Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
Turska liga je dobar teren samo za Turske igrače. Izuzetaka je veoma malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da nam je se probit na trziste Holandije, Portugala pa cak i Belgije. A ne da nasi vecinom idu u Tursku i Rusiju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo gledam na Sportclub-u ovaj turski kup Bursa-Galata..Izeta nema u sastavu,mada komentator naglasi da za Galatu igraju momci koji slabije dobijaju priliku.Nisam skontao da li je Izet na klupi...ako ga nema ni na klupi ,bojim se da će se desiti Džeko dva ili Stevanović u Španiji...ustvari ne bojim se da će se desiti ,to se već dešava kako je otišao u tu j e b ..u Tursku kod onog idiota....jesi li ti otišao u Tursku graditi karijeru piši propalo...
Samo me zanima gdje je pamet igracima koji urade ovakav transfer... Pola godine mu je propalo , a moze i puno vise od toga. Trebao je cekat SP mogo je otic u kvalitetnu ekipu komotno jer bi imao prostora za igru u repci sa klupe sto posto...
Misliš da bi bilo loše kad bi ga zadesila Edinova sudbinaaqarius je napisao/la:Evo gledam na Sportclub-u ovaj turski kup Bursa-Galata..Izeta nema u sastavu,mada komentator naglasi da za Galatu igraju momci koji slabije dobijaju priliku.Nisam skontao da li je Izet na klupi...ako ga nema ni na klupi ,bojim se da će se desiti Džeko dva ili Stevanović u Španiji...ustvari ne bojim se da će se desiti ,to se već dešava kako je otišao u tu j e b ..u Tursku kod onog idiota....jesi li ti otišao u Tursku graditi karijeru piši propalo...

Misliš da ode Mancini a dođe drugi trener kod kojeg će igrati kako treba,početi zabijati,i da im se povrijedi standardni igrač(npr.Aguero)..pa uleti na njegovo mjesto...ma zezam se naravno...
I meni ovo nije jasno. Pa imal oni imalo mozga u svojoj glavi? Tacno mi nisu jasne ovakve osobe, citava ta familija koja ne moze da predvidi najocitiji slijed događaja. Ne trazi niko da proricu buducnost, al i budala je znala da ce se ovo desiti.
Pa ovdje na forumu se trubilo o ovome cim se saznalo da ide tamo. Ogromna vecina obicnih foruimasa je predvidjela ovakav tok događaja, svi su znali sta ce se desiti.
Uopste mi ga nije zao. Ko mu je kriv kad je glup.
Pa ovdje na forumu se trubilo o ovome cim se saznalo da ide tamo. Ogromna vecina obicnih foruimasa je predvidjela ovakav tok događaja, svi su znali sta ce se desiti.
Uopste mi ga nije zao. Ko mu je kriv kad je glup.
Ma mislim samo da si zabrzao i preletio u poređenju....aqarius je napisao/la:Misliš da ode Mancini a dođe drugi trener kod kojeg će igrati kako treba,početi zabijati,i da im se povrijedi standardni igrač(npr.Aguero)..pa uleti na njegovo mjesto...ma zezam se naravno...
Izet se zajebao, ali srećom mlad je još, pa ima vremena da ispravi pogrešku....ako bude imao pameti, naravno. I sreće. jer stara je narodna bolje se roditi bez neke stvari nego bez sreće....
Jbg, da je neki naš jadnik s ovih terena, pa poletio za parama, i mogao bih razumjeti. Ovako, igrao je u dobrom klubu, finansijski zbrinut, mogao je komotno cijelu sezonu odraditi pa ciljati neki klub u Njemačkoj. Tamo bi bio svoj na svome i lingvistički i po mentalitetu. Turska nije izbor za igrače u razvoju, njihova liga je postala magnet za islužene zvijezde iz liga petice. Veliki zajeb, nadam se da će nakon SP preći u neki klub gdje će se bolje razviti i napredovati.
I još gube 0-2,ubi Bursa pitu u njima,još igraju i Snaider i svi ostali,(koji je to drugi tim)samo Drogbu ne vidim..evo 1-2..upravo Snaider...
Tačno je da se i njega pitalo, međutim sjećam se jednog intervjua nedugo nakon njegovog potpisa za Galatu da je trener GZ - a rek'o da su ga morali prodati jer su bili u lošoj financijskoj situaciji ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije Izet ni na klupi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pare draze od karijere. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma čuj, kada se igraču ne ide negdje, ne može ga klub prodati. Živi primjer Džeko i Napoli. Možda bi ga malo kritikovali, vježbali strogoću na njemu, al' opet bi na kraju zaigrao, jer ni njima ne bi bilo u cilju da im džaba uzima platu. Ili im je mogao reći da mu se ne ide u Tursku, ako već žele da ga prodaju, neka traže u zemljama koje su njemu prihvatljive. Jbg, 1001 razlog se može naći, ali mislim da je on poletio zbog novca.zizu1991 je napisao/la:Tačno je da se i njega pitalo, međutim sjećam se jednog intervjua nedugo nakon njegovog potpisa za Galatu da je trener GZ - a rek'o da su ga morali prodati jer su bili u lošoj financijskoj situaciji ...
+1Cartman je napisao/la:Pare draze od karijere.
Mada i neiskustvo mlad je on momak. Sigurno su mu obecali Turci kule i gradove. A one povjerovao. A i menadzeru je bilo u interesu da dobije koji procenat od masnog ugovora. Tako da je vjerovatno i on uljepsao sve.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije bilo tesko prognozirati da ce ovako biti Hajrovicu, svi znamo taj fenomen zvani Turska liga. Ja imam osjecaj da on nece uspjeti u Galati, ali eto, tek je dosao ove polusezone, vidjecemo kako ce biti kad prodje pripreme za Galatom. Mada mu sljedece sezone uopste nece biti lakse, jer koliko znam, mjenjace se pravilo o strancima, mislim da ce ih umjesto 6, samo 5 moci biti u 1. sastavu.
Znali iko na koliko je godina potpisao ugovor ????Goalgetter je napisao/la:Nije bilo tesko prognozirati da ce ovako biti Hajrovicu, svi znamo taj fenomen zvani Turska liga. Ja imam osjecaj da on nece uspjeti u Galati, ali eto, tek je dosao ove polusezone, vidjecemo kako ce biti kad prodje pripreme za Galatom. Mada mu sljedece sezone uopste nece biti lakse, jer koliko znam, mjenjace se pravilo o strancima, mislim da ce ih umjesto 6, samo 5 moci biti u 1. sastavu.
U svakom slucaju njemu je SP bukvalno spas.Jos veci nego Ibisevicu. Ako uopste zaigra. Ili cemo opet igrati bez desnog krila i zadnjeg veznog na SP ???? Ako je tako. Onda se Dzabe nadamo icemu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 apr 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da su 4,5 godine.Ajax je napisao/la: Znali iko na koliko je godina potpisao ????
Evo sad gledam do 30.06.2018Goalgetter je napisao/la:Mislim da su 4,5 godine.Ajax je napisao/la: Znali iko na koliko je godina potpisao ????

Kupio ga Galatasaray za 3,5 miliona.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jednom kad udjes u tursko kolo, tesko vise izadjes iz njega..