LjoZee je napisao/la:
Navodno treca smjena radi na istoku. Koliko je to tacno ne znam,ali neki to pisu po fb.

lazu lazu te
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
LjoZee je napisao/la:
Navodno treca smjena radi na istoku. Koliko je to tacno ne znam,ali neki to pisu po fb.

JesteLjoZee je napisao/la:Pola fb se nalozilo zbog jedne grupe.
Je li se danas radilo na istoku ?
Hvala kralju,da imamo i ovdje pratiti lakse a i meni si pomogaoLjoZee je napisao/la:Golmani: Kjosevski,Fejzic,Bobic,Ceman
Odbrana:
Stanic,Memija,Stevanovic- desni bekovi
Boccacini,Bogicevic,Osmankovic-stoperi
Besirevic-lijevi bek
Vezni:
Radinovic,Markovic,Blagojevic,Hasanovic- zadnji vezni
Stevanovic, Zeric- desna krila
Zeba,Bekric-ofanzivni vezni
Crnov,Zakaric-lijeva krila
Napad:
Lendric,Nikolic,Mujagic,Beganovic,Krizman.
Miske mu kupio bracni krevet da tu moze Sabinu čepitirfo je napisao/la:Subotom ujutro u osam trening, kod slavka nema zezancije, kazu osto slavko od juce na stadionu nije iso kuci spavat
Mozes li mi dati link tog teksta u Oslobodjenju ?plavousrcu je napisao/la:Ligata nam u Oslobodjenju pise o Krizmanu. Kaze svi igraci ispostovali zadatke na pauzi osim njega. Ne znam sta on glumi, igracinu neku. Tek dosao i glumi nesto. Ne volim kad se napadaju igraci, ali ovo je sramota.
LjoZee je napisao/la:Mozes li mi dati link tog teksta u Oslobodjenju ?plavousrcu je napisao/la:Ligata nam u Oslobodjenju pise o Krizmanu. Kaze svi igraci ispostovali zadatke na pauzi osim njega. Ne znam sta on glumi, igracinu neku. Tek dosao i glumi nesto. Ne volim kad se napadaju igraci, ali ovo je sramota.

Sportske napisu sta procitaju na forumu, smijesan portalLjoZee je napisao/la:Hvala ti.
Krizman moze biti dobar igrac,ali ocigledno ima neki problem u glavi. Neka ga Slavko kazni.
Drago mi je ovo sto je sa Stevanovica rekao i sto je upoznat sa Tomicem i njegovim ugovorom.
One sportske pisu da su uspostavljeni kontakti sa Djelmicem. Nije mi pouzdan taj portal pa im nesto i ne vjerujem.

Ocekivano, i obavljo je sve sto je radio sportski direktor, samo nije imo taj naziv funkcije, ja bih volio da smo amara stavili za SD, ali boze moj, Cenan se cini kao da radi dobar posao, valjda ce opravdati povjerenjeLjoZee je napisao/la:Evo Cenan sportski direktor. Press u toku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.