Čuj nema para, ima koliko oće. Mislim, nije najbogatiji, ali milijun u banci ima da ga jbešSarmelino je napisao/la:Nema MrBeast para, govorio je vise puta. Sve sto zaradi ulozi u video + sponzori. Mislim, ostavi za kakvog normalnog zivota al da ima mlione na racunu, nema.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma vise sam mislio da ne daje svoje pare, veci dio zarade zadnjeg videa ide na sljedeci + sponzori. Logicno da ovamo ima merchove i druge dealove. Najorginalniji kontent na yt sigurno.Lillard je napisao/la:Čuj nema para, ima koliko oće. Mislim, nije najbogatiji, ali milijun u banci ima da ga jbešSarmelino je napisao/la:Nema MrBeast para, govorio je vise puta. Sve sto zaradi ulozi u video + sponzori. Mislim, ostavi za kakvog normalnog zivota al da ima mlione na racunu, nema.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pewds je bezveze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma dobra stvar kod pewdsa je sto nije nekakav liberalni plant yta i najjaci.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ajem at bulevar at the momentSarmelino je napisao/la:Helco kad ce struja doc
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Omco je rezervisan samo za ljude sa 1000+ IQSarmelino je napisao/la:meni je omco naj jaci ju čjuber
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Mia Khalifa is my sister. 
Jbem ti sestru.GracanicaAA je napisao/la:Mia Khalifa is my sister.
Puta 2Penaltiky je napisao/la:Jbem ti sestru.GracanicaAA je napisao/la:Mia Khalifa is my sister.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
stepsisterGracanicaAA je napisao/la:Mia Khalifa is my sister.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
S naslovnica srbijanskih tabloida se poručuje da nam "Milo radi ono što Turci nisu", da "udara na svetinje i Srbiju", da "Milo i Tači otimaju srpske crkve", te prijeteći poručuje da će "Srbi braniti Ostrog"... 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
pare su **** stvar, a ljudi su kulturno rekli, uzimamo sve što vam je dao neko treći, ne može Srbija i Turska dijelit CG zemljuDerdiyok je napisao/la:S naslovnica srbijanskih tabloida se poručuje da nam "Milo radi ono što Turci nisu", da "udara na svetinje i Srbiju", da "Milo i Tači otimaju srpske crkve", te prijeteći poručuje da će "Srbi braniti Ostrog"...
Penaltiky je napisao/la: pare su **** stvar.
Gracanica ih prodaje po ebayu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam izmislio ovaj posao. Sjedim kod kuce i zaradujem.Derdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: pare su **** stvar.
Gracanica ih prodaje po ebayu
Ja od papirnih imam samo marku i pola.GracanicaAA je napisao/la:
Ja sam izmislio ovaj posao. Sjedim kod kuce i zaradujem.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.