Ovo može jedino pod uslovom da bekovima Čala odredi defanzivne zadatke kao mjeru razbijanja kontranapada. U tom slučaju će Mihojević igrati praktično na DM a Novaković skupa s Ivetićem ili Hodžićem/Kadušićem biti zadnja linija odbrane. Jedan od lijevih bekova će onda početi s klupe.skoroalen je napisao/la:Samo kad bi Ivetić igrao lijevo, Radovac u liniji sa Sarićem a Rahmanović ispred... što će nam sad osigurač nazad, ne dolazi nam Lazio, ovim možemo 5 dat ako napadnemo i onda smijemo i primit gol.escobarpablo je napisao/la:Pavlović
Hodžić Novak Mihojević Bekić
Sarić Ivetić
Hebibović Radovac Kuzmanović
Crnkić
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Bitno je prekinuti ovaj niz poraza na Koševu koji imamo u evropskim tekmama! Može i X danas, samo ne dozvoliti da se nastavi niz poraza!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kiprani večeras na Koševu!
Utakmicu za tribina popularnog Koševa pratiti će i predstavnici Apollona iz Limassola. Trener Apollona, Sofronis Avgousti je u Sarajevo poslao svog pomoćnika Perikla Papapanagija koji će za zadatak imati da skautira večerašnje ekipe.
Utakmicu za tribina popularnog Koševa pratiti će i predstavnici Apollona iz Limassola. Trener Apollona, Sofronis Avgousti je u Sarajevo poslao svog pomoćnika Perikla Papapanagija koji će za zadatak imati da skautira večerašnje ekipe.
SRETAN BROJ - 1725
E, kakvi su ovo divljaci, da se i dan-danas ibretiš:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo gore je ono za šta smatram da će Čala izvesti, a ja kad bih ja poredao, bilo bi slijedeće:Septerra je napisao/la:Ovo može jedino pod uslovom da bekovima Čala odredi defanzivne zadatke kao mjeru razbijanja kontranapada. U tom slučaju će Mihojević igrati praktično na DM a Novaković skupa s Ivetićem ili Hodžićem/Kadušićem biti zadnja linija odbrane. Jedan od lijevih bekova će onda početi s klupe.skoroalen je napisao/la:Samo kad bi Ivetić igrao lijevo, Radovac u liniji sa Sarićem a Rahmanović ispred... što će nam sad osigurač nazad, ne dolazi nam Lazio, ovim možemo 5 dat ako napadnemo i onda smijemo i primit gol.escobarpablo je napisao/la:Pavlović
Hodžić Novak Mihojević Bekić
Sarić Ivetić
Hebibović Radovac Kuzmanović
Crnkić
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Pavlović
Kadušić Novaković Mihojević Ivetić
Sarić Radovac
Hodžić Rahmanović Kuzmanović
Crnkić
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ovdje je najveca komedija to sto ovi vlaski kerovi ne kontaju da su ovdje ponizeni i ismijani. Kako je ovo dobra zajebancija bilaLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
pasica je napisao/la:Ovdje je najveca komedija to sto ovi vlaski kerovi ne kontaju da su ovdje ponizeni i ismijani. Kako je ovo dobra zajebancija bilaLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
Jest vala upeklo bilo još nema vode ni za lijeka samo oni sokovi horsaski od borovnice ne vrijede ni 20 feninga istekao rok prije 5 godina hahaha.
Lijepo sjećanje jbga.
Ivetic u veznom redu=ispadanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala EmireemirzlaTu je napisao/la:Sretno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Radovac Samir (hilmo) postiže zgoditak izvan kaznenog prostora.
Mogla bi jedna njegova uci .... red bi bio, imao je par bombi i svaki put po pehu spektakularna odbrana golmana .... R.S. za 1-0BelminM23 je napisao/la:Radovac Samir (hilmo) postiže zgoditak izvan kaznenog prostora.
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 06 jul 2017, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Golman slomio ruku, drugi brani večeras.DBR1987 je napisao/la:Mogla bi jedna njegova uci .... red bi bio, imao je par bombi i svaki put po pehu spektakularna odbrana golmana .... R.S. za 1-0BelminM23 je napisao/la:Radovac Samir (hilmo) postiže zgoditak izvan kaznenog prostora.
Ja sam siguran da se on vraca i da ce od njega biti dobar igrac ...BelminM23 je napisao/la:Golman slomio ruku, drugi brani večeras.DBR1987 je napisao/la:Mogla bi jedna njegova uci .... red bi bio, imao je par bombi i svaki put po pehu spektakularna odbrana golmana .... R.S. za 1-0BelminM23 je napisao/la:Radovac Samir (hilmo) postiže zgoditak izvan kaznenog prostora.
Jedno mi je vrijeme od njega muka bilo nafurao se a propao ko igrac drama , al izgleda da je godina na klupi ucinila svoje i da je skontao neke stvari ... vidjet cemo...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Takođe imam velika očekivanja od njega ove sezone, znam da može. 
Samo nas Mehmed može izbaciti! Ako Kuzmanović i Rahman ostanu opet na klupi, on je lud čovjek i odmah mu treba otkaz uručiti, nek Dženo vodi drugo poluvrijeme.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samir je sigurno naš najškolovaniji, i tehnički najjači vezni igrač, ima taj X faktor koji je potreban za vrhunskog veznjaka, potrebnu inteligenciju, njegov problem je bio druge prirode, one psihičke, a izgleda i da nije baš neki hard-worker, ako ga Čala uspije zadržati i distancirati od glupiranja, u ovoj sezoni bi mogao biti ključni igrač na sredini terena
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
po nekim informacijama na zadnjem treningu Liivak je igrao lijevo krilo Crnkic u vrhu a ostalo isto ko i u Moldaviji u 1 pol
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, UltraNorth i 15 gostiju.