzule za odstetu svi odose djaba niko nista nije vratio pa ni ono ulozeno .Ti ugovori na godinu dana su propast to se radi samo sa matorcima kao Ibrahimovic sada Godina za godinu .Neshvatljivo da Brkic ode u Olimpiju a da se nista nije slilo u kasu I ovi iz Sarajeva sve uzimaju a nikom ne placaju transfer I troskove .Ugovori na godinu dana su propast za klub .Potrose se pare I nista nema nazad .Svi oni ce na tim igracima da zarade .Za Galica ce da uzmu pozamasnu sumu .Zivi bili pa vidjeli .S njim je trebalo produzit ugovor jos u Januaru I to bar na 3 godine .On ce donijet dobru lovu .
Kuzmanovic- Sarajevo
Brka- negdje u Sloveniji
Rama- zeljo/sarajevo
Galic- bile price iitalija sad???[/quote]
Nista ne kontam svi hvale Mladost primanja dobra .Sve na vrijeme ,organizovan klub ,ulaze se mnogo u infrastukturu ,atmosfera dobra .Pa zasto onda odlaze .Koliko vidim da tu nesto ne stima u politici kluba I strategiji .Naime kad ste klub koji lansira najvise anonimusa I preko vas se lansiraju dalje na trziste zasto klub ne stavlja klauzule za odstetu svi odose djaba niko nista nije vratio pa ni ono ulozeno .Ti ugovori na godinu dana su propast to se radi samo sa matorcima kao Ibrahimovic sada Godina za godinu .Neshvatljivo da Brkic ode u Olimpiju a da se nista nije slilo u kasu I ovi iz Sarajeva sve uzimaju a nikom ne placaju transfer I troskove .Ugovori na godinu dana su propast za klub .Potrose se pare I nista nema nazad .Svi oni ce na tim igracima da zarade .Za Galica ce da uzmu pozamasnu sumu .Zivi bili pa vidjeli .S njim je trebalo produzit ugovor jos u Januaru I to bar na 3 godine .On ce donijet dobru lovu .
-
veteran 1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.