Strašni novi fontovi i golmanski dres.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Said ima pristup svlačionici.TobeYarabi je napisao/la:nema pavlake na stolu

Koma je sve bliže Koševu! Sad ga vidjeh u VatriHigh je napisao/la:A maloprije sam htio napisati da će garant i on biti ovdje. Ne možeš ga odbiti - kao kakva fuksa s kojom za sva vremena raskrstiš.skoroalen je napisao/la:Komazec se označio kod Ferhatovića, roka piletinuhajde Faruče, angažuj ga, ja ću mu tele zaklat' ako dođe.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Kada je dobio novinarsku iskaznicuAlfredNobel je napisao/la:Said ima pristup svlačionici.TobeYarabi je napisao/la:nema pavlake na stolu
Ništa dok ga ne vidim da pjehe piči patriotskom ligomfico je napisao/la:Koma je sve bliže Koševu! Sad ga vidjeh u VatriHigh je napisao/la:A maloprije sam htio napisati da će garant i on biti ovdje. Ne možeš ga odbiti - kao kakva fuksa s kojom za sva vremena raskrstiš.skoroalen je napisao/la:Komazec se označio kod Ferhatovića, roka piletinuhajde Faruče, angažuj ga, ja ću mu tele zaklat' ako dođe.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Jesi ga metno ovoj crnki u futrolu?Evander je napisao/la:Pozdrav iz Novog Sada, Exit je ludilo
Veceras ovo sa lakocom dobijamo. Saljem slike i sa Kipra
Nisam crnoj, ali jesam sinoc jednoj plavojLakoste je napisao/la:Jesi ga metno ovoj crnki u futrolu?Evander je napisao/la:Pozdrav iz Novog Sada, Exit je ludilo
Veceras ovo sa lakocom dobijamo. Saljem slike i sa Kipra
Makroi deru službeniceElCartel11 je napisao/la:Shkendija siluje ovu Daciu.
Evander je napisao/la: Nisam crnoj, ali jesam sinoc jednoj plavoj
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.