ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nema Roger šanse u Rimu. Na sporoj šljaci protiv takvih baselinera kao što su Novak i Rafa ?! Teško.
I kod Delpa je trenutno sve u glavi. Mogao bi dosta napraviti na predstojećim mastersima, iako će mu problem predstavljati sporiji beton. Također, ne znamo kako će tijelo izdržati ovaj paklen tempo od 5 turnira zaredom.
On je igrač koji kada opusti ruku može biti itekako opasan. Da mu nije bilo povrede, osvojio bi on još koji GS, u to sam siguran.
I kod Delpa je trenutno sve u glavi. Mogao bi dosta napraviti na predstojećim mastersima, iako će mu problem predstavljati sporiji beton. Također, ne znamo kako će tijelo izdržati ovaj paklen tempo od 5 turnira zaredom.
On je igrač koji kada opusti ruku može biti itekako opasan. Da mu nije bilo povrede, osvojio bi on još koji GS, u to sam siguran.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
Federer sigurno moze uzet neki masters ali to ne znaci da moze proci Rafu na GS-u.Dovoljan podatak je taj da je Roger Rafu samo 2 puta pobjedio na bilo kojem GS i ti oba puta u Londonu.Nadal nije za staro gvozdje sigurno. U nekoj solidnoj formi je uz Noleta glavni favorit na svakom GS-u.
Meni ovo Federerovo igranje i osvajanje manjih turnira ne daje mnogo optimizma.Mislim da je on shvatio da su mu sanse na GSu sve manje i manje pa mu je u cilju da uzme sto vise malih turnira.
Ja bi iskreno volio i da Nadal moze igrati puno manjih turnira cisto radi broja osvojenih ali ako vec ne moze onda mi je draze da svake sezone osvoji po 2 GS i 2 mastersa nego 1 gs,1 masters i 5 turnira iz serije 500 iako je to po broju bodova u pet deka
Meni ovo Federerovo igranje i osvajanje manjih turnira ne daje mnogo optimizma.Mislim da je on shvatio da su mu sanse na GSu sve manje i manje pa mu je u cilju da uzme sto vise malih turnira.
Ja bi iskreno volio i da Nadal moze igrati puno manjih turnira cisto radi broja osvojenih ali ako vec ne moze onda mi je draze da svake sezone osvoji po 2 GS i 2 mastersa nego 1 gs,1 masters i 5 turnira iz serije 500 iako je to po broju bodova u pet deka
Zašto ga ne bi mogao proći ? Ako bi riješio taj problem sa glavom, onda bi imao realne šanse za takvo nešto. Uglavnom, do njega je.
Nekada ga je kočilo to što je Rafin stil igre bio nešto novo za njega. Ti spinovi su bili nepoznanica za Rogera i teško je sa njima izlazio na kraj. Sada, sada je Roger tehnički potkovaniji teniser, naučio je kako treba igrati sa Rafom, ali ga koči druga stvar. Mislim da svi znamo o čemu je riječ. Sačekaćemo ova 2 turnira i dobiti odgovore na neka pitanja. Dotada, ovu diskusiju nema potrebe pokretati. Živio.
Nekada ga je kočilo to što je Rafin stil igre bio nešto novo za njega. Ti spinovi su bili nepoznanica za Rogera i teško je sa njima izlazio na kraj. Sada, sada je Roger tehnički potkovaniji teniser, naučio je kako treba igrati sa Rafom, ali ga koči druga stvar. Mislim da svi znamo o čemu je riječ. Sačekaćemo ova 2 turnira i dobiti odgovore na neka pitanja. Dotada, ovu diskusiju nema potrebe pokretati. Živio.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
HahahahaNo1e je napisao/la: ...
da bas je fed unistavao noleta 2011. (4-1 za noleta i 2-1 na GS):
2011 US Open NY, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 6-7(7), 4-6, 6-3, 6-2, 7-5
2011 Roland Garros France Clay S Federer, Roger 7-6(5), 6-3, 3-6, 7-6(5)
2011 ATP World Tour Masters 1000 Indian Wells CA, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 6-3, 3-6, 6-2
2011 Dubai U.A.E. Hard F Djokovic, Novak 6-3, 6-3
2011 Australian Open Australia Hard S Djokovic, Novak 7-6(3), 7-5, 6-4

Vidim odmah skreces s teme

Svjestan sam i ja toga, al' vidis, to su turniri na koje on krece kao OI, znaci Masterse koje nema, Monte i Rim, e znaci, srece u zrijebu i eto ako vec mora, da ne igra protiv obojice, nista nije nemoguce kod Rogera, jako tesko jeste, al' nemoguce nije.formance je napisao/la:Nema Roger šanse u Rimu. Na sporoj šljaci protiv takvih baselinera kao što su Novak i Rafa ?! Teško.
Osvojit ce on sigurno jos GS-ova, samo da ne bude vise povreda, al' zglob je nezgodan kod tenisera...formance je napisao/la:I kod Delpa je trenutno sve u glavi. Mogao bi dosta napraviti na predstojećim mastersima, iako će mu problem predstavljati sporiji beton. Također, ne znamo kako će tijelo izdržati ovaj paklen tempo od 5 turnira zaredom.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mislim da se neće forsirati na tim mastersima. Sezona je preduga, a ovo je era gdje fizikalije igraju najvažniju ulogu, zato mislim da on kao 31-godišnjak neće i ne smije sebe forsirati da igra 100% na svim mastersima. Također, svjestan je i on sam da tu nema neke velike šanse, jer ne vidim ko bi mogao izbaciti Novaka ili Rafu prije polufinala, a protiv njih dvojice na takvoj šljaci, ne dajem mu baš velike šanse.
Delpo je veliki igrač. Njegov Running forhend je, poslije Samprasovog najbolji ikad.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nažalost, povreda zgloba je učinila svoje, tako da i sada postoji određeni strah prilikom udarca. Očigledno je da ne koristi svu snagu te da udara sa zadrškom, mada mislim da su protekli turniri pokazali kakvog Delpa ćemo gledati u nastavku sezone, te da se vraća tamo gdje mu je mjesto, u TOP 5. Neka još poradi na samopouzdanju, fizička sprema je tu. Baš me zanima koliko može na IW-u.
Delpo je veliki igrač. Njegov Running forhend je, poslije Samprasovog najbolji ikad.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nažalost, povreda zgloba je učinila svoje, tako da i sada postoji određeni strah prilikom udarca. Očigledno je da ne koristi svu snagu te da udara sa zadrškom, mada mislim da su protekli turniri pokazali kakvog Delpa ćemo gledati u nastavku sezone, te da se vraća tamo gdje mu je mjesto, u TOP 5. Neka još poradi na samopouzdanju, fizička sprema je tu. Baš me zanima koliko može na IW-u.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
E to je veliki problem.Previsok je i zbog toga je sklon povredama.Ok igrač i mnogo mi se sviđa kako igra,ponašanje,pravi sportista a i nešto ga gotivim zbog BokeEdin TM87 je napisao/la:Bolje da osvoji Rim i kompletira Masterse...
Jednog od favorita za IW-M vidim u liku gorostasa iz Argentine - Del Potra, za godinu dvije, on ce bit glavni favorit na svakom GS...
Samo zdravlja...

"Indija,Pakistan..."
boze... nadigrao ga a izgubio mec. drugi ga nadigrao a jedva dobio 2 seta u tb. i treci ga je sigurno nadigrao mada je izgubio bez da osvoji set sa 0-3! da bog da ga tako uvjek nadigravao 

Ma jos jedan od pratioca tenisa 2011.
-
- Kontakt:
A ne znam boga mi...dugo traje to njegovo rjesavanje problema sa glavomformance je napisao/la:Zašto ga ne bi mogao proći ? Ako bi riješio taj problem sa glavom, onda bi imao realne šanse za takvo nešto. Uglavnom, do njega je.
fed igra jednorucni BH i jako je nestabilan kada ga neko stalno hrani visokim lopticama na tu stranu. rafa je savrsen anti fed igrac jer je ljevak (kazu da je desnjak koji igra lijevom) a ima najjaci top spin u istoriji. tako da sa lakocom igra TS FH na fedov BH. dok fed ne pukne. jednom su rafu pitali za taktiku za feda i on je odgovorio. to je jednostavno, igram mu na BHBHBHBHBHBHBHBHBHBHBHBHBHBHBH i onada BH. fed je tada frustiriran i zaobilazi BH sto cini da se vise krece nego sto treba i ponekad kasni ili ostavlja ne branjen veliki dio terena. to dovodi i do pritiska da svaki FH napada pa su mu cesce greske i sa te strane. sto sporija podloga i sto veci odskok loptice na nekoj podlozi to je i sansa da fed dobije rafu manja. ako jos tu dodamo phihicku prednost rafe nad fedom....
sto se tice mecapa fed-nole tu je 1. set od izuzetnog znacaja. odnos je 14-10 za feda (fed je zapoceo sa 4-0 2006-i sami pocetak 2007 dok 18-19 godisnji nole nije bio u top 10). kada god bi nole dobijao prvi set dobijao bi i mec relativno lako (jos od prve noletove pobjede koju je dobio nesto teze, na mastersu u kanadi 2007). kad bi nole gubio 1. set, fed bi bivao u prednosti, ali je i nole dobijao mada puno teze nego kada on dobije taj prvi set.
2011 ATP World Tour Masters 1000 Indian Wells CA, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 6-3, 3-6, 6-2
2010 Barclays ATP World Tour Finals London, England Hard S Federer, Roger 6-1, 6-4
2010 Basel Switzerland Hard F Federer, Roger 6-4, 3-6, 6-1
2010 ATP World Tour Masters 1000 Shanghai Shanghai, China Hard S Federer, Roger 7-5, 6-4
2010 US Open NY, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 7-5
2010 ATP World Tour Masters 1000 Canada Toronto, Canada Hard S Federer, Roger 6-1, 3-6, 7-5
2009 Basel Switzerland Hard F Djokovic, Novak 6-4, 4-6, 6-2
2009 US Open NY, U.S.A. Hard S Federer, Roger 7-6(3), 7-5, 7-5
2009 ATP World Tour Masters 1000 Cincinnati OH, U.S.A. Hard F Federer, Roger 6-1, 7-5
2009 ATP World Tour Masters 1000 Rome Italy Clay S Djokovic, Novak 4-6, 6-3, 6-3
2009 ATP World Tour Masters 1000 Miami FL, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 3-6, 6-2, 6-3
2008 US Open NY, U.S.A. Hard S Federer, Roger 6-3, 5-7, 7-5, 6-2
2008 ATP Masters Series Monte Carlo Monaco Clay S Federer, Roger 6-3, 3-2 RET
2008 Australian Open Australia Hard S Djokovic, Novak 7-5, 6-3, 7-6(5)
2007 US Open NY, U.S.A. Hard F Federer, Roger 7-6(4), 7-6(2), 6-4
2007 ATP Masters Series Canada Montreal, Canada Hard F Djokovic, Novak 7-6(2), 2-6, 7-6(2)
2007 Dubai U.A.E. Hard Q Federer, Roger 6-3, 6-7(6), 6-3
2007 Australian Open Australia Hard R16 Federer, Roger 6-2, 7-5, 6-3
2006 SUI v. SCG WG PO Switzerland Hard RR Federer, Roger 6-3, 6-2, 6-3
2006 ATP Masters Series Monte Carlo Monaco Clay R64 Federer, Roger6-3, 2-6, 6-3
sto se tice mecapa fed-nole tu je 1. set od izuzetnog znacaja. odnos je 14-10 za feda (fed je zapoceo sa 4-0 2006-i sami pocetak 2007 dok 18-19 godisnji nole nije bio u top 10). kada god bi nole dobijao prvi set dobijao bi i mec relativno lako (jos od prve noletove pobjede koju je dobio nesto teze, na mastersu u kanadi 2007). kad bi nole gubio 1. set, fed bi bivao u prednosti, ali je i nole dobijao mada puno teze nego kada on dobije taj prvi set.
2010 Barclays ATP World Tour Finals London, England Hard S Federer, Roger 6-1, 6-4
2010 Basel Switzerland Hard F Federer, Roger 6-4, 3-6, 6-1
2010 ATP World Tour Masters 1000 Shanghai Shanghai, China Hard S Federer, Roger 7-5, 6-4
2010 US Open NY, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 7-5
2010 ATP World Tour Masters 1000 Canada Toronto, Canada Hard S Federer, Roger 6-1, 3-6, 7-5
2009 Basel Switzerland Hard F Djokovic, Novak 6-4, 4-6, 6-2
2009 US Open NY, U.S.A. Hard S Federer, Roger 7-6(3), 7-5, 7-5
2009 ATP World Tour Masters 1000 Cincinnati OH, U.S.A. Hard F Federer, Roger 6-1, 7-5
2009 ATP World Tour Masters 1000 Rome Italy Clay S Djokovic, Novak 4-6, 6-3, 6-3
2009 ATP World Tour Masters 1000 Miami FL, U.S.A. Hard S Djokovic, Novak 3-6, 6-2, 6-3
2008 US Open NY, U.S.A. Hard S Federer, Roger 6-3, 5-7, 7-5, 6-2
2008 ATP Masters Series Monte Carlo Monaco Clay S Federer, Roger 6-3, 3-2 RET
2008 Australian Open Australia Hard S Djokovic, Novak 7-5, 6-3, 7-6(5)
2007 US Open NY, U.S.A. Hard F Federer, Roger 7-6(4), 7-6(2), 6-4
2007 ATP Masters Series Canada Montreal, Canada Hard F Djokovic, Novak 7-6(2), 2-6, 7-6(2)
2007 Dubai U.A.E. Hard Q Federer, Roger 6-3, 6-7(6), 6-3
2007 Australian Open Australia Hard R16 Federer, Roger 6-2, 7-5, 6-3
2006 SUI v. SCG WG PO Switzerland Hard RR Federer, Roger 6-3, 6-2, 6-3
2006 ATP Masters Series Monte Carlo Monaco Clay R64 Federer, Roger6-3, 2-6, 6-3
Kad je Nadal na nivou, sam Federer zna da mora svaki udarac odigrati perfektno kako bi dobio poen. Kad Nadalu prepusti inicijativu to je skoro pa zavrsena prica, uglavnom slijedi razmjena Nadalovog fh i Federerovog bh, vecinom je Federer taj koji prvi popusti, ili Nadal izgradi dobru situaciju za otvaranje fh paralele, te rutinski zavrsava poene. U takvom odnosu snaga Roger je sposoban dovuci set u rezultatski egal, ali kada dodju kljucni trenuci, jednostavno ne moze. Pritisak rezultata + podsvijest koja govori da samo ako perfektno odigra sve udarce ima sanse da osvoji poen daju dobitnu kombinaciju za Rafaela Nadala, za koju RF jos nije pronasao rjesenje. Kad Nadal nije na svom nivou (primjer London 2011.) RF dobija kratke lopte koje bez problema rjesava, igra veoma atraktivno, puca od samopouzdanja, stekne se utisak da moze pogoditi svaki mm terena Jednostavno receno - lahko je hodati po trotoaru, tesko na gredi 2 m iznad zemlje.
Kojim turnirima iz serije 500? Odigrali su jedan mec iz 500 serije, gdje ga je Novak apsolutno nadigrao. Taj prvi set je vjerovatno najbolji Novakov set ikad, sam Viskovic je takvu igru nazvao teniskom poezijom. Federer je takodjer u prvom setu bio odlican, ali nije mogao nista (jedan od rijetkih takvih setova u njegovoj karijeri). I kad je napravio break u drugom setu Federer nije vjerovao da moze dobiti tog Djokovica. Pucao je po savovima iako je imao break prednosti, osim meceva s Nadalom kad mu se to jos desilo? Na prste jedne ruke mozes bez ikakvih problema izbrojati.
Edin TM87 je napisao/la: Federer ga je nadigrao na svakom GS-u prosle sezoneKao i na turnirima iz serije 500, al' eto to necemo brojat, kad vec uporedjujes GS-ove od lani...
Kojim turnirima iz serije 500? Odigrali su jedan mec iz 500 serije, gdje ga je Novak apsolutno nadigrao. Taj prvi set je vjerovatno najbolji Novakov set ikad, sam Viskovic je takvu igru nazvao teniskom poezijom. Federer je takodjer u prvom setu bio odlican, ali nije mogao nista (jedan od rijetkih takvih setova u njegovoj karijeri). I kad je napravio break u drugom setu Federer nije vjerovao da moze dobiti tog Djokovica. Pucao je po savovima iako je imao break prednosti, osim meceva s Nadalom kad mu se to jos desilo? Na prste jedne ruke mozes bez ikakvih problema izbrojati.
ja sam mislio da je covjek sarkastican zbog onog
pa nisam komentarisao.
niko normalan, a upoznat sa situacijom, ne moze napisati da je neko dominirao nekoga u medjusobnim susretima u sezoni u kojoj mu je odnos sa tim koga je "izdominirao" 1-4.

niko normalan, a upoznat sa situacijom, ne moze napisati da je neko dominirao nekoga u medjusobnim susretima u sezoni u kojoj mu je odnos sa tim koga je "izdominirao" 1-4.
Nemojte molim vas da opet zapocinjemu istu pricu. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
@No1e, iz te perspektive, onda ni Nadal nije dobio Rogera i Novaka na GS-u (doduše, to se može i razumijeti zbog svih onih poraza protiv Đokovića
). Ok, Novak igra možda i najbolji tenis u životu, savladao je mega-zvijezde i kraljeve tenisa, svaka mu čast, no teško je na osnovu ovog izvršiti bilo kakvo poređenje s obzirom na godine i prosječnu formu RF-a, te to što Nadal ne pronalazi pravog sebe u dvobojima protiv Noleta. Sve u svemu, jasno mi je šta je @MaGiCa htio reći, to dakako stoji, al' ne vidim koji je cilj toga. 

nadal je igrao prosle godine svoj najbolji tenis. ali na njegovu zalost to je radio i No1e. nadal je jedino od noleta i gubio preosle godine ako zanemarimo ozi. uzmite da je nadal dobio svih 7 posljednjih finala sa noletom (ili da nole nije igrao na toj razini na kojoj je igrao). nadal bi sada bio vlasnik sva 4 GS, 5 mastersa i barselone. sto bi bio najbolji rezultat za 52 sedmice ikada.
Smijesno je pricati s vama, bjezite s teme, prica je bila poredjenje GS-ova 2006-7 i 2011, i vi kazete da je to jednako
Unistavanje Djokovica na svakom GS-u 2006/7., te opet unistavanje Djokovica na 2 (od 3) GS-a 2011. od kojih je ipak jedan uzeo sretno. To je bit price i vi to poredite, covjek se samo moze nasmijat...
Sad ide iduci post, opet promjena teme, mastersi, serija 500 blabla itd... Poklopite se.

Sad ide iduci post, opet promjena teme, mastersi, serija 500 blabla itd... Poklopite se.
Jedini smesan ovde si ti. Prica kaze sledece: nije ti ovo 2006-07., vec 2012. Dakle, sto je Federer gazio Djokovica, gazio ga je. Sad je doslo vreme malog, a ako ti to ne razumes - pogledaj rezultate iz prosle sezone. Djokovic je u poslednjih 6 meceva (5 takmicarskih i 1 ekshibicioni), 5x pobedio Federera (2x ga ugazio), a izgubio samo 1 mec. Gazenje? Verovatno. Ali, gazenje Federera, a ne obratno, kako bi ti hteo da prikazes.Edin TM87 je napisao/la:Smijesno je pricati s vama, bjezite s teme, prica je bila poredjenje GS-ova 2006-7 i 2011, i vi kazete da je to jednako![]()
![]()
Unistavanje Djokovica na svakom GS-u 2006/7., te opet unistavanje Djokovica na 2 (od 3) GS-a 2011. od kojih je ipak jedan uzeo sretno. To je bit price i vi to poredite, covjek se samo moze nasmijat...
Poklopi se usima klinac, jer se u tenis razumes kao sto se moja devojka razume u umetnicko klizanje. Cula je za Pluschenka i samo njega gleda na EuroSportu, kao da je on jedan jedini klizac. Tako isto radis i ti - nisi naucio razliku izmedju fan-a i fanboy-a.
....Claus je napisao/la:@No1e, iz te perspektive, onda ni Nadal nije dobio Rogera i Novaka na GS-u (doduše, to se može i razumijeti zbog svih onih poraza protiv Đokovića). Ok, Novak igra možda i najbolji tenis u životu, savladao je mega-zvijezde i kraljeve tenisa, svaka mu čast, no teško je na osnovu ovog izvršiti bilo kakvo poređenje s obzirom na godine i prosječnu formu RF-a, te to što Nadal ne pronalazi pravog sebe u dvobojima protiv Noleta. Sve u svemu, jasno mi je šta je @MaGiCa htio reći, to dakako stoji, al' ne vidim koji je cilj toga.
to ipak ne moze da se uporedi a zbog jednog razloga. nadal prosto nije ni imao jednake sanse kao fed. iz prostog razloga jer je zrijeb, ili neko drugi, tako htjeo. od kako je No1e u top4 nosioca (od ozija 2008) je nole od 17 GS bio cak 14 puta kod feda u polovini a nadal u suprotnoj (na 14 GS od 2008 do 2011 je nole bio kod feda). pa tako on nije ni mogao da ih sretne obojicu ni teoretski (osim na 3 turnira, RG 2008, RG 2010 i ozi 2012). fed sa druge strane je imao jednog u svojoj a drugog u drugoj polovini zreba na 15 od tih 17 slemova (svi sem RG 2008 i 2010 kada je nole bivao kod rafe a fed na drugoj strani).
Ti si rek'o 2006/07 = 2012, to sto si umno ogranicen nije moja briga.MaGiCa je napisao/la:Jedini smesan ovde si ti. Prica kaze sledece: nije ti ovo 2006-07., vec 2012. Dakle, sto je Federer gazio Djokovica, gazio ga je. Sad je doslo vreme malog, a ako ti to ne razumes - pogledaj rezultate iz prosle sezone. Djokovic je u poslednjih 6 meceva (5 takmicarskih i 1 ekshibicioni), 5x pobedio Federera (2x ga ugazio), a izgubio samo 1 mec. Gazenje? Verovatno. Ali, gazenje Federera, a ne obratno, kako bi ti hteo da prikazes.Edin TM87 je napisao/la:Smijesno je pricati s vama, bjezite s teme, prica je bila poredjenje GS-ova 2006-7 i 2011, i vi kazete da je to jednako![]()
![]()
Poklopi se usima klinac, jer se u tenis razumes kao sto se moja devojka razume u umetnicko klizanje. Cula je za Pluschenka i samo njega gleda na EuroSportu, kao da je on jedan jedini klizac. Tako isto radis i ti - nisi naucio razliku izmedju fan-a i fanboy-a.
Tebi necu vise nista objasnavat, znam o tenisu bolje od tebe i dovoljno mi je.
dobro imas malo problema sa percepcijom. ako je neko negdje nekoga nadigrao prosle godine onda je to No1e feda na oziju.
USO 2011 se nikako ne moze reci da je neko nekoga nadigrao a pogotovo ne rodja noleta. nole je dobio 3 a fed 2 seta i No1e je pobjedio. to bi trebalo biti dovoljno. ali ako hoces dalje, nole je dobio 29 a fed 23 gema. nole je imao 6 brejkova a fed 3. nole je osvojio 161a fed 143 poena. nole je osvajao 82% poena na svoj prvi servis a fed 67% a obojica su osvajala po 55% na druge servise.
sto se tice svih GS 2011 nole je dobio 2 a fed 1. nole je osvojio 7 setova a fed 5. nole je dobio 70 gemova a fed 61 gem. nole je osvojio 427 poena a fed 416 poena. nole je napravio 15 brejkova a fed 10.
u jedinom mecu kojeg je fed dobio su obojica imala po 4 brejka. a fed je osvojio samo 2 gema vise. faktum je da je nole u svom trijumfu na USO napravio vecu razliku u svemu osim u setovima u odnosu na ono sta je fed uradio na RG-u. nole je imao na USO 3 brejka vise a na RG-u su imali obojica po 4 (znaci isto). na USO je nole osvojio 6 gemova vise a na RG je rodzer osvojio samo 2 gema vise. na USO je nole dobio 18 poena vise od feda a fed je na RG-u dobio 15 poena vise od noleta. na OZI-ju je nole dobio sa 3-0 imao je 5 gemova vise, 2 brejka vise i 8 poena vise.
USO 2011 se nikako ne moze reci da je neko nekoga nadigrao a pogotovo ne rodja noleta. nole je dobio 3 a fed 2 seta i No1e je pobjedio. to bi trebalo biti dovoljno. ali ako hoces dalje, nole je dobio 29 a fed 23 gema. nole je imao 6 brejkova a fed 3. nole je osvojio 161a fed 143 poena. nole je osvajao 82% poena na svoj prvi servis a fed 67% a obojica su osvajala po 55% na druge servise.
sto se tice svih GS 2011 nole je dobio 2 a fed 1. nole je osvojio 7 setova a fed 5. nole je dobio 70 gemova a fed 61 gem. nole je osvojio 427 poena a fed 416 poena. nole je napravio 15 brejkova a fed 10.
u jedinom mecu kojeg je fed dobio su obojica imala po 4 brejka. a fed je osvojio samo 2 gema vise. faktum je da je nole u svom trijumfu na USO napravio vecu razliku u svemu osim u setovima u odnosu na ono sta je fed uradio na RG-u. nole je imao na USO 3 brejka vise a na RG-u su imali obojica po 4 (znaci isto). na USO je nole osvojio 6 gemova vise a na RG je rodzer osvojio samo 2 gema vise. na USO je nole dobio 18 poena vise od feda a fed je na RG-u dobio 15 poena vise od noleta. na OZI-ju je nole dobio sa 3-0 imao je 5 gemova vise, 2 brejka vise i 8 poena vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.