Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 22:13

Tarik14 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Imaju dobre pozicije na tabeli ali cim im dode malo jaci protivnik, oni popuse! :roll:

Ti si corav....pa Lyon su pobjedili usred Gerlanda i kazes da su pusiona....ccc koji lik
Kako Lyon trenutno igra, i Dvorovi iz Bijeljine bi ih mogli savladati. :roll:
:mrgreen: :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 dec 2009, 22:14

harishp je napisao/la:@Tarik je mislio na jace protivnike :mrgreen: :lol:
Onda i ti i Tarik trebate naucit sta znaci pojam jaki protivnici i znati ih nabrojat trenutno u svijetu. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 dec 2009, 22:16

Kombinacija godine harishp i Tarik14 nezna se koji vise (ne)zna o fudbalu. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 dec 2009, 22:17

Tarik14 je napisao/la:
Kakav li je to sad klub :D da nije Radnik iz Dvorova ili Proleter iz Bijeljine :mrgreen: :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 22:20

geronimo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Kakav li je to sad klub :D da nije Radnik iz Dvorova ili Proleter iz Bijeljine :mrgreen: :mrgreen:
Proleter sa dvoglavim.... :mrgreen:
@BH fan trebali bi isprobati Merzica u repci :lol: :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 dec 2009, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 dec 2009, 22:21

geronimo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:

Mozda misli na neki iz Kanade. :lol:
Mi smo slabi sa geografijom pa de nam ti to Tare demonstriraj ipak si ti superiran za nas...a i tvoj ucitelj harishp nije nista gori.
FK DELFIN NEUM

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 23 dec 2009, 22:28

Ocigledno je da mnogi samo cekaju ko ce pogresno staviti zarez ili tacku, ili pogrijesiti ime nekog kluba da bi mogli replicirati. Tarik nije puno pogresio, Dvorovi kao Mjesna zajednica i pripadaju Opcini Bijeljina, i dje ba zapelo?
93,4 % " !!!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 dec 2009, 22:31

Tarik14 je napisao/la:Imaju dobre pozicije na tabeli ali cim im dode malo jaci protivnik, oni popuse! :roll:
Ti bi trebo davat analzu za Sky Sport, svaka cast :D . Kao prvo to sto si reko "Imaju dobre pozicije na tabeli.." U vezi sa Hoffe i MHSC to je za njih super, ako pogledas jedan klub je tek stigao u prvi ligu drzavnog takmicenja, a druga ekipa je u drugoj sezoni u historiji u najacem takmicenju. MHSC ima sjajne rezultate za njihove uslove, koliko para MHSC ima i koliko para klubovi sto su ispodnjih imaju? Nemoze se poredit. Realno MHSC treba samo jos pobjeda ili dvije da sebi garantuju opstanak za narednu sezonu, i to je za njih ko osvajanje LP. Hoffenheim ulazi u drugu godinu u BL, prosle sezone su igrali fenomenalno, u drugom dijelu su se raspali. Ove sezone drze se na solidnim 7 mjestu, 10 bodova iza prve plasirane ekipe, i samo 5 bodova od izlaska na evropsku scenu. Kao sto je poznato, dosta ekipa sto ima uspjeha poslje dolazka u top takmicenje u narednoj sezoni upadnu u rezultatsku krizu kao sto je slucaj za Grenoble. Svi znamo kako su jako poceli na pocetku sezone, i onda su pali u drugom djelu, i jos uvijek ih ta kriza prati. Od nasih igraca neznam bil mogao istaknut i jednog i reci da je u krizi. Dzeko ima 7 golova u BL i 6 asistencija, plus 4 gola u LP, Vedo ima 6 golova plus 3 asistencije. Miske ima 6 golova i 6 asistencija u BL. Mire ima ukupno 6 golova i 5 asistencija izmedju L1 i LP. Spaha igra fenomenalno, sto je dokazao i danas protiv Lyona, i jos uz to ima par golova i asistencija sto je nevidjeno cudo za njega. Svi znamo sta Beg radi u EPL trenutno, igra sjajno i njega vidim kao naseg standardnog golmana. Nemam nista protiv Kena ali su njemu povrede sudbinu odredile, i jos uz to igra u ispod prosjecnom klubu i uspod prosjecnoj ligi.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2009, 23:07

Svaka cast na postu bosanac. Pojedini ovdje izgleda ne znaju nista o medjunarodnom fudbalu i sta je realna pozicija kluba poput Hoffenheima. Cuj Monpellier pred krizom, majko mila sta ces sve procitat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2009, 23:37

Svako ima pravo na svoje misljenje. To sto vi pravite budalu od mene je vas problem! :evil:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 24 dec 2009, 01:35

Tarik14 je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje. To sto vi pravite budalu od mene je vas problem! :evil:
Ja nikog nepravim budalom, ja samo postavljam cinjenice.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2009, 04:47

bosanac723 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje. To sto vi pravite budalu od mene je vas problem! :evil:
Ja nikog nepravim budalom, ja samo postavljam cinjenice.
Nisam nikad rekao da ti to radis ali zato svi drugi to rade! :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2009, 11:50

Niko te ne pravi budalom, ali kad reknes nesto onda podrzi to nekim argumentima a ne samo ispalit nesto kao da su svi klubovi nasih igraca u krizi i gotovo.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 dec 2009, 12:03

Jel danas zima u Kanadi ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 dec 2009, 12:03

Cartman je napisao/la:
Niko te ne pravi budalom, ali kad reknes nesto onda podrzi to nekim argumentima a ne samo ispalit nesto kao da su svi klubovi nasih igraca u krizi i gotovo.
Rekni ti njemu :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 24 dec 2009, 21:11

samo da se pohvalim da nam nas trupko(ibricic)dovodi sutra neke nase zvjezde u sanski most,mislim da ce doci dzeko,nadarevic,spaha i ibisevic igraju u dvorani jednu revijalnu utakmicu,inace vec nekoliko dana traje malonogometni turnir u organizaciji ibricica,i on igra,ima tu jos nekoliko poznatih igraca,nurkovic ,merzic,mislim da igra i kapiten rudara........da vidite sta radi drugi ibricic,inace svi ga zovemo UVO,taj momak je jos i bolji od senijada,rastura nema sta(ko ronaldinho :mrgreen: )al ga je njegova narav zeznula,inace mislim da bi imao karijeru kao i senijad ako ne i bolju........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 25 dec 2009, 01:04

-Barcelona- je napisao/la:samo da se pohvalim da nam nas trupko(ibricic)dovodi sutra neke nase zvjezde u sanski most,mislim da ce doci dzeko,nadarevic,spaha i ibisevic igraju u dvorani jednu revijalnu utakmicu,inace vec nekoliko dana traje malonogometni turnir u organizaciji ibricica,i on igra,ima tu jos nekoliko poznatih igraca,nurkovic ,merzic,mislim da igra i kapiten rudara........da vidite sta radi drugi ibricic,inace svi ga zovemo UVO,taj momak je jos i bolji od senijada,rastura nema sta(ko ronaldinho :mrgreen: )al ga je njegova narav zeznula,inace mislim da bi imao karijeru kao i senijad ako ne i bolju........
nisam to vidio ni na jednom portalu, a da se igra u sarajevu bila bi to udarna vijest

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 dec 2009, 11:31

da u pravu si damirko,,,,,,,ali istina je igra se veoma lijep turnir i sve je u dobrotvorne svrhe!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 25 dec 2009, 14:39

upravu ste stvarno bezveze,najavljuju onaj turnir u sarajevu a ovaj u sanskom mostu gdje nastupaju i neki poznati igraci i iz inostranstva,dolaze i nasi zmajevi al naravno niko to nece da objavi.........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 dec 2009, 14:41

-Barcelona- je napisao/la:upravu ste stvarno bezveze,najavljuju onaj turnir u sarajevu a ovaj u sanskom mostu gdje nastupaju i neki poznati igraci i iz inostranstva,dolaze i nasi zmajevi al naravno niko to nece da objavi.........
Ko sto kaze Frenkie: Njima je Bosna od Bascarsije do cengic vile ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], denza, Zglavkar i 14 gostiju.