FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 12 jan 2017, 09:37

Zeljo92 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
Neeeeeeeee :facepalm: neandretalac ce dobit opkladu. Hajde vidjet cemo Acika, hvala na info.

Ti si opkladu trebao u utorak izgubiti ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 jan 2017, 09:44

Neandretalac svi smo znali za Zakarica dok vecina nas ceka tog tvog provjerenog :kafa: kapitalac.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jan 2017, 10:04

Zeljo92 je napisao/la:Neandretalac svi smo znali za Zakarica dok vecina nas ceka tog tvog provjerenog :kafa: kapitalac.
Ko je ba najavio kapitalca? Pokaži nam ga prstom :lol:

Svi znali :mrgreen:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 10:32

aleksandar_veliki je napisao/la:Mogao bi danas biti novi potpis. Moj 'izvor' iz kluba mi javi da se nesto talasa. Nije prva ruka, pa ne mogu garantovati sto posto, no moguce je da se nesto desi.
Je li mulaosmanovic to pojacanje :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2017, 11:02

Nije valjda Crnov?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 11:05

LjoZee je napisao/la:Nije valjda Crnov?
nadajmo se da nije

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jan 2017, 11:07

irfo je napisao/la:
nadajmo se da nije
Zašto?

Čestitke Čiči, stručan, fin momak, tih, umjeren, radan, Željino dijete. :thumbup:

Odličan potez!

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 11:10

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:
nadajmo se da nije
Zašto?

Čestitke Čiči, stručan, fin momak, tih, umjeren, radan, Željino dijete. :thumbup:

Odličan potez!
Mnogi zaboravljaju da se crnov cijeni u ovoj ligi samo zbog jedne dobre polusezone, sve poslije toga sto je odigro je bilo ispodprosjecno, a potvrdit ce ti i navijaci sirokog da je ove sezone jedan od najgorih njihovih igraca

Edit: plus stranac, a i vec smo popunjeni fino na krilnim pozicijama

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2017, 11:10

Kakav Cica ? Sta to vi ?

Valjao bi Crnov zbog konkurencije. Morali bi zapet dobro i on i Zakaric za prvih 11. Sta ti je zivot nemas godinu dana lijevo krilo i u roku 3 dana dobija dva lijeva krila.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jan 2017, 11:11

Nađi slobodnog igrača približnog karakteristika koji uskače na Mirinu poziciju.
Moraš o tome razmišljati iako ni ja nisam nešto posebno oduševljen.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 11:12

LjoZee je napisao/la:Kakav Cica ? Sta to vi ?

Valjao bi Crnov zbog konkurencije. Morali bi zapet dobro i on i Zakaric za prvih 11. Sta ti je zivot nemas godinu dana lijevo krilo i u roku 3 dana dobija dva lijeva krila.
Adin Mulaosmanovic nadimka Cica, novi asistent Slavki

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 11:14

Neandertalac je napisao/la:Nađi slobodnog igrača približnog karakteristika koji uskače na Mirinu poziciju.
Crnov je lijevo krilo, ne znam je li ikad igro po desnoj strani, a sto se tice zamjene za miru, slazem se da treba, ali ne vjerujem da mu on moze biti dostojna zamjena, u ovom trenutku to moze samo djelmic, a ako sad ne moze pronaci nekog kvalitetnog, bice na ljeto vise izbora
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 12 jan 2017, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2017, 11:14

Znam ko je nego nisam upucen da on treba biti pomocnik. Nek mu je sa srecom. [emoji106]

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 12 jan 2017, 11:17

Mateo Sušić trči ko brzi voz i po desnoj čitavoj strani ima reprezentativno iskustvo i jeftiniji je od mire.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jan 2017, 11:18

irfo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nađi slobodnog igrača približnog karakteristika koji uskače na Mirinu poziciju.
Crnov je lijevo krilo, ne znam je li ikad igro po desnoj strani, a sto se tice zamjene za miru, slazem se da treba, ali ne vjerujem da mu on moze biti dostojna zamjena, u ovom trenutku to moze samo djelmic, a ako sad ne moze pronaci nekog kvalitetnog, bice na ljeto vise izbora
Uzmi u obzir da može Zakarić desno.

A naravno da nije ni blizu Miroslava, takav u našoj ligi ne postoji.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 11:19

dimitrije21 je napisao/la:Mateo Sušić trči ko brzi voz i po desnoj čitavoj strani ima reprezentativno iskustvo i jeftiniji je od mire.
Po kojoj logici je jeftiniji od mire? Sherrif daje sakom i kapom pare, potrose na ekipu godisnje milione i milione, imaju kamp od 50 miliona, ne moze nikako jeftiniji bit

dimitrije21
Kontakt:

Post Postao/la dimitrije21 » 12 jan 2017, 11:24

Treba pitat neko čovjeka koliko traži bar znaš da nije star 26 godina a dobar je igrač vidjelo se u repki da zna igrati ali nije po rejtingu jači od mire koji je igrao u sevili zato mislim da mu cjena nije visoka.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jan 2017, 11:30

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Uzmi u obzir da može Zakarić desno.

A naravno da nije ni blizu Miroslava, takav u našoj ligi ne postoji.
Ne kazem da je los igrac, vec solidan, al opet strah me da se ovim smanjuju minute zericu, a nije nista bolji igrac od njeg, zato nisam za njegovo dovodjenje

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2017, 11:31

Je li blizu kakav lijevi bek,a da nije Stojanovic ? [emoji16]

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 12 jan 2017, 11:32

Za Miroslava nema zamjene, barem je ne mozes naci u nasoj ligi... covjek je najbolji igrac citave lige, jedini donekle konkurentan igrac mu je Duljevic.... ostali svi su daleko iza... takvog igraca mozes zamijeniti samo igracem iz inostranstva, odnosno dovesti nekog iz neke lige iz Europe, tipa Djelmica ili sl.... a i on je realno dosta slabiji igrac od Mire... ali eto od svih koji se spominju najbolji je....
Ili dovoditi mlade i jeftine camuge.... ali koliko je to pametno s obzirom na slucaj Dialibe i onog drugog koji je bio cak i mladi reprezentativac Senegala... pa se godinama tuzakali sa onim njihovim AS ili kako vec se zove klub... i na kraju preko 100000 dolara moralo biti isplaceno..... od toga 80000 za onog drugog koji je bio neuporedivo slabiji od Bube, a za Bubu sica placena s obzirom na partije koje je pruzio, a poslije i donio para u kasu svojim transferom....
Dakle ili rizikovati sa scoutingom (a ovdje se nije bas cenan proslavio) pa mozda jeftino pogoditi kao sa Bubom, ili na sigurno sa provjerenim igracem ali neces zamijeniti Miroslava u toj toliko mjeri koliko je on donio na terenu, i u odbrani i u napadu....

Crnov je odlicno pojacanje za rotacije.... ionako nece igrati u prvoj....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 22 gosta.