Nije to njemu puno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
3-5-2, sta je to?Pale_Companion je napisao/la:
3-4-2-1Goalgetter je napisao/la:3-5-2, sta je to?![]()
Znam to i znam da ovako Pape nikad neće igrati... U moru istih formacija možda treba probati nešto novo (barem ovako), i ja sam se malo ''poigrao''Goalgetter je napisao/la:Pape samo zna za 4-4-2.
E upravo toGoalgetter je napisao/la:Ma ovo je odlicno sto si ti postavio @Pale, posebno kad uzmes u obzir da defanzivno imamo jako kriticne probleme, posebno sada protiv Belgije. Posto nema Spahica, Zukanovic bi trebao zauzeti ovu poziciju, ali....
I ta postavka je iz jos jednog razloga dobra, jer ces s time malo rasteretiti Mujdzu i Lulica, koji ce moci pridonjeti nesto i u ofanzivi, a ne da moraju sami drzati kompletnu staru.
On je vjerovatno otpisan, vidi se tu iz aviona da nesto ne stima na relaciji Spahic-Susic, te jos kad pridodamo Bayer koji uvijek vrsi pritisak na njega da se ne odazove. On nece igrati, tu sam 99% siguran. A i mozda je sve do ove povrede ledja, koja ga sprijecava. Uglavnom, mislim da se ne treba nadati Spahicu.Pale_Companion je napisao/la:E upravo toGoalgetter je napisao/la:Ma ovo je odlicno sto si ti postavio @Pale, posebno kad uzmes u obzir da defanzivno imamo jako kriticne probleme, posebno sada protiv Belgije. Posto nema Spahica, Zukanovic bi trebao zauzeti ovu poziciju, ali....
I ta postavka je iz jos jednog razloga dobra, jer ces s time malo rasteretiti Mujdzu i Lulica, koji ce moci pridonjeti nesto i u ofanzivi, a ne da moraju sami drzati kompletnu staru....
Da, znam da će teško biti sa Spahom, ali koliko sam pratio on oš uvijek nije 100% otpisan protiv Belgije, ili se varam ?
Stvarno je velika glupost i po meni neobjašnjiv potez zašto Zukanović nije pozvan.
Cemu panika? Jos 21 bod je onda u igri.Consigliere je napisao/la:Wales 7
Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0
Dakle, ako se u slijedecem kolu desi ocekivano: Vels uzme Kipar, Izrael Andoru a nas Belgijanci, ovo je tabela, s tim da Belgija i Izrael imaju utakmicu manje....
Qurac cemo se plasirati....QURAC!![]()
I što je najgore, posle toga idemo Izraelu u goste.Consigliere je napisao/la:Wales 7
Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0
Dakle, ako se u slijedecem kolu desi ocekivano: Vels uzme Kipar, Izrael Andoru a nas Belgijanci, ovo je tabela, s tim da Belgija i Izrael imaju utakmicu manje....
To ce biti i odlucujuca utakmica za Susica gostovanje Izraelu. I samo pobjeda dolazi obzir, a vidjet cemo sta ce biti. Mozda i dobijemo Belgijance.anonymousHD je napisao/la:I što je najgore, posle toga idemo Izraelu u goste.Consigliere je napisao/la:Wales 7
Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0
4 utakmice, 1 bod.