FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 10 jan 2017, 21:39

Koliko su istinite informacije o 12.000? Treba dobro razmisliti sta dobijamo, a sta gubimo. Mozemo li dobiti igraca slicnih igrackih i ljudskih kvaliteta za tu cifru? Siguran sam da ne mozemo. Volio bih samo da mi ovdje ispostujemo Miroslava bez obzira produzio ili ne. Zaduzio nas je igrama i ponasanjem i ne bih volio da podlegnemo pritisku i krenemo sa pljuvanjem.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 10 jan 2017, 21:40

Neandertalac je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:A koja primanja traži Miro? Nisam upućen...
Pa navodno kako se piše po orgu a i po forumima raznoraznim, 12 mjesecno. Podnosljivo bi to bilo vjerovatno da kao Sloboda i slični klubovi dajemo pare na ruke bez doprinosa, al buduci da kod nas ide prijava na 70% za doprinose, plus hranarina, stanarina, došlo se do cifre da nas izađe oko 20. Kažem, ne znam koliko je vjerodostojno to, prenosim samo sto sam procitao ...
Ne idu doprinosi na svih 12 milja. Ima tu još jedan ugovor, o djelu, tako nešto. Na njega daješ 20%.

Ma ok je to, nije Miro iznad kluba, ne treba da bude. Međutim, koliko to najbolji igrač lige treba imati primanja? U najvećem klubu?
Da ne pišem sada koliko se davalo qarinama! Mlitavim.
A sada nemamo te uslove, puno nam, bla bla, nja nja...

Miroslav je za mene najprofesionalniji igrač kojeg sam gledao u Željinom dresu. Nije najbolji, ali njegov doprinos ekipi na terenu izdiže ga iznad svih. Igrački.
Sama činjenica da su treneri protivničkih ekipa defanzivu zasnivali na zaustavljanju upravo njega, pokazuje ko je i šta je. Na terenu.
Van terena za poželiti. Profesionalac od glave do pete. Vrijednosti koje kod igrača i kod ljudi imaju samo vrhunski.

Po meni, 12 milja nije puno za ovakvog igrača. Svakome po zaslugama. Momak kada je došao bio totalno van forme. Takvu je i platu imao, 3.500 milje km. Sa svim 4.700.
Sada kada je top, traži top primanja.

Meni je samo zasmetalo što se po uhodanom, poganom Balijskom receptu krenulo pljuvat po njemu. Ništa više.
A nije zaslužio to.
Kad vec spominjes ugovor o djelu to bi moglo jos do kraja februara tako. Jer po novom zakonu ugovor o djelu ce se placati doprinosi isto ko i za platu 70%. Tako da bi to trajalo samo dva mjeseca kako sad ide i dali se placa 17% ili 24% ne znam jer sam zaboravio.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 jan 2017, 21:41

Ma za njega znam ima mjesec, pregovaralo se. Prvo oko primanja a sada kada su navodno našli zajednički jezik, problem su papiri. Ko će mu ga znati, možda i ne bude ništa iako su milion posto bili u kontaktu. Imaju poruke ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jan 2017, 21:43

Kostic hoce da ide i to po svaku cijenu, samo ne zna kako to sa papirima da izvede, pojavio se na prozivci jer momak ima obraza, postoje dva nacina, prvi jeste da preda papire na arbitrazu zbog dugova, a drugi da dobije ispisnicu, jer koji klub zeli igraca kojem se ne ostaje i koji zeli u drugi klub?
Po mojim info. moguca su oba scenarija, npr. provjerovano je u fudbalskom savezu TK-a dali su stigli bilo kakvi papiri Kostica, navodno da nisu (jos nisu, bilo prije dva dana) niti za arbitrazu niti za produzenje novog uguvora.
Sve u svemu Kostic je prvi Slavkin pik i 90% da ce se i sa njim sve zavrsiti ali prije toga mora rijesiti svoj status u Slobodi, jer izrazio je zelju i volju da predje kod nas, jer sam je rekao da bi mu to bio ogroman korak naprijed u karijeri.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 21:43

A lijevi bek ? I kad se moze ocekivati potpis ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 10 jan 2017, 21:43

plavousrcu je napisao/la:Koliko su istinite informacije o 12.000? Treba dobro razmisliti sta dobijamo, a sta gubimo. Mozemo li dobiti igraca slicnih igrackih i ljudskih kvaliteta za tu cifru? Siguran sam da ne mozemo. Volio bih samo da mi ovdje ispostujemo Miroslava bez obzira produzio ili ne. Zaduzio nas je igrama i ponasanjem i ne bih volio da podlegnemo pritisku i krenemo sa pljuvanjem.
Dosta raje ima taj info ali sad haj vjeruj da je toliko trazio ili da su nasi nudili toliko, a on trazi vise ko ce ga znati.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 10 jan 2017, 21:44

Qwerty90 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Znaci jos 2 igraca. Iskreno ne znam ko ce biti pojacanje za lijevog beka i stopera jer je Slavko rekao da su stranci,a ne vjerujem da su iz nase lige.
Kostic ce bit nas stoper 99% zavrsio je sa nama :)
Tebra jel' ko i do sad provjeren izvor isti ? :) Bio bi mi merak onako čisto malo da se smijem kozojebima :opaopa:
Itekako tebra provjeren imam info da se samo pozdr sa igracima slobode- vidjecemo u naredniim danima al et jasam nesto ubjedjen da je on sigurno nas stoper, stose tice ljevog beka stojanovic i jos jedan je bek u igri koje sta je , zar moram sve reci :P
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 21:44

Sad se za ugovor o djelu placa se 4% za zdravstveno, 6% za penzijsko, 10% porez na dohodak. To je 24%.
Ja mislim da ce se i u narednom periodu placati razliciti iznosi doprinosa i poreza po osnovu ugovora o djelu i ugovora o radi.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 10 jan 2017, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 jan 2017, 21:45

Mi ako u narednih 10 dana završimo sa stoperom i bekom, onda se može reći da već u ranoj fazi priprema imamo složenu igračku križaljku za nastavak sezone, možda i nikad ranije u odnosu na pripreme prethodnih sezona. To može biti samo dodatni plus, vjerujem u Slavku i njegove pripreme, i da će izvući max iz svakog igrača :thumbup:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 10 jan 2017, 21:45

Neymar11 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Znaci jos 2 igraca. Iskreno ne znam ko ce biti pojacanje za lijevog beka i stopera jer je Slavko rekao da su stranci,a ne vjerujem da su iz nase lige.
Kostic ce bit nas stoper 99% zavrsio je sa nama :)
Kostic Ivan ? Ima Vlado da poludi. :lol:
- Zeljeznicar -

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jan 2017, 21:46

J**** vas vise spominjanje cifri oko Mire, ja jedno vi drugo ....
1921'

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 10 jan 2017, 21:47

@amazon izjednacavaju sve isto sad da bude. I to bi trebalo biti od februara ili marta.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jan 2017, 21:47

Reci i drugog beka. Nije fazon da znamo jednog samo.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jan 2017, 21:48

Aco hvala za anketu :mrgreen:
ako si ti piso drago mi je sto si se u prvom licu svrsto medju nas, zeljine navijace :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 jan 2017, 21:48

Mogao bi Neymar portal jedan osnovati koliko ima ovih insajderskih informacija :mrgreen: :mrgreen:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jan 2017, 21:49

irfo je napisao/la:Aco hvala za anketu :mrgreen:
ako si ti piso drago mi je sto si se u prvom licu svrsto medju nas, zeljine navijace :kafa:
Treba ga pitati jeli jos aktivan na orgu :mrgreen:
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jan 2017, 21:49

1921fcz je napisao/la:@amazon izjednacavaju sve isto sad da bude. I to bi trebalo biti od februara ili marta.
Ja mislim da to jos uvijek nije. Zato sto jos taj zakon nije ni razmatran. Mozda se nesto promijenilo do sad al cisto sumnjam.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 10 jan 2017, 21:50

irfo je napisao/la:Aco hvala za anketu :mrgreen:
Šta si odgovorio? :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 10 jan 2017, 21:53

amazon je napisao/la:
1921fcz je napisao/la:@amazon izjednacavaju sve isto sad da bude. I to bi trebalo biti od februara ili marta.
Ja mislim da to jos uvijek nije. Zato sto jos taj zakon nije ni razmatran. Mozda se nesto promijenilo do sad al cisto sumnjam.
Imam ja ugovor o djelu u firmi gdje radim i znam da su rekli da od tog mjeseca ide 70% naplate doprinosa. Jedino ako sta ne promjene.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 jan 2017, 21:53

Qwerty90 je napisao/la:Mi ako u narednih 10 dana završimo sa stoperom i bekom, onda se može reći da već u ranoj fazi priprema imamo složenu igračku križaljku za nastavak sezone, možda i nikad ranije u odnosu na pripreme prethodnih sezona. To može biti samo dodatni plus, vjerujem u Slavku i njegove pripreme, i da će izvući max iz svakog igrača :thumbup:
Ne trebamo glorificirati Petrovica. Strah me da se ne razocaramo. Treba njemu sto prije covjeka od nauke pridodati za fizicku spremu. Ne moze sam voditi on sve, da moze onda bi i Mourinho sve sam vodio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Brkooo, NazorUso i 99 gostiju.