NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la kad_kako » 16 feb 2012, 15:46

Semper je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Mali Lin, je super, i sve to stoji. Da napokon i NYK nekog mladog igraca izbaci, stvori. Ali, nikad nisam volio ovake medijeske hajke (pozitivne ili negativne), kad je u pitanju jedan covjek. Gdje god sad da pogledas vijesti, samo Lin, ovo, Lin, ono ... mislim, c'mon people. A imam osjecaja, da na ovo sve Stern, navise svrsava, jer koliko ce NBA, zaraditi u Kini, ako Lin, nastavi ovako da igra. I u svih tih 7 pobjeda NY, niko da spomene nekog drugog igraca NY. Valjda Lin, sve sam radi. Sta li. :roll:
Ja mislim da je Lin sa Tajvana a oni i Kinezi se baš i ne gotive.
Samo sto vecina Kineza smatra Taiwan svojim. Taiwan je Kineska zemlja (cinjenica), i Taiwancani (neznam jel se tako i pise), su Kinezi, koji su davno doselili na to ostrvo. Mislim da su to politicki imigranti sve, koji su pobjegli na Taiwan 1950ih, kad je u civilnom ratu pobjedila komunisticka partija.
Postovanje treba zaraditi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 feb 2012, 15:50

Otac mu je s Taiwana, a majka mu je kineskinja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2012, 15:56

Carlo je napisao/la:Otac mu je s Taiwana, a majka mu je kineskinja.
a on "cistokrvni" amer iz kalifornije :mrgreen: kinezi smatraju taiwan svojim, dok taiwanci zele nezavisnost, i to je izvor tenzija izmedju usa i kine, jer ameri prodaju oruzje taiwanu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 feb 2012, 16:12

vidite da je pojava Lina visestruko korisna cak bi mogli i rijesit problem Taiwana hehe

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 feb 2012, 16:15

dema je napisao/la:vidite da je pojava Lina visestruko korisna cak bi mogli i rijesit problem Taiwana hehe
Nema od te ljubavi nista, jer to ne odgovara Amerima. Njima odgovaraju ove tenzije izmedju, na jednoj strani Kineza, a na drugoj strani Kineza. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 feb 2012, 16:21

SaltCityAttack je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Al ga pretjeruju brate mili :roll: :roll: :roll:

http://pokit.org/get/?ccea420806b149c30 ... 352177.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ma mozda pretjeruju to su ti americki mediji o kojim pricamo, ali pazi nesto momak vodi Knickse do sedme pobjede za redom..veceras odlican takodjer ebiga ..pa svatite da je njegova karijera pocela tako da je sa Harvarda prije svega, da su ga se odrekli Houston, i Warriorsi i da se on odnikud pojavio i pokazao da vrijedi vise nego su mnogi mislili...to sto su sad mediji zbog njega zaboravili Nasha,Rosa i druge na toj poziciji to ne znaci da oni misle da je Lin bolji od njih i td...ebiga mali je ugodno odrovljenje i sa tim se moramo pomiriti.Jer aista Anthony i Amare dva super stara nisu mogli pdici nivo Knicsa, a mali anonimni vratio Knickse u zivot i zasto da ne bruje mediji?..pa ne trebaju pricati po medijima kako je los kako je to trenutno i ubijati ga u pojma i nedavati mu podrsku to njemu treba, kako bi svi bili sreti ebiga
Ma se ja to razumijem ali ova slika pokazuje najbolje poteze veceri i u svakoj Lin? Kao da niko drugi nije nista pokazao, Walkerov asist, Novak 3+1 ili prejaka banana Chandlera, no oni sve od Lin-a, meni ne smeta jer mi je drag decko ali zaista pretjeruju, neka ga hvale na drugim mjestima a ne tamo gdje hocu da vidim najbolji potez.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 feb 2012, 18:00

"As a point guard, my field goal attempts have been really high and I don't think that's necessarily good" Lin said. "I think it's more of my job to distribute and get people in rhythm."
Strašno je skroman, svaka mu čast. Drago mi je vidjeti ga "na zemlji", nije se digao kao što su se mnogi digli.

Ja bih volio da nastavi zabijati po 20+ po meču, ali to neće biti moguće jer se Melo vraća, a i on sam insistira na tome da je bolje da upošljava kolege.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 18:58

Nikad da vidim Jamesa na all-star dunk contestu, sjecam se prosle godine se rugao Griffinu sto je zakucao preko haube i govorio kako bi on mogao preko zirafe. Ja mislim da se on boji da ne bi osvojio titulu all-star dunkera, pa svake godine se pred izbor povlaci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 feb 2012, 19:02

Neko spomenu atmosferu u Clevelandu, to ce da bude ludilo, bit ce PO atmosfera. Sto se tice Cavsa, imaju jedne od najboljih navijaca sigurno i uvijek prave dobar show na tekmama Cavsa. To da ce biti dobra tekma, jbg. pokazali smo da smo tvrd orah i protiv Miamia u prve dvije tekme, s tim da su nas drugu tekmu dobili 16 razlike i to u posljednje dvije minute kada smo se vec predali, ali vecinu tekme smo bili u egalu. Sutra ocekujem nasu pobjedu, vrijedjanje Jamesa ali ne kao u prvoj utakmici, mozda cak se budu navijaci ponasali kao da nikada nije ni igrao za nas, sto bi njega mozda najvise i zabolilo, a ocekujem i veliki bljesak Irvinga, mozda cak preko 30 poena da bude ubacio. Pogledacu kakve informacije na koji nacin ce se vrijedjati Jamesa, odnosno da li ce mu se uopste pridavati kakva paznja, pa cu to podijeliti sa vama ovdje :D .

Ovo za Lyna, pa slicna hajka je bila oko Rubia iako Rubio nije vodio tim do nekih pobjeda za razliku od zutog, ali eto vise ga haman niko ne spominje. Nakon Lyna doci ce neki novi Lyn i Rubio i to je to. Tako vazda biva.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 feb 2012, 19:06

BIHfan je napisao/la:Nikad da vidim Jamesa na all-star dunk contestu, sjecam se prosle godine se rugao Griffinu sto je zakucao preko haube i govorio kako bi on mogao preko zirafe. Ja mislim da se on boji da ne bi osvojio titulu all-star dunkera, pa svake godine se pred izbor povlaci.
Evo sad gledam ovo za Slam Dunk Contest, jbt. ne znam jel kada bio losiji izbor od ovog sada: D. Williams, Shumpert, Budinger, P. George. Pa cini mi se da je nas Gee bolji dunker od ove cetvorice, kao i Skyenga.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 19:11

adriano_leite je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Nikad da vidim Jamesa na all-star dunk contestu, sjecam se prosle godine se rugao Griffinu sto je zakucao preko haube i govorio kako bi on mogao preko zirafe. Ja mislim da se on boji da ne bi osvojio titulu all-star dunkera, pa svake godine se pred izbor povlaci.
Evo sad gledam ovo za Slam Dunk Contest, jbt. ne znam jel kada bio losiji izbor od ovog sada: D. Williams, Shumpert, Budinger, P. George. Pa cini mi se da je nas Gee bolji dunker od ove cetvorice, kao i Skyenga.
Ma to takmicenje treba ukinut, iz godine u godinu sve losiji igraci dolaze na taj izbor. Sta je sa Griffinom? Sto ne brani titulu? Nek preskoci opet haubu pa nek opet glupave Ameri svrsavaju. Ja sam se stvarno nadao Jamesu, jer zdrav 100% i u najboljim godinama, a on tako. :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 19:29

http://nbacro.com/nba/trade-glasine-cal ... erse-13687" onclick="window.open(this.href);return false;

Hej moj Jordan. :roll:
Dati Augustina i Thomasa za hajmo reci nista, za prosjek. :oops:
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 feb 2012, 19:43

BIHfan je napisao/la:http://nbacro.com/nba/trade-glasine-cal ... erse-13687

Hej moj Jordan. :roll:
Dati Augustina i Thomasa za hajmo reci nista, za prosjek. :oops:
istina da ima već walkera koji je veoma talentovan play, ali dati augustina (koji je solidan igrač u osnovu na sve ostale koji su uključeni u ovaj trade) je smiješno...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 feb 2012, 20:00

Vidim vec smo zakljucili da je takmicenje pusiona :lol: I prosle godine je ista prica bila, pa smo dobili odlicno takmicenje, jedno od najboljih u zadnjih nekoliko godina. Trebali su Irvinga zvat, vjerovatno i on zakucava bolje od ovih.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 feb 2012, 20:09

George mi je favorit :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 feb 2012, 20:11

LBJ MVP je napisao/la:George mi je favorit :D
George je lud, svakako je i moj favorit
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 feb 2012, 22:01

J.R Smith između Clippersa i Knicksa... Knicksi mu nude 2.5m $ do kraja sezone, dok mu Clippersi mogu ponuditi samo veteranski minimum. Ja fakat ne znam šta D'antoni želi s ovim, ne treba nam Smith, pa Fields je eksplodirao u zadnjih par utakmica.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 feb 2012, 23:44

Moj favorit je Budinger, eto cisto da se zna. Bjelac koji leti. 8-)
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 feb 2012, 23:50

Donie Darko, nisam ja rekao da je trebalo Irvinga zvati, mozda si to zakljucio jer sam rekao za Eyengu i Gee-a a navijam za Cavse. Ne znam da li si gledao sta radi Gee na tekmama i skoro svaku tekmu ima monstruzno zakucavanje, jednostavno lik leti zrakom, ali eto vidjecemo kako ce to izgledati kada bude takmicenje i sta ce ta cetvorka pokazati.

Mes Que Un Club!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2012, 23:58

LeBron bi volio nekad u Cavse

http://www.nba.com/2012/news/02/16/lebr ... ef:nbahpt2" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.