Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

topnik1
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2014, 12:28

Samo nek Bešić pokrije sredinu i zatvori hazarda lijevo i bez brige smo.
Nije to njemu puno :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 okt 2014, 12:37

slika
Agieren statt reagieren

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2014, 12:39

evo glave ako nam sa tom formacjom ne bi dali 5 komada :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 12:42

Pale_Companion je napisao/la:slika
3-5-2, sta je to? :mrgreen:

Pape samo zna za 4-4-2. :D

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 11 okt 2014, 12:43

Mislis na 2-6-2...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 okt 2014, 12:54

Goalgetter je napisao/la:3-5-2, sta je to? :mrgreen:
3-4-2-1
Goalgetter je napisao/la:Pape samo zna za 4-4-2. :D
Znam to i znam da ovako Pape nikad neće igrati... U moru istih formacija možda treba probati nešto novo (barem ovako), i ja sam se malo ''poigrao'' :mrgreen:

Ovo bi ja probao protiv Belgije, bolje udvajanje po krilima a i u centru bi bio zamiješan beton... Naprijed bi već malo teže išlo, orijentirati se više na udrace s distance a nek' Džeko kupi ako se šta odbije ili igra okrenut leđima golu i ostavlja loptu :mrgreen: ... Ionako je ovdje naglasak na defanzivi i u takvom će odnosu snaga utakmica u ponedjeljak i biti... Treba razmišljat kako odbraniti gol i skoro uvijek se branit s minimalno 10 igrača... Bit će i naših prilka na utakmici, u to sam siguran ;) ...
Agieren statt reagieren

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 12:56

Ma ovo je odlicno sto si ti postavio @Pale, posebno kad uzmes u obzir da defanzivno imamo jako kriticne probleme, posebno sada protiv Belgije. Posto nema Spahica, Zukanovic bi trebao zauzeti ovu poziciju, ali.... ;)

I ta postavka je iz jos jednog razloga dobra, jer ces s time malo rasteretiti Mujdzu i Lulica, koji ce moci pridonjeti nesto i u ofanzivi, a ne da moraju sami drzati kompletnu staru.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 okt 2014, 12:59

Goalgetter je napisao/la:Ma ovo je odlicno sto si ti postavio @Pale, posebno kad uzmes u obzir da defanzivno imamo jako kriticne probleme, posebno sada protiv Belgije. Posto nema Spahica, Zukanovic bi trebao zauzeti ovu poziciju, ali.... ;)

I ta postavka je iz jos jednog razloga dobra, jer ces s time malo rasteretiti Mujdzu i Lulica, koji ce moci pridonjeti nesto i u ofanzivi, a ne da moraju sami drzati kompletnu staru.
E upravo to ;) ...

Da, znam da će teško biti sa Spahom, ali koliko sam pratio on oš uvijek nije 100% otpisan protiv Belgije, ili se varam ?

Stvarno je velika glupost i po meni neobjašnjiv potez zašto Zukanović nije pozvan.
Agieren statt reagieren

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 okt 2014, 13:00

I meni se strašno sviđa ta postavka ali suludo je očekivati od Safeta da izvede nešto takvo..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 okt 2014, 13:02

Samo predjenja radi: da su prosle kvalifikacije, ovaj bod bi bio osvojen protiv Latvije i Litvanije.... :( :? Sta bi bilo da se to desilo? Baraz i Portugal... Zdravo SP! :salut:
Ne vjerujem u neki potop protiv Belgije, jedan ili dva razlike za njih.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 13:04

Pale_Companion je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ma ovo je odlicno sto si ti postavio @Pale, posebno kad uzmes u obzir da defanzivno imamo jako kriticne probleme, posebno sada protiv Belgije. Posto nema Spahica, Zukanovic bi trebao zauzeti ovu poziciju, ali.... ;)

E upravo to ;) ...

Da, znam da će teško biti sa Spahom, ali koliko sam pratio on oš uvijek nije 100% otpisan protiv Belgije, ili se varam ?

Stvarno je velika glupost i po meni neobjašnjiv potez zašto Zukanović nije pozvan.
On je vjerovatno otpisan, vidi se tu iz aviona da nesto ne stima na relaciji Spahic-Susic, te jos kad pridodamo Bayer koji uvijek vrsi pritisak na njega da se ne odazove. On nece igrati, tu sam 99% siguran. A i mozda je sve do ove povrede ledja, koja ga sprijecava. Uglavnom, mislim da se ne treba nadati Spahicu.

Evo, Zukanovicu ne treba ni viza sto je bio argument za Wales, ali ga seljaktor ipak nece pozvati.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 11 okt 2014, 13:06

susicev problem je sto on gaji fudbal jos iz doba juge on misli da na terenu za pobjedu treba da ima sto vise kreativnijih i mastovitijih igraca i po potrebi jedan defanzivni silom prilika zato i igraju ova 3 kreativna (medo pjana i tss) on igra taj neki jugo fudbal jer covjek zivi u tom vremenu nagura sredinu tim igracima i njihov radijus kretanja su 3 metra i jedan drugom smetaju i sudaraju se jer svi imaju isti zadatak da daju zavrsni pas napadacima, to povlaci za sobom prazne krilne pozicije pa i mujdza i lula ne smiju previse ici ofanzivno jer nastaju supljine na kompletnoj strani uz to dodas 2 stopera i jednog dmf-a i ostanu ti 3 igrača u odbrani, hocu da kazem da safet s ovim postavkama sa 3 kreativca pokusava da pronadje sebe ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 okt 2014, 13:08

Još 500 stranica će biti do početka utakmica, koji sastav, kakva formacija, a i ptice na grani znaju da će biti isto kao i protiv Velsa.
Sam Sušić je rekao da nema igrača na klupi, da ne može ni na koga računati.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 okt 2014, 13:13

Wales 7
Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0

Dakle, ako se u slijedecem kolu desi ocekivano: Vels uzme Kipar, Izrael Andoru a nas Belgijanci, ovo je tabela, s tim da Belgija i Izrael imaju utakmicu manje....
Qurac cemo se plasirati....QURAC! :roll: :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 13:14

Consigliere je napisao/la:Wales 7
Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0

Dakle, ako se u slijedecem kolu desi ocekivano: Vels uzme Kipar, Izrael Andoru a nas Belgijanci, ovo je tabela, s tim da Belgija i Izrael imaju utakmicu manje....
Cemu panika? Jos 21 bod je onda u igri. :cool:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 okt 2014, 13:15

Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0

I što je najgore, posle toga idemo Izraelu u goste. :D
4 utakmice, 1 bod. :facepalm:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 okt 2014, 13:20

anonymousHD je napisao/la:
Belgium 6
Israel 6
Cyprus 3
Bosnia-Herzegovina 1
Andorra 0

I što je najgore, posle toga idemo Izraelu u goste. :D
4 utakmice, 1 bod. :facepalm:
To ce biti i odlucujuca utakmica za Susica gostovanje Izraelu. I samo pobjeda dolazi obzir, a vidjet cemo sta ce biti. Mozda i dobijemo Belgijance.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 okt 2014, 13:33

ma Belgija je odlucujuca tekma iz razloga da vidimo da li smo mi u stanju igrati, nadigrati i pobijediti ekipe koje su jace od nas...za sad se pokazuje da sa ekipama koje su bara-bara s nama gubimo, sa onim 10-20% slabijim izvucemo bod, a pobijedimo uglavnom samo one ekipe znacajno losije od nas

vrijeme je za veliku partiju protiv neke jace ekipe, samo je pitanje da li Susic ima to u sebi da takticki nadmudri bilo kojeg trenera...

ono sinoc je takodjer bilo u napadu prilicno bezidejno i jalovo, a imali smo i srece kod prekida, 2x ljudi iz peterca fulaju zicere
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 okt 2014, 13:36

Ako cemo biti realni sad kakvo je stanje nama je najvaznije da ne izgubimo od Belgije a onda slijedi utakmica protiv Izraela gdje isto pod svaku cijeni ne smijemo izgubiti a pobijeda bi bila najbolja.
Mozda cemo biti u nekom bodovnom zaostatku ali mislim da sa 3 boda bi ostali u kakvoj takvoj utrci za plasman. Jer valjda ce na porljece biti tim puno jaci u valjda ce ovaj zovnuti Zukanovica i po meni bez obzira na sve trebalo bi se vidjeti da se Miske vrati jer ipak nam fali njegovo iskustvo.
Znaci minimalno moramo imati tri boda i na porljece jurisati na sve pobijede osim Belgije mada mislim da kada smo mi u najjacem sastavu mozemo bez problema parirati Belgijancima.
Mi smo u ovoj poziciji jer nemamo pravog strucnjaka i na zalost ipak su nas povrede ovaj put dobro potrefile.
Kolasinac , Bicakcic, Salihovic i nepozivanje Zuke to je nama kompletna odbrana.

Takodjer sam misljenja da trebamo igrati sa jednim napadacem u ponedeljak i po krilima malo vise razvuci igru.
Ne treba ovde srljati pod svaku cijenu.

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 11 okt 2014, 13:41

Izgubit cemo od belgije prejaki su za nas a mi igramo uvijek tanko protiv ovih jacih + nema spahe kolasinca i dzeke zbog kartona sanse su nam minimalne

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Cwirek i 6 gostiju.