FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisu mogli dozvolit da im odemo na +4. Hladno su to odradili i vozdra.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Treba biti pošten, sudija je sudio u korist borca u sitnim faulovima konstantno, čist crveni je bio i čist faul nad golmanom je bio kod ponistenog gola cocalica.
Malo smo i bespotrebno previše skakali i reagovali. Mislim da smo ovdje sami sebe pobijedili. Imali smo sve u svojim rukama, pun stadion 1-0, kasnije i 1-1 i bolju igru gdje bi mirnoćom ubijeđen sam došli do pobjede. Nevjerovatno kako smo nasjeli, oni su izrežirali sve i dobili ono po šta su došli sve po planu. Boli ovo. Nestvarno smo nasjeli kao nikada. Od ovoga se nećemo dugo oporaviti i nadam se samo da se ovdje sad nije lomila sezona. Sve smo ispustili iz ruku naivnošću, naivnim crvenim. Čak i poslije crvenog smo imali momenat stadion na našoj strani i finu igru i kao da je neko ugasio svjetlo. Čisto nasjedanje. Neću se dugo oporaviti od ovoga. Boli. Volim te Željo.
Malo smo i bespotrebno previše skakali i reagovali. Mislim da smo ovdje sami sebe pobijedili. Imali smo sve u svojim rukama, pun stadion 1-0, kasnije i 1-1 i bolju igru gdje bi mirnoćom ubijeđen sam došli do pobjede. Nevjerovatno kako smo nasjeli, oni su izrežirali sve i dobili ono po šta su došli sve po planu. Boli ovo. Nestvarno smo nasjeli kao nikada. Od ovoga se nećemo dugo oporaviti i nadam se samo da se ovdje sad nije lomila sezona. Sve smo ispustili iz ruku naivnošću, naivnim crvenim. Čak i poslije crvenog smo imali momenat stadion na našoj strani i finu igru i kao da je neko ugasio svjetlo. Čisto nasjedanje. Neću se dugo oporaviti od ovoga. Boli. Volim te Željo.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
Ovo je mulaliceva utakmica
Gdje je morao pripremiti ekipu da im kaže na šta sve da budu spremni da se ne bi desilo ovo, jedini način da nas uzmu i uzeli su, koliko naivno place mi se
Gdje je morao pripremiti ekipu da im kaže na šta sve da budu spremni da se ne bi desilo ovo, jedini način da nas uzmu i uzeli su, koliko naivno place mi se
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
Kakva glupost Santosa
Hodžić jako slabo
-
- Kontakt:
Potpisujem.Meraak1921 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:52Trener postoji da ukaze na greske, da digne ekipu,motivise .. ovaj nas svaku priliku koristi da ganja sudije? Ocekivano je bilo da ce siljiti, nepotrebno je ovo sve bilo. Da imas mozak ko sto ga nemas, govorio bi im svaki trening ne nasjedajte na sudiju, bice na njihovoj strani, smireno, opusteno, koncetracija !!! Santosu yebem malo mame, spusti se na zemlju debilkane brazilski. Edis i Santis najveci krivci, nije SUDIJA!
Znalo se šta nas očekuje i na kraju dobiješ upravo ono što se desilo. Nasjeli smo jer nismo bili dobro pripremljeni.
Ovdje je trebalo igrati svoju igru bezobzira na sudijine odluke i vjerujem da bismo pobijedili da Santos nije dobio crveni.
Kakva glupa njegova reakcija.
Moglo se i sa igračem manje bolje odigrati nekoliko puta. Oni šutevi Hodžića i Amoahe sa distance su baš bili brzopleti. Nije bilo smirenosti, a sve je to loša psihološka priprema.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 06 nov 2022, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Razočaran danas, ne toliko igrom i rezultatom već pristupom. Nasjeli smo ko zadnji idioti na njihovu igru i odmah uključili modus žrtve iako je sudjenje bilo OK (crveni Santosa diskutabilan) umjesto da se fokusiramo na sebe. Sablji se ne može puno zamjeriti ali ovo je njegov poraz, bez ikakvog plana smo izašli i isijavali negativnom energijom cijeli meč
Amao razvalio, polako postaje naš najbolji pojedinac
Amao razvalio, polako postaje naš najbolji pojedinac

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Tesko da se moze dobiti tekma u kojoj igras protiv saveza, sudijske organizacije, kompletne cetnicke politike koja pokusava unistiti kompletan sport u ovoj drzavi i na kraju Borca.. Tesko je biti pametan.. U revoltu bi covjek svasta uradio, al vjerovatno je najbolje sto prije zaboraviti ovo sto smo veceras gledali..
Samu utakmicu nema potrebe ni komentarisati.. Bilbija ju je unistio i odlucio pobjednika..
Mozemo ukratko i rezimirati polusezonu.. Najbolja smo gostujuca ekipa, a ne mogu se oteti dojmu da smo morali imati bar jos cetiri boda sa gostovanja.. Kuci vruce hladno.. Sa svim jacim ekipama smo se mucili.. Mozda i jedini pravi kiks je onaj protiv Leotara na pocetku.. Realno bi bilo da smo polusezonu zavrsili sa bar 6 bodova vise.. Hladno je moglo biti tako, al nije ni ovako lose..
Polusezonu smo prakticno igrali bez klasicnih napadaca i sa kriminalnim bekovima.. Tuce zaganjaj sta sad i da proljece docekamo sa normalnim napadacem i bekovima.. Vegi dati papire ako je ikako moguce jos veceras.. Rijesiti se jednog od dvojca Haracic Beganovic jer su njih dvojica nivo federalne, al eto jedan moze ostati za rezerve.. Na stoperima smo ok, kao i na krilima.. Sredina je ok.. I da dovedes ne znam ti kakvog igraca u vezu opet Beca mora igrati zbog godina.. Na Becu u zimskoj pauzi posebno obratiti paznju.. Ako treba angazovati i kakvog dobrog psihologa.. Dijete je isprepadano i konstantno igra u grcu.. Potrebno nam je da on bude puno bolji na proljece jer mu je mjesto u prvih 11 skoro pa zagarantovano..
Realno na mjestu smo iznad nasih ocekivanja sa pocetku sezone i pokazali smo da se ravnopravno mozemo potuci za evropu.. Samo popuniti ekipu tamo gdje najvise skripi.. Ne fali nam puno..
I na kraju da cestitam svim navijacima koji su u ovoj polusezoni bili dio ove dominacije na tribinama.. Mislim da smo oborili sve rekorde kada je posjeta u jednoj polusezoni u pitanju.. Nema sta, svaka nam cast..
Samu utakmicu nema potrebe ni komentarisati.. Bilbija ju je unistio i odlucio pobjednika..
Mozemo ukratko i rezimirati polusezonu.. Najbolja smo gostujuca ekipa, a ne mogu se oteti dojmu da smo morali imati bar jos cetiri boda sa gostovanja.. Kuci vruce hladno.. Sa svim jacim ekipama smo se mucili.. Mozda i jedini pravi kiks je onaj protiv Leotara na pocetku.. Realno bi bilo da smo polusezonu zavrsili sa bar 6 bodova vise.. Hladno je moglo biti tako, al nije ni ovako lose..
Polusezonu smo prakticno igrali bez klasicnih napadaca i sa kriminalnim bekovima.. Tuce zaganjaj sta sad i da proljece docekamo sa normalnim napadacem i bekovima.. Vegi dati papire ako je ikako moguce jos veceras.. Rijesiti se jednog od dvojca Haracic Beganovic jer su njih dvojica nivo federalne, al eto jedan moze ostati za rezerve.. Na stoperima smo ok, kao i na krilima.. Sredina je ok.. I da dovedes ne znam ti kakvog igraca u vezu opet Beca mora igrati zbog godina.. Na Becu u zimskoj pauzi posebno obratiti paznju.. Ako treba angazovati i kakvog dobrog psihologa.. Dijete je isprepadano i konstantno igra u grcu.. Potrebno nam je da on bude puno bolji na proljece jer mu je mjesto u prvih 11 skoro pa zagarantovano..
Realno na mjestu smo iznad nasih ocekivanja sa pocetku sezone i pokazali smo da se ravnopravno mozemo potuci za evropu.. Samo popuniti ekipu tamo gdje najvise skripi.. Ne fali nam puno..
I na kraju da cestitam svim navijacima koji su u ovoj polusezoni bili dio ove dominacije na tribinama.. Mislim da smo oborili sve rekorde kada je posjeta u jednoj polusezoni u pitanju.. Nema sta, svaka nam cast..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Glupa prica da su bili bolji, mi da nismo dobili crveni hladno bi dobili ovo.
Meraak1921 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:52Santosu yebem malo mame, spusti se na zemlju debilkane brazilski. Edis i Santis najveci krivci, nije SUDIJA!
Onaj ga je orangutan tukao prije toga 15 sekundi, sudiju bolio **** i dok se nije okrenuo i slozio ga. Vrati snimak vidjet ces.
Halalim mu za sve i neka je
-
- Kontakt:
A Beca da uci od Mekica kako se igra fudbal i njegova pozicija. Mi smo sa Mekicem i bez Bece jaci za 40% jer nemamo nikakve sredine.
UVLACE NAS U SVOJU IGRU I SA NERVOZOM GUBIMO SVAKI FOKUS!!!
Edis mora pripremiti ekipu da se ne raspravlja sa sudijama, da se ne prigovara, jer jedva cekaju. A svaka nasa reakcija nece donijeti nista dobro, nego bude jos gore.
Santosu malo treba objasniti da nije Ronaldo, ali da bi bio jos bolji mora nauciti da kontrolise ovakve stvari.
Edis najvise sere sudijama i onda to prenese na igrace.
Sudijama treba ismijavati, jer sve drugo sto se pokusalo ne ide.
Edis mora pripremiti ekipu da se ne raspravlja sa sudijama, da se ne prigovara, jer jedva cekaju. A svaka nasa reakcija nece donijeti nista dobro, nego bude jos gore.
Santosu malo treba objasniti da nije Ronaldo, ali da bi bio jos bolji mora nauciti da kontrolise ovakve stvari.
Edis najvise sere sudijama i onda to prenese na igrace.
Sudijama treba ismijavati, jer sve drugo sto se pokusalo ne ide.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sreća pa do utakmice sa Posušjem imamo dovoljno vremena da se ohladimo. Ovo je bilo u skoro rangu sa Zrinjskim (3:3).
Po meni prvi gol Borca prelomio sve. Do tada smo ih ubili na terenu, poslije standardno naše povlačenje i hop gol iz prekida...
Po meni prvi gol Borca prelomio sve. Do tada smo ih ubili na terenu, poslije standardno naše povlačenje i hop gol iz prekida...
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ma tipicna mulaliceva utakmica, daj da pobjedimo na seljakluk. Nevidjena glupost santosa, ono sebi ne mozes dozvoliti u ovakvoj utakmici. Ide mu garant suspenzija 2,3 utakmice zbog udaranja. Sudjenje tendenciozno, ali to je bilo za ocekivati, ali su crveni i ponisteni gol cisti. Sve u svemu, dosta smo sebi kumovali i opet tesko do gola iz igre
-
- Kontakt:
Kakav bolan sudija, kako vas nije sram, jos sramotite ugled kluba s onakvim seljackim ponasanjem na kraju utakmice i povicima sa tribina. Ne znam sta ste vi gledali uopste , ohladite malo glave i priznajte realnost, Zeljo vcrs nije mogao mrdnuti niti je imao muda da parira jos nasjedali na sitne provokacije.
Jeste da sudije navlace Borcu ali vcrs nije bilo nijedne krupnije grske, crveni cist ko suza, ponisten gol opravdano...sitnih greskica jeste bilo ali nisu uticale na rezultat. Jbt najlakse je uvijek okriviti one druge i to na nacionalnoj osnovi neato slicno kao u politici sto funkcjonise uvijek drugi krivi...pa nismo toliko ovce u p.m.
Licno mrzim Vicu i sve četalje ali ipak nekad treba biti i realan i ne prkrivati vlastiti kukavicluk i nesposobnost nekim neargumentiranim opravdanjima...necemo tako nikad nekom napretku jer sami sebe zavaravamo.
Jeste da sudije navlace Borcu ali vcrs nije bilo nijedne krupnije grske, crveni cist ko suza, ponisten gol opravdano...sitnih greskica jeste bilo ali nisu uticale na rezultat. Jbt najlakse je uvijek okriviti one druge i to na nacionalnoj osnovi neato slicno kao u politici sto funkcjonise uvijek drugi krivi...pa nismo toliko ovce u p.m.
Licno mrzim Vicu i sve četalje ali ipak nekad treba biti i realan i ne prkrivati vlastiti kukavicluk i nesposobnost nekim neargumentiranim opravdanjima...necemo tako nikad nekom napretku jer sami sebe zavaravamo.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Tacno sam danas pisao ovo za sjever,i toga sam se i bojao,srecom nije bilo posljedica...ljudi u klubu moraju rijesiti onaj dio izmedu zdenke,dok nihe neko glavu izgubio bice kasno onda...a sto se utakmice tice pa boze moj moramo raditi jos bolje i moramo dovesti jos tri igraca do proljeca,napadac klasa pod moranjem...drago mi je zbog publike jer smo ovu jesen prekucali,mislim da cemo na kraju biti posjeceniji stadion od citave lige...
- themaniaks
- Kontakt:
Glup siImajednabrigada je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:20Kakav bolan sudija, kako vas nije sram, jos sramotite ugled kluba s onakvim seljackim ponasanjem na kraju utakmice i povicima sa tribina. Ne znam sta ste vi gledali uopste , ohladite malo glave i priznajte realnost, Zeljo vcrs nije mogao mrdnuti niti je imao muda da parira jos nasjedali na sitne provokacije.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:20Kakav bolan sudija, kako vas nije sram, jos sramotite ugled kluba s onakvim seljackim ponasanjem na kraju utakmice i povicima sa tribina. Ne znam sta ste vi gledali uopste , ohladite malo glave i priznajte realnost, Zeljo vcrs nije mogao mrdnuti niti je imao muda da parira jos nasjedali na sitne provokacije.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel moguce da pricamo kako je Edis trebao da spremi igrace da ne nasjedaju na nesto, eto na navlacenje. Kako neces nasjest sunce mu ebem kad te **** k ara od pocetka. Svaki sitni dodir je bio faul, santosa lik silovo na strani nije zitog dobio kako treba, na sredini terena ga polomio, onaj pusta prednosti, nigdje kartona. Moglo
Im se da te provociraju da rade sta hoce i nemojte postavljat stvari da je to norrmalno. Ovo je kriminalno i to je cinjenica!
Im se da te provociraju da rade sta hoce i nemojte postavljat stvari da je to norrmalno. Ovo je kriminalno i to je cinjenica!