Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
djesi pametni
koji si fax zavrsio?
koji si fax zavrsio?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Neki dobar frizerski salon u tz?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
ASD je uvijek imao dobre postove za politicka desavanja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li neko da se bavi fotografijom, snimanjem, da prepouči neke dobre budžet aparate i kamere? Je l' bolje uzet mobitel (eno ima onaj redmi sa 40MP) ili aparat?
Zavisi kakav budzet imas, ako mozes bolje je kupit neko losije DSLR tijelo i ulozit u dobar objektiv nego uzeti mobitel. Opet zavisi sta planiras slikati i snimati, ima dosta dobrih i digitalnih aparata al ja to licno ne bih preporuciosljivo je napisao/la:Ima li neko da se bavi fotografijom, snimanjem, da prepouči neke dobre budžet aparate i kamere? Je l' bolje uzet mobitel (eno ima onaj redmi sa 40MP) ili aparat?
Megapixeli ne znace nista, 12MP kamera moze biti bolja od 40MP. Bitan je senzor, optika, softver itd.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 17 jun 2019, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
sve stoji sto je u zadnjem postu napisao ali ne mozes drugima govoriti nesto sto ti nisi kreni od sebe pa ce se i ljudi oko tebe promjeniti pa ljudi oko njih itdharden je napisao/la:ASD je uvijek imao dobre postove za politicka desavanja
zato ga pitam je li zavrsio fax tj tezi li on obrazovanju kad vec to predlaze
Za sad više početnički i amaterski, pa je i budžet takav, do 400 KM max. Trebala bi mi jedna go pro kamera i neki digitalno aparat. Za sad bi jedno od to dvoje uzeo. Ima ovoa GoPro Hero, kažu da je dobra, al je skupa, 5 stoja.harden je napisao/la:Zavisi kakav budzet imas, ako mozes bolje je kupit neko losije DSLR tijelo i ulozit u dobar objektiv nego uzeti mobitel. Opet zavisi sta planiras slikati i snimati, ima dosta dobrih i digitalnih aparata al ja to licno ne bih preporucio
Megapixeli ne znace nista, 12MP kamera moze biti bolja od 40MP. Bitan je senzor, optika, softver itd.
Onako iz glave sto se tice DSLRa znam da za te pare mozes naci Nikon D3100 sa 18-55 objektivom, mozda bi mogao i sta bolje izganjati ako prevrnes pik i sacekas malo dok ne izadje bolja ponuda. To je sasvim dobar aparat za pocetnike i amatersko fotografisanje, a i da se uhodas sa postavkama. Kasnije kad skupis para ne moras mijenjati tijelo, uzmes bolji objektiv ako ne planiras raditi nesto profesionalno, moze posluziti fino uglavnom.sljivo je napisao/la:Za sad više početnički i amaterski, pa je i budžet takav, do 400 KM max. Trebala bi mi jedna go pro kamera i neki digitalno aparat. Za sad bi jedno od to dvoje uzeo. Ima ovoa GoPro Hero, kažu da je dobra, al je skupa, 5 stoja.harden je napisao/la:Zavisi kakav budzet imas, ako mozes bolje je kupit neko losije DSLR tijelo i ulozit u dobar objektiv nego uzeti mobitel. Opet zavisi sta planiras slikati i snimati, ima dosta dobrih i digitalnih aparata al ja to licno ne bih preporucio
Joj najgore je ono kad imaš kijamet motivacije i inspiracije, i odjednom te boli qurac i samo ti se drka po kompu i leži. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.
Kakav smo mi jadan i napacen narod jebote.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jednom sam drkao po kompu, vadio djecu iz tastature tri sata, na kraju je bacim.Captain4 je napisao/la:Joj najgore je ono kad imaš kijamet motivacije i inspiracije, i odjednom te boli qurac i samo ti se drka po kompu i leži.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Što se mene tiče:Penaltiky je napisao/la:Jednom sam drkao po kompu, vadio djecu iz tastature tri sata, na kraju je bacim.Captain4 je napisao/la:Joj najgore je ono kad imaš kijamet motivacije i inspiracije, i odjednom te boli qurac i samo ti se drka po kompu i leži.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni je tako svaki dan.Ispred zgrade mi je odmah pjesacki i mozda tek svako 30-to auto stane.Madal je napisao/la:Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Najjace kad brat ide 80 gdje je ogranicenje 50, ja izletim na pjesacki i on meni svira il me gleda poprijeko jer mora stati
ko da on ima prednost a ne ja

- Marsal
- Kontakt:
Moraš bit fakultetski obrazovan da bi bio pametan i da bi mogao sabrati 2 i 2?ItsRamiz je napisao/la:djesi pametni
koji si fax zavrsio?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I sam sam pješak često i više je to normalno postalo na ulicama. Ali da je malcu mentalitet "samo vi prodjite, sačekati ću ja pa onda preci, da vam ne smetam". Jebote tuga me uhvatila. Zamisli sta je sve prošao na ulicama u pokušaju da predje preko ulice. Kakvi smo mi divljaci u državi jbt.AdkoHz je napisao/la:Meni je tako svaki dan.Ispred zgrade mi je odmah pjesacki i mozda tek svako 30-to auto stane.Madal je napisao/la:Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.
S druge strane, prvi put kad sam bio u Zagrebu, smio bih se zakleti da su mi stajali i kad sam dobrih 3m bio udaljen od pješačkog, tj. jos hodao prema njemu. Ono približavam se pješačkom ali nije mi jos u glavi kako ću ga preci, već ovamo pričam s nekim. Okrećem se vidim auto stalo, nigdje nikog osim mene i mojih na trotoaru. I ko majmun potrcim da predjem od crnjaka.
Ovo je samo najekstremniji primjer u ZG, inače uvijek čim sam stao blizu pješačkog i okrenuo glavu da vidim da li mogu preći, odmah prvo auto koje ide staje. Od cijelog ZG ta saobraćajna kultura mi je najupecatljivija ostala

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
pa kaze da se forsira obrazovanje i nauka pa ga pitam jel se on obrazovao je li fax zavrsio jel sam sebe forsirao kad zna da pametujeMarsal je napisao/la:Moraš bit fakultetski obrazovan da bi bio pametan i da bi mogao sabrati 2 i 2?ItsRamiz je napisao/la:djesi pametni
koji si fax zavrsio?
a moras zavrsiti fax da bi bio pametan ali ne moras biti pametan da bi sabrao 2 i 2 vec inteligentan

Pješački prelaz na kružnim tokovima je isto počasni trofej, tu je a ništa ne vrijedi.
Jarane to ti je od čovjeka do čovjeka. Ja stanem na svaki pješački ako vidim da ima neko da čeka na istom ili se približava. Skoro mi se desilo na Otoci da stanem nekom Arapu i čovjek se klanja tri puta. Nije mi ni problem sačekati kad vidim da su starije osobe u pitanju, a opet ima i hajvana pa prelaze svugdje i razvuče ko da je oslobodio Bosnu, onda namjerno stisnem gas da bi on potrčao.Madal je napisao/la:Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ASD
- Kontakt:
Isti sam, stajem uvijek, skoro sam imao sudar zbog toga. Liku iza mene nije bilo jasno zasto sam stao na pjesackom.Derdiyok je napisao/la:Jarane to ti je od čovjeka do čovjeka. Ja stanem na svaki pješački ako vidim da ima neko da čeka na istom ili se približava. Skoro mi se desilo na Otoci da stanem nekom Arapu i čovjek se klanja tri puta. Nije mi ni problem sačekati kad vidim da su starije osobe u pitanju, a opet ima i hajvana pa prelaze svugdje i razvuče ko da je oslobodio Bosnu, onda namjerno stisnem gas da bi on potrčao.Madal je napisao/la:Idem autom i ulazim u raskrsnicu bez semafora, desno ulazim i stajem momku, moguće da je i osnovna škola, sto stoji na pješačkom. On jadan mase rukom govori da prodjem jer je iza mene odmah taxi, a auto iz suprotnog smjera se hoće uključiti u istu ulicu i čeka mene i taxi da prodjemo. Kao gužva je drug de ti idi, sacekat ću ja da predjem. I mahnem mu rukom i on jadan još i protrci.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.