KingJamesMVP je napisao/la:Psuje u eter mamu novinarima i to se podržava

KingJamesMVP je napisao/la:Psuje u eter mamu novinarima i to se podržava
Jel gledao itko sta je Beusan rekao o tom penalu? Po meni jeste malo sumnjiv, ali je tu i tamo. Situm jeste sam pao, ali je igrac Istre polozio ruke na njegovo tijelo, kontakt je postojao i mislim da je opravdan. Svi moguci igraci padaju u 16 kada ih netko samo malo dotakne i svira se penal zbog postojanja kontakta. Takodjer, da Situm nije bio u padu igrac Istre bi ga pokosio s obzirom da je on padao. Mislim da nije bilo namjere kod igraca Istre, ali je utjecalo na igru. Nije ni Schifo kasnije s namjerom igrao rukom, ali je utjecalo na igru. Prije bih rekao da je sudac dobro dosudio nego da nije, ali bih rado cuo strucno misljenje.jandro je napisao/la:Uostalom pred dva kola protiv istre ste dobili penal koji nije postojao.
OK onda.jandro je napisao/la:Beusan je rekao da penala za dinamo nema, a da je kod penala za istru dobro sudac ocjenio da je to bilo za zuti schildenfeldu. Da mu ni on ne bi dao crveni
A ti podrzavas Mamica koji radi to isto i jos je ukrao stotine milijuna kunaKingJamesMVP je napisao/la:Psuje u eter mamu novinarima i to se podržava
Odlican protuargument na temu.Orjuna je napisao/la:Tko o čemu kur*va o poštenju.
Čiji penal?KingJamesMVP je napisao/la:Danas niko ne spominje penal, sve ok vidim. Da je Dinamo...
Jesi sigurangerdmuller je napisao/la:Rijeka ima jednake sanse za naslov kao i Slaven Belupo.Neutral je napisao/la:Rijeka 2:0 vodi, došlo vrijeme da neko drugi osvoji ligu nakon milion godina.
Naravno.Osvaja GNK milom ili silom.Neutral je napisao/la:Jesi sigurangerdmuller je napisao/la:Rijeka ima jednake sanse za naslov kao i Slaven Belupo.Neutral je napisao/la:Rijeka 2:0 vodi, došlo vrijeme da neko drugi osvoji ligu nakon milion godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.