FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 18 mar 2013, 09:08

Zapisnik sa utakmice, znaci od 18 igraca cak 12 je U21, a dosta njih je i dosta mladje.

slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 18 mar 2013, 10:31

Jedna lijepa jutarnja vijest koja će vas sigurno zanimati. Olimpic je dobio Otoku. Sretno u nastavku prvenstva.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 18 mar 2013, 11:38

Sve sto je lijepo ima kraj.Sve najbolje u prvenstvu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2013, 11:42

open je napisao/la:Jedna lijepa jutarnja vijest koja će vas sigurno zanimati. Olimpic je dobio Otoku. Sretno u nastavku prvenstva.
Zasluzili ste jbg. Dosta je bilo lutanja. Iskreno bi volio i da dobijete navijace, jer ste korektan klub. Mic po mic bice i toga, Sarajevo je veliki grad, a izlazak u Evropu bi vam donio sigurno i nove navijace. Pocnite sa mladjima jer su ovi stariji vec orjentisani na zeljeznicar i Sarajevo.
I vama neka je sa srecom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 mar 2013, 11:43

Na osam utakmica PL ukupno je bilo 9.550 gledaoca. Na Tušnju u subotu je bilo blizu 3000 prijatelja FK Slobode. Ovim primjerom se pokazuje koliko se voli klub.

kopirano sa UG "Prijatelji FK Sloboda" :)
075

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 mar 2013, 11:58

ako je istina da će Olimpic *djebati iz Tuzle, to mora da se nazdravi čajem ili cappuccinom :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2013, 12:03

TzBulevar87 je napisao/la:Na osam utakmica PL ukupno je bilo 9.550 gledaoca. Na Tušnju u subotu je bilo blizu 3000 prijatelja FK Slobode. Ovim primjerom se pokazuje koliko se voli klub.

Napunicemo ga i vise kada se malo vrijeme poboljsa. Volio bih gledati sa zapada sjever pun.
Volim svoj zapad jer imam pogled i na utakmicu-teren i na sjever kada nije zanimljivo na terenu. Fukare su bile odlicne, disciolinovane, profesionalne, kakve samo pozeljeti mozemo. Moguce je da prerastemo u najurednije navijace u drzavi. Koja je radost uskratiti savez za novce koje bi nam naplatili zbog kazni.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 mar 2013, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 18 mar 2013, 12:04

JTS je napisao/la:ako je istina da će Olimpic *djebati iz Tuzle, to mora da se nazdravi čajem ili cappuccinom :mrgreen:
EDIT: Sada više nemate problema kada su vam oni otišli. Sve ste riješili. Bravo, bravo.
Zadnja izmjena: irh, dana/u 18 mar 2013, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2013, 12:08

irh je napisao/la:
JTS je napisao/la:ako je istina da će Olimpic *djebati iz Tuzle, to mora da se nazdravi čajem ili cappuccinom :mrgreen:
Istina je da ste izgubili jedinog prijatelja u bh. fudbalu.
Pogresno tumacis! Nismo mi njima nista manji prijatelji nego oni nama.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 18 mar 2013, 12:11

Probisvjet je napisao/la:
irh je napisao/la:
Istina je da ste izgubili jedinog prijatelja u bh. fudbalu.
Pogresno tumacis! Nismo mi njima nista manji prijatelji nego oni nama.
Hoću ovo da ti kažem prijatelju. Mi smo neko vrijeme (FK Sarajevo) pravili od Olimpica glavnog neprijatelja zbog jednog čovjeka. A oni furaju svoj film i napreduju, po malo, ali napreduju. Vi ste se upecali na istu.

Evo dječak gore bi slavio što oni idu, ako uopšte idu. Samo neka mi kaže šta je Sloboda riješila kada su oni tu ili kada nisu? Je li manje dugova, vraća li se u PL itd.

Zaključak, često se bavimo nebitnim stvarima, kako bi mazali oči.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 mar 2013, 12:13

Znas koliko me ta vijest zanima... :lol: isto kao i ona da ce igrat na Tusnju, ne znam sta si toliko zapeo za njih :?: ljudi uopste nisu nikom interesantni bili, niti su kome smetali (barem po meni) al daleko od tog da sam bio za to da igraju na Tusnju :!: Bilo pa proslo a meni isto ko da nije ni bilo :)
075

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 18 mar 2013, 12:16

TzBulevar87 je napisao/la:
Znas koliko me ta vijest zanima... :lol: isto kao i ona da ce igrat na Tusnju, ne znam sta si toliko zapeo za njih :?: ljudi uopste nisu nikom interesantni bili, niti su kome smetali (barem po meni) al daleko od tog da sam bio za to da igraju na Tusnju :!: Bilo pa proslo a meni isto ko da nije ni bilo :)

E to je po mom mišljenju ispravan način razmišljanja.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 mar 2013, 12:20

ne znam sta se koji .urac opterecujete olimpikom meni nije smetalo sto igraju na Tusnju jer su ljudi bili u nevolji i trebalo im je pomoci da se izbore za tu europu sto u Sarajevu nikako nisu mogli radi razlicitih struja i lobija:( nek im je sa srecom i uvjek cu ih simpatisati kao i Celik. a za ove sto pljuju po ljudima no comment!!
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 mar 2013, 12:28

smetaju mi jer ne želim drugi klub u Tuzli .. gledao ih neko ili ne, ne želim ih .. Tuzla je za Slobodu, gotovo

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 mar 2013, 12:37

Ima u Tuzli milion drugih klubova.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2013, 12:38

i meni isto licno nisu smetali....cak mislim da su jedan od najkorektnijih klubova kada su namjestanja i spletkarenja u pitanju....recimo da su puno korektniji od anamo onih koji se sa svojim lojavim menadzerom :? busaju u prsa i pozivaju na postenje :roll: ....hoce li odmah preci na otoku ili ce izgurat ovu polusezonu na Tusnju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 mar 2013, 12:46

Ljudi su bili korektni, polozise onda za Saleta cvijece pred tribinu svaka im cast.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 18 mar 2013, 13:20

JTS je napisao/la:smetaju mi jer ne želim drugi klub u Tuzli .. gledao ih neko ili ne, ne želim ih .. Tuzla je za Slobodu, gotovo
pa sta je s Proleter. ofk Tuzla, nk Tuzla, Sloga Simin han, Mladost Solina, Rudar Bukinje? to nisu drugi klubovi iz Tuzle? ne zivis u Kalesiji pa da imas jedan klub u gradu!! pljujes po ljudima koji su jedini otkinuli Slaviji bodove u Lukavici da bi mi imali neke sanse za opstanak!! skuliraj se jarane skoncentrisi se na Slobodu, pomozi Slobodi na razne nacine. dodji na sastanke skupstine navijaca pa daj neki konstruktivan prijedlog!! najlakse je srat po forumu
Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Re:

Post Postao/la JTS » 18 mar 2013, 13:23

fukaratz je napisao/la:
JTS je napisao/la:smetaju mi jer ne želim drugi klub u Tuzli .. gledao ih neko ili ne, ne želim ih .. Tuzla je za Slobodu, gotovo
pa sta je s Proleter. ofk Tuzla, nk Tuzla, Sloga Simin han, Mladost Solina, Rudar Bukinje? to nisu drugi klubovi iz Tuzle? ne zivis u Kalesiji pa da imas jedan klub u gradu!! pljujes po ljudima koji su jedini otkinuli Slaviji bodove u Lukavici da bi mi imali neke sanse za opstanak!! skuliraj se jarane skoncentrisi se na Slobodu, pomozi Slobodi na razne nacine. dodji na sastanke skupstine navijaca pa daj neki konstruktivan prijedlog!! najlakse je srat po forumu
to su tuzlanski klubovi i ne smetaju mi, na njih i ne gledam kao na ozbiljne klubove .. Olimpic je ozbiljan klub i ne želim bilo koji takav klub u Tuzli osim Slobode .. pola vas se ovdje fura da ste članovi Fukara, a te iste Fukare su protiv dolaska Olimpica u Tuzlu, što su mogla potvrdti i skandiranja protiv Bratstva .. taj Olimpic nije u Lukavici igrao za Slobodu, nego za sebe .. nemam ja ništa protiv njih, jednostavno ne želim drugi klub u Tuzli osim Slobode
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 18 mar 2013, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2013, 13:30

Probisvjet je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Na osam utakmica PL ukupno je bilo 9.550 gledaoca. Na Tušnju u subotu je bilo blizu 3000 prijatelja FK Slobode. Ovim primjerom se pokazuje koliko se voli klub.

Napunicemo ga i vise kada se malo vrijeme poboljsa. Volio bih gledati sa zapada sjever pun.
Volim svoj zapad jer imam pogled i na utakmicu-teren i na sjever kada nije zanimljivo na terenu. Fukare su bile odlicne, disciolinovane, profesionalne, kakve samo pozeljeti mozemo. Moguce je da prerastemo u najurednije navijace u drzavi. Koja je radost uskratiti savez za novce koje bi nam naplatili zbog kazni.
i ja to kazem brate.. jest da sa i ja navijac koji uziva u ultra faonu baklje folovi golovi, ali sad nam nije to potrebno svakako...kako lijepo tribina izgleda sjever solidnom brojkom i onakvim navijanjem ..jednostavno nije baklja ni potrebna
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.