Na isto se svede u vašim glavama.
Mi jednu-dvije utakmice podbacili, vi tanki skoro svaku...
Uostalom statistike ne lažu, godinama najgledaniji, tako da ne svede se baš to na isto.
Na isto se svede u vašim glavama.
Istina. Nakotilo se profila i nadam se da su to maksimalno dvije osobe, po jedna sa obje strane. Ako to nije slučaj, onda je ozbiljan problem.
Pa ipak ste pred entitetskom titulom, a dugo je čekate. Drugi niste bili ni kad ste igrali Premijer ligu. Ovo je samo stvarna slika Robijaša, poslije koje je i najvećem glupanu jasno da je ono sa ovih masovnih gostovanja uglavnom rulja koja veze nema s Robijašima.
Mozda je i regularan go ali stvarno gdje su linije?
Dobro glupane ako ti je jasnoNoProfit je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:13Pa ipak ste pred entitetskom titulom, a dugo je čekate. Drugi niste bili ni kad ste igrali Premijer ligu. Ovo je samo stvarna slika Robijaša, poslije koje je i najvećem glupanu jasno da je ono sa ovih masovnih gostovanja uglavnom rulja koja veze nema s Robijašima.![]()
Moraš prvo pročitati post na koji odgovaraš jer se ovako provaljuješ.StrikeWarzone je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:05Na isto se svede u vašim glavama.
Uostalom statistike ne lažu, godinama najgledaniji, tako da ne svede se baš to na isto.
Pa i tata ti je glupan, ali to i dalje ne mijenja činjenično stanje...Nane17 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:14Dobro glupane ako ti je jasnoNoProfit je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:13Pa ipak ste pred entitetskom titulom, a dugo je čekate. Drugi niste bili ni kad ste igrali Premijer ligu. Ovo je samo stvarna slika Robijaša, poslije koje je i najvećem glupanu jasno da je ono sa ovih masovnih gostovanja uglavnom rulja koja veze nema s Robijašima.![]()
De mi reci hocete vodit i cuke ovdje vidim da samo s clanskom se moze?NoProfit je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:16Pa i tata ti je glupan, ali to i dalje ne mijenja činjenično stanje...Nane17 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:14Dobro glupane ako ti je jasnoNoProfit je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:13
Pa ipak ste pred entitetskom titulom, a dugo je čekate. Drugi niste bili ni kad ste igrali Premijer ligu. Ovo je samo stvarna slika Robijaša, poslije koje je i najvećem glupanu jasno da je ono sa ovih masovnih gostovanja uglavnom rulja koja veze nema s Robijašima.![]()
![]()
Zato sto im je maksimalan domet Posusje i Mostar,dalje nit mogu nit smiju
Ako se ja moram trovati, ne moraju i životinje... Đe ćeš cuke na stadion pun primata u crveno crnom.
Nije tako, bili su u Banjaluci 10-15 puta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:20Zato sto im je maksimalan domet Posusje i Mostar,dalje nit mogu nit smiju
Znači lujki qrčina!
Uz dužno poštovanje navijački ste dosta tanji od nas, posjeta vam je bila kriminalna i u par prvih kola kad je bilo lijepo vrijeme, godinama kaskate kad su članske u pitanju.Zutti je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:15Moraš prvo pročitati post na koji odgovaraš jer se ovako provaljuješ.StrikeWarzone je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:05Na isto se svede u vašim glavama.
Ja sam rekao da kad sve faktore: termin, rezultate, atmosferu, vremenske uslove svedeš na isto - mi imamo jednake/slične brojke. To je činjenica i to sam ti gore dokazao sa utakmicom koja je igrana u subotu 16:00, a jedini razlog mizerne posjete je derbi kolo ranije i vrijeme. Dakle, faktori koji utiču na posjetu kad se svedu na isto - dobijemo isto.
Što se tiče nas, mi smo tanki, niko ne bježi od toga. Svjesni problema, boriš se koliko možeš. Kod vas je priča da vas ima prosjek 7-8000, qurči se time, a već sam ti objasnio da to nije tako. Navijača, odnosno bolesnika na jednoj i drugoj strani ima sličan broj, da ne kažemo isti. Ovi što dođu 1.-2. kolo, dok je lijepo vrijeme igra se na svježinu pa se odigra dobra utakmica i neko pobijedi - to su simpatizeri kluba i to ne treba uzimati za ozbiljno.
Kombi ostao u kvaru u Sanskom Mostu zato nema vara u PrijedoruRobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:28Kako je priznat ovaj prvi gol Rudara? Uz var da se ovaj gol prizna