FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 31 maj 2025, 22:12

Bundesliga je napisao/la:
31 maj 2025, 22:05
Centre forward je napisao/la:
31 maj 2025, 21:58
Ja sam, stari moj, poprilično omatorio al' ovaj osjećaj žala što me drži je nekako baš klinački što bi rek'o Kristijan Golubović.

Vakat nam je da ovo batalimo, ima novih simpatizera na temi, baš onako pristojnih i učtivih kako dolikuje temi Bayerna. :kralj:
Ma nema te šta držati druže, Bayo nije imao slabiju sezonu u Ligi Prvaka ne pamtim. Četiri poraza nakupili do četvrtfinala, taman i da su prošli Inter natamburali bi ih Barcelona ili PSG.

Ma i ovako rijetko pišem, neka pišu momci. Samo slabo će doći do riječi od one sirovine što oblači temom :lol:
Tim bi bilo sladje, da smo na ciganluk uzeli titulu jerbo smo mi za svaku, bar ove koje ja pamtim, morali krv da propišamo.

Dotični gospodin je vjerojatno neko tipa Greivisa ili neko slične sorte sa EPL teme koji se infiltrirao u naše redove.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2025, 22:16

31 maj 2025, 22:12
Tim bi bilo sladje, da smo na ciganluk uzeli titulu jerbo smo mi za svaku, bar ove koje ja pamtim, morali krv da propišamo.

Dotični gospodin je vjerojatno neko tipa Greivisa ili neko slične sorte sa EPL teme koji se infiltrirao u naše redove.
Bi da Bayo zna uzeti tako. Ako ne ubiju svakog mogućeg protivnika do finala, znaš da neće uzeti. Jednostavno je Bayo takav klub. Ne znaju oni ciganski ko Real.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 31 maj 2025, 22:26

Kako Desire proslog ljeta nije zavrsio u Minkenu :(
Jeli ono bilo par miliona u odnosu na psg

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 maj 2025, 22:26

Nisu trebali gledati na novac kad je bio u pitanju Doue velika šteta su ga pustili u Psg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 maj 2025, 22:27

Sreća pa nije došo jer bi odigro 46 minuta ukupno i propo za dvije sezone

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2025, 22:28

Svaka cast Eberlu, on je bio navalio da se Desire dovede u klub.

Bayern je nudio 60 miliona eura, on je otisao u PSG za 50 miliona. Plata u PSG mu je 6 miliona eura, Kod nas Nubel kao golman koji nije godinama tu ima 6.5 mil, Stanisic ima preko 6 mil, Leimer 9 itd.

Kakva propustena sansa,ali nije do nas, igrac nije htio da ode iz Francuske.

Evo provjerio sam:

Laut Transfer-Insider Fabrizio Romano hat Doués Wechselentscheidung vielerlei Gründe. Zunächst einmal sei ihm von PSG ein bedeutendes Projekt dargelegt worden. Sowohl Trainer Luis Enrique als auch Sportdirektor Luis Campos und Präsident Nasser Al Khelaifi waren demnach in die Gespräche mit dem Supertalent involviert. Der ganze Verein hat laut Romano auf den Deal gepusht.

Okupio se citav PSG da ga dovedu, nasi ono, imamo mi takvih u Minhenu koliko hoces :mrgreen:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 31 maj 2025, 22:31

Bundesliga je napisao/la:
31 maj 2025, 21:54
31 maj 2025, 21:50
Kakvu smo šansu propustili da se kod kuće mazne klempo. Jajare.
Propustili bi da smo imali normalnog trenera, ovako s onom amaterčinom je tamburanje bilo svakako.

Šta kaže Inter sila :rol:. Jbt izgubili sve živo što su mogli. Ništa nisu osvojili. Strašno limitiran tim, igranje finala sa ovakvim timom je kao da su osvojili. Od koga su oni ispali Allahu :rol:
Samo se ti smij, sad ce gerijatrijska ekipa iz Milana ubaciti u brzinu vise. Jos kad svjetski napadac Medhi Taremi (jel se pise tako?) udje ima da gori sve....

Izgubise ljudi sve zivo, i ligu i kup i klempu. To je taj najjaci Inter galaksije i svemira :lol:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 31 maj 2025, 22:31

Mogli bi zaganjat ovog Barcolu posto vjetovatno nece igrat u prvoj vise pored Kvice i Desireja. Poslat im Comana zajedno sa eurima

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 maj 2025, 22:32

Satrali ih, jedino vise krivo treba bit Barceloni nego nama.

Ne branim Kompanya ali izostanak Daviesa i Musiale je krucijalan bio, uz to je igrao Kim povrijedjen. Taktika Vincenta Radnik iz Hadzica nivo.

Bit ce bolje ali malo morgen.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2025, 22:40

Balon je napisao/la:
31 maj 2025, 22:31
Samo se ti smij, sad ce gerijatrijska ekipa iz Milana ubaciti u brzinu vise. Jos kad svjetski napadac Medhi Taremi (jel se pise tako?) udje ima da gori sve....

Izgubise ljudi sve zivo, i ligu i kup i klempu. To je taj najjaci Inter galaksije i svemira :lol:
Joj šta im ljudi počiniše. A nije da je ikakvo iznenađenje, ovaj Inter kvalitetom nije za više od osmine finala. Svaka čast Inzaghiju kad je ovoliko slab tim uspio uvesti u finale.

Ma ona neznalica iznova samo pokazuje koliko nema pojma o fudbalu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 maj 2025, 22:43

Kad cete shvatiti da kod nas trener nije jedini problem, pa vidite li sta rade ovi gore u upravi, i kad pogode nesto dobro odmah to useru iduce godine. Totalno su pogubljeni u ideji sta, ko i kako, odnosno previse je ljudi i struja koji se pitaju a vrijeme ih je pojelo.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2025, 22:44

Znamo, uprava je najveći problem. Oni i jesu doveli ovu ublehu kada su mogli dovesti Flicka.

Puri83
Kontakt:

Post Postao/la Puri83 » 31 maj 2025, 22:52

Dilah je napisao/la:
31 maj 2025, 22:00
Sreća pa Flick ispade, ne bi se mogao trpjeti onaj egomanijak koji bi se rugao Bayernu..Daje onako Bayern izgubio već dobijeno finale lavež nebi prestajao danima. Istina je da je covid sezonu odradio fantastično… kombinacija elfa iz Brazila i Pepe e tika take. Druga sezona ko mošnje, digao nos, ganjao kaprice, vilenio sa Havertzom i Wernerom. Onda najgori selektor u istoriji Ellfa pa noga. Tabletaš mu pokazao kako se vodi reprezentacija. Zahvalkujući propasti Reala osvoio par teofeja da bi kao bekan izgubio polufinale sa “mrtvim Interom” 😂 Kompany je mnogo bolje rješenje za Bayern, sledeće sezone metemo sve redom.
Mrtvi Inter Halide....mrtvi

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 maj 2025, 23:16

Nek su im uvalili peticu! Nikad sretnija ekipa nije otisla u finale LP…pisaj ih.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 31 maj 2025, 23:17

Istina je da vi niste imali Daviesa i Musialu za Inter, ali istina je da oni nisu imali Dumfriesa bez kojeg su bar 20% slabiji. Barca je isto ispala od Intera ali bar u triler završnici dok ste vi ispali glatko. No što je tu je, idemo dalje za iste pare.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 31 maj 2025, 23:20

sljivo je napisao/la:
31 maj 2025, 22:43
Kad cete shvatiti da kod nas trener nije jedini problem, pa vidite li sta rade ovi gore u upravi, i kad pogode nesto dobro odmah to useru iduce godine. Totalno su pogubljeni u ideji sta, ko i kako, odnosno previse je ljudi i struja koji se pitaju a vrijeme ih je pojelo.
Tako je.

Ali da su doveli Flicka, sve bi dobro uradili :lol:
Isto kao zeitpunkt otkazu Nagelsmanu, to su pojedini sa aplauzom dočekali :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2025, 23:27

ledar je napisao/la:
31 maj 2025, 23:17
Istina je da vi niste imali Daviesa i Musialu za Inter, ali istina je da oni nisu imali Dumfriesa bez kojeg su bar 20% slabiji. Barca je isto ispala od Intera ali bar u triler završnici dok ste vi ispali glatko. No što je tu je, idemo dalje za iste pare.
Ovakav Inter bi morali proći bez pola tima, a ne bez Daviesa i Musiale. Bgm bi ih trebalo biti stid da jedan ovako prosječan tim ne mogu proći u dvije utakmice i da se izvlače na neigranje Daviesa i Musiale, a kod Intera dan danas igra Mkhitaryan i ostali starci.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 31 maj 2025, 23:34

Puri83 je napisao/la:
31 maj 2025, 22:52
Dilah je napisao/la:
31 maj 2025, 22:00
Sreća pa Flick ispade, ne bi se mogao trpjeti onaj egomanijak koji bi se rugao Bayernu..Daje onako Bayern izgubio već dobijeno finale lavež nebi prestajao danima. Istina je da je covid sezonu odradio fantastično… kombinacija elfa iz Brazila i Pepe e tika take. Druga sezona ko mošnje, digao nos, ganjao kaprice, vilenio sa Havertzom i Wernerom. Onda najgori selektor u istoriji Ellfa pa noga. Tabletaš mu pokazao kako se vodi reprezentacija. Zahvalkujući propasti Reala osvoio par teofeja da bi kao bekan izgubio polufinale sa “mrtvim Interom” 😂 Kompany je mnogo bolje rješenje za Bayern, sledeće sezone metemo sve redom.
Mrtvi Inter Halide....mrtvi
Ma zezam par agisticnih budala ovdi ciji nikovi pocinju sa Bun i Bal (necu reci ko su :D ). Oni su tako govorili kad je Bayern ispao pljuvajuci na sve u Bayernu pa onda u nebesa dizali Flicka koji bi pozlatio Bayern i koji ce "se popisati po upravi, kad podigne pehar na AA" Ipada da je taj njihov "mrtvi Inter" popisao doticnog a time i njih dvoicu. Inace Inter je veliki klub, svakako medju 10-ak najvecih na svijetu, zadnjih par godina harali Italijom, ovi im je drugi finale. Kapa do poda, uglavnom otpatci od drugih timova i nekoliko "domorodaca", ali ko ziherica prilagodjavaju se svojim mogucnostim. Ovdi je puklo, PSG melje od onoga momenta kada je jedva usao medju 24, jedan Liverpool su presli ko plitku vodu. Svakako da sam navijao za Inter, medjutim nije bilo realno da dobiju. Steta za Duju, medjutim jednostavno nije htio kod nas, gledao sam ga na Olimpiskim igrama kada je definitivno potrvdjen Olise kao svjetska klasa, a on jos uvijek bio u Rensu haman. Ulazio je par put Dujo, vidilo se da moze, mogao bi dostici pa i prestici Riberijevu karijeru...

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 31 maj 2025, 23:40

armando je napisao/la:
31 maj 2025, 23:20
Ali da su doveli Flicka, sve bi dobro uradili :lol:
A tek da su ostavili Klempavog Tuchela, pa mu jos dopustili da forsira Paliju, Boja i Chalabu, razbili bi PSG ko beba zvecku.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 31 maj 2025, 23:41

Hansi Flick - Barcelona
Osvojeni:
La Liga
Superkup
Španski kup

Ispao:
Polufinale Lige Prvaka

Vincent Kompany - Bayern
Osvojeni:
Bundesliga

Ispao:
Šesnaestina finala DFB kupa
Četvrtfinale Lige Prvaka

Doviđenja i prijatno :kafa:

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.