De podsjeti me.Kawhi je napisao/la: Nemoj mi na Bogdana.Nisam ni ja tebi Marca dirao![]()
Sjećaš li se letovih prognoza u playoffu?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
De podsjeti me.Kawhi je napisao/la: Nemoj mi na Bogdana.Nisam ni ja tebi Marca dirao![]()
Pa naravno, ja sam masteriro tri pisma: cirilyc, latin and arab.[/quote]IronMany je napisao/la:DragonReborn je napisao/la:
Razumijes ti, itekako ti razumijes
Cekaj, ti navijas za Slobodu, i oni igraju lupam protiv Obarske i Sloboda pobijedi, ti slavis tu pobjedu, da li to znaci da automatski tvoja najveca zivotna radost poraz Obarske?brazzo je napisao/la:Levati nije bitno za koga navijas vec je ozbiljan psiholoski problem kad ti je najveca zivotna radost neciji poraz, greska, pad bilo sta..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hahahhaa aaa Kosovo vam pobjedilo neki dan OmanArmala je napisao/la:Zao mi je cobane, Srbija vam izgubila.harry_90 je napisao/la:aa ti gl....Armala je napisao/la:U Tuzli tuga.![]()
Bice bolje drugi put.
harry_90 je napisao/la: hahahhaa aaa Kosovo vam pobjedilo neki dan Omandizete se polako
Mislim da je Spurse izbacio negdje protiv Blazersa.Za prsten su krive sudije.Ove dvije mi nešto najfriškije u pamćenjuGreivis je napisao/la:De podsjeti me.Kawhi je napisao/la: Nemoj mi na Bogdana.Nisam ni ja tebi Marca dirao![]()
ma kakvi to...samo opustenoArmala je napisao/la:harry_90 je napisao/la: hahahhaa aaa Kosovo vam pobjedilo neki dan Omandizete se polako
![]()
Buncas u ove sitne sate.
Kawhi je napisao/la:Mislim da je Spurse izbacio negdje protiv Blazersa.Za prsten su krive sudije.Ove dvije mi nešto najfriškije u pamćenjuGreivis je napisao/la:De podsjeti me.Kawhi je napisao/la: Nemoj mi na Bogdana.Nisam ni ja tebi Marca dirao![]()
Sjecam se da je bio neki lik koji je Spurse od prve runde izbacivao. Samo se ne sjecam ko. Ne cudi me da je on.Kawhi je napisao/la: Mislim da je Spurse izbacio negdje protiv Blazersa.Za prsten su krive sudije.Ove dvije mi nešto najfriškije u pamćenju
Pa vi Srbi ste ga krenuli pisati cirilicom pa nije uspjelo, zato i pitam da vidim da nisi slucajno i to masterirao masteruDragonReborn je napisao/la:Baš si me zayebo. Engleski se piše latinicom.IronMany je napisao/la:
De onda napisi sta na engleskom al' koristi legitimno pismo u ustavu BiH, tj. cirilicu.
Da ne idem sad u dubinu, odo slavit srebreo.
Ne stvarno, ti dominiraš. Baš si vickast, mogam da izvršim harakiri.IronMany je napisao/la: Idi slavi sta ho's al' se nemoj preseravat ovdje Kosova ti. Ups, moja greska, Kosovo NIJE SRBIJA!
Zato sto su yebene amebe koje nemaju nanograma mozga i zato sto pate od teskog oblika stokholmskog sindroma. I da, imaju uber kompleks nize vrijednosti. Eto zasto.tyler durden je napisao/la:Zasto ljudi uopste tripuju fazon da se mora navijat za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju etc. ?kao gdje neces navijat za komsiju ili ti ga susjeda
Ziv si?legenda reala je napisao/la:Ovaj Kawhi je fenomen, ja u svom životu nisam sreo nikoga da više prati košarku, a manje zna o njoj od njega, ma doslovno one nema blage veze o košarci
Ja ne znam kakve veze Katar, UAE i sl. države imaju sa nama osim iste vjere. Normalna raja vam je čestitala na uspjehu i mislim da je sasvim dovoljno. Sa ovakvim stvarima i pisanjem samo štetiš samom sebi jer više govori o tebi nego o njima. Tema je košarka i SP koje su Amerikanci osvojili, a ne druge stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom.DragonReborn je napisao/la:Meni je samo najžalije što arapske selekcije najgore prođu na SP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.