FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta se desava nemam prenosa na tv. Sve crnilo.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
15 sekundi ga andric **** copka tuce i kamera pokaze samo udar...
Pa da li je ovo moguce
Pa da li je ovo moguce
U istom momentu sviras faul i gol hahahahahahah
Napustaj stadion.Napustaj.
crveni cist ovaj faul nad golmanom ne znam ... mislim da se digao prevelik pritisak na sudije realno prvi zuti jest nidje veze ono u prvom pol. ostalo sve na prigovor bi crveni bas glup potez ccc ...
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vinko nadmudri Sablju
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Realno nabili smo pritisak sami sebi. Mi smo se fokusirali na sudiju a ne na igru. Ja samo mogu primjetiti jednu stvar,da mi nismo akcije odigrali nalon kartona.
A recimo nama je Tuzla napravila 5 sansi i to ozbiljnih sa igracem manje.
Neko je tekmu nasponovao u krivom smjeru ponavljam. Sudjenje nije bilo strasno kako smo se mi ponasali da jeste.
Jebote mi od ovog Kulasina napravismo igracinu. Sami smo krivi za ovo. Jbg
Neko je tekmu nasponovao u krivom smjeru ponavljam. Sudjenje nije bilo strasno kako smo se mi ponasali da jeste.
Upravo tako.Emocije se spustile umjesto da smiri on pravi još veću frku sto uzice i na igrace.Ovo je tezak udarac.Još kad imaš Becu Beganovica Vegu nemoze bolje.
Sto bi se reklo, nasjeli smo k'o bekani.BarbareZeljin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:27Realno nabili smo pritisak sami sebi. Mi smo se fokusirali na sudiju a ne na igru. Ja samo mogu primjetiti jednu stvar,da mi nismo akcije odigrali nalon kartona.
- LegendaIvica
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ljudi nas baš navukli..imaju dozvolu da provociraju, da čopkaju, sudije to "ne vide".. a brazilcu lahko planut u pm.. e to se već vidjelo.LegendaIvica je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:35To je to sudija je trebao svirato i dati drugi zuti pa Santos nebi bio natjeran da dobije crveni
Nismo mi postavili utakmicu u pogrešnom smjeru nego sudija kojem je to bio plan. Da unese nervozu u ekipu i to mu je krenulo za rukom..
-
- Kontakt:
Od momenta kad je mali papak isprovocirao istok. Mi smo samo celali da sudija nesto svira,da letamo po terenu. A to sto covjek nije smislio kako da ugrozimo gol,**** to. Borac na terenu djelovao kao da ima 2 igraca vise.voltron30 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:33Sto bi se reklo, nasjeli smo k'o bekani.BarbareZeljin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:27Realno nabili smo pritisak sami sebi. Mi smo se fokusirali na sudiju a ne na igru. Ja samo mogu primjetiti jednu stvar,da mi nismo akcije odigrali nalon kartona.
Ok svjestan sam ja da mi bez jednog od 3 najbolja igraca izgledamo kao tim iz nizeg ranga,opet moras nesta pokusati.
Veceras je Edisov hajc otisao u krivom smjeru.
Ostaje samo zal sto neko nije slomio nogu nekom igracu Borca a posebno Kulasinu.
Ove kradje ce se desavati sve dok jednom navijaci ne ulete na teren i ne svezu sudiju za stativu.
Ove kradje ce se desavati sve dok jednom navijaci ne ulete na teren i ne svezu sudiju za stativu.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 06 nov 2022, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovo je drugi put Kulašinu da ovako slavi gol..
Mogo bi on fine batine popit uskoro ovde..srest će ga neko na ulici..
Mogo bi on fine batine popit uskoro ovde..srest će ga neko na ulici..
Go nam dali iz ofsajda i ovdje debili pišu Edis loše postavio igru. Užas na sta smo prisiljeni da čitamo.
Crveni,poništen go, go iz ofsajda... dodje pametnjakovići da pise kako sudija nije ništa.
Gasi temu vrijeme je...
Crveni,poništen go, go iz ofsajda... dodje pametnjakovići da pise kako sudija nije ništa.
Gasi temu vrijeme je...
- Meraak1921
- Kontakt:
Trener postoji da ukaze na greske, da digne ekipu,motivise .. ovaj nas svaku priliku koristi da ganja sudije? Ocekivano je bilo da ce siljiti, nepotrebno je ovo sve bilo. Da imas mozak ko sto ga nemas, govorio bi im svaki trening ne nasjedajte na sudiju, bice na njihovoj strani, smireno, opusteno, koncetracija !!! Santosu yebem malo mame, spusti se na zemlju debilkane brazilski. Edis i Santis najveci krivci, nije SUDIJA!
Konačno da se slažem s tobom. Nama je to mana, jedna kriva stvar i odmah sve krene po zlu. Nemamo plan B, slično ko na derbiju
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- kolezeljovac
- Kontakt:
I da gubiš 10:0 s juga bi se pjesma čula, mi te volimo, mi te volimooooo 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Pact1921, perodeformero, Vanja8 i 64 gosta.