naravno da ne treba izjednacavat Gerreda i Tottija, Totti je daleko veci igrac od engleza. jbg tesko je to shvatiti fasistima i coporasima s ovog foruma.JTS je napisao/la:a gledaj @Genije, kad vi pišete "nazio", kad pišete "merda", kad generalizujete i pišete da smo fašisti, zar to nije blaćenje? kad već o blaćenju pričaš
ne primam ni ja k srcu te prozivke, jer su uobičajane i uvijek je bilo i biti će tako .. ako ja napišem da su vam u goste došli drugovi (ovce) iz vašeg rodnog mjesta, tj. sela, a onda meni vaš romatrista kaže kako liče na Laziale, onda je to podjebavanje, a ne blaćenje
ako ja kažem da sam pun kompleksa kao vitrina riomme evropskih trofeja, onda je to podjebavanje, zar ne? ne znam, sve što ti zoveš blaćenjem, ja zovem podjebavanjem, kao to npr. da ste vi jedan od rijetkih klubova koji je prvo dobio navijače, pa onda klub
@Admire
nemoj Boga ti izjednačavati Tottija sa Gerrardom, itd .. sa Ramosom svakako možeš, cigoše k'o od dva brata djeca .. jedno je kad ti se desi eksces, pa napraviš neko sranje, a sasvim drugo kad si takav čitavu karijeru i kad si jednostavno prgav, đubre
sve te lose stvari koje je Totti uradio ispravio je svojim humanitarnim akcijama i gestima. to sto pola vas ovdje nema pojma o nekim stvarima ne daje vam za pravo da pricate i blatite ljudinu i humanistu poput Tottija. a da je tako los kakvim ga predstavljas zasto bi Balonja i nakon tog udarca hvalio Tottija i bio u ok odnosima s njim?