FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li nam neko dati pare?volitepropalit je napisao/la:hahahahh isto misljenje imamoAmca007 je napisao/la:Evo kladim se po stoju da ce ga Hebibovic zavalit danas!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Moderator je na tribini, ko hoce da bije hilmu, bujrum..zagorski je napisao/la:Nas na zapadu nekih 5 milja,a vas na istoku 3-4 miljejoker90 je napisao/la:Kolik vas je na stadionu?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar je Hilmojoker90 je napisao/la:Moderator je na tribini, ko hoce da bije hilmu, bujrum..zagorski je napisao/la:Nas na zapadu nekih 5 milja,a vas na istoku 3-4 miljejoker90 je napisao/la:Kolik vas je na stadionu?

-
- Kontakt:
Pa Sariću jel te stid? Šta ti treniraš pa ne znaš ni iz kornera centrirati kako Bog zapovijeda?!
Radovac sila
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra igra sad za sad, treba ovo napuniti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvog smo igraca dobili u vidu Rahmanovica pa ovo je za ne povjerovat. Kakav majstor i kako hladnokrvan. Jos kad Krste uleti bice ludilo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I ovaj Kuzmanović borben i hrabar, dobra 2 igrača smo uboli!Amca007 je napisao/la:Kakvog smo igraca dobili u vidu Rahmanovica pa ovo je za ne povjerovat. Kakav majstor i kako hladnokrvan. Jos kad Krste uleti bice ludilo..
PS. Crnkić DALEKO opasniji kao špic nego Ahmetović!
Onog Radovca treba maljem prebit. Kakav je potencijal, i igra odlično samo kad hoće, samo ima pileći mozak 

Tipicno , kolko je ovo losa ekipa mi njima ne mozemo dat 5 i haj sad ispadnite ziherasi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
paulus je napisao/la:Tipicno , kolko je ovo losa ekipa mi njima ne mozemo dat 5 i haj sad ispadnite ziherasi
A mi jaki jel?Pa mi smo tu s njima u 5 deka covjece pogledaj nam ekipu ako nisi dosad.
Jad , dzaba jad je ovo , nama treba jos 5 fudbalera da licimo na nesto , jebote Makedonci dali 7 onoj Dacia
Jes nas Tan pretvotio u brend je le Bekic je najgori bek. Cala jadan imas li muda uvest koga nes promjenit formacijski
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 06 jul 2017, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bezveze primismo gol, treba dati jos jedan i zavrsiti s ovim.
Zadnja izmjena: Iznaroda, dana/u 06 jul 2017, 21:26, ukupno mijenjano 2 puta.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
-
- Kontakt:
Pa zna li IKO u ovoj ekipi izvesti **** korner a da nije kratka ili balon lopta preko čitavog terena?!?!?! A u pm da ti se zgadi fudbal...koji amateri!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 06 jul 2017, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mirise ovo na dobro
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.