Koju hoćeš da ti otpjevam od njega, znam svakurasavoje je napisao/la:Kakav je ovaj Dzeno![]()
![]()

To mi uzmi kao jedan plus

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koju hoćeš da ti otpjevam od njega, znam svakurasavoje je napisao/la:Kakav je ovaj Dzeno![]()
![]()
Uživo emitirali centralni dnevnik iz pozorišta. Par dana su snimali po Tuzli, uspjeli su i mene kod česme da snimePenaltiky je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Sarma spremi se na hurmašice u ćošku sobe do septembra, gowno neiživljeno
hoćemo na Divanhanu?
https://www.klix.ba/magazin/muzika/dani ... /190627097
Viđoh Hadžifejzovića danas u bašti NP u Tuzli
Mislis na elidju ?Derdiyok je napisao/la:U Sarajevuxaviesta je napisao/la:Otkad su sanđaklije vecinski narod bilo gdje?![]()
To ti iz iskustva znas,zato si osto na hercegovackoj skiji ?Sarmelino je napisao/la:od vejpa jedino pocnes pusit kitu
Jel pije s tobom na poslu?Penaltiky je napisao/la:Kod mene jedan taliban to gura, čim mi kaže selam alejkum, ja: **** te alah de pričaj bosanski.Marsal je napisao/la:Još me jedan pita kao gdje si to čuo, gdje si to naučio
Penaltiky je napisao/la:Kod mene jedan taliban to gura, čim mi kaže selam alejkum, ja: **** te alah de pričaj bosanski.Marsal je napisao/la:Još me jedan pita kao gdje si to čuo, gdje si to naučio
Ma jok, zatucana kelja. Alija, SDA... Kad popije pravi sranje i divlja.ASD je napisao/la:Jel pije s tobom na poslu?Penaltiky je napisao/la:Kod mene jedan taliban to gura, čim mi kaže selam alejkum, ja: **** te alah de pričaj bosanski.Marsal je napisao/la:Još me jedan pita kao gdje si to čuo, gdje si to naučio
Jednom diskutovo s njim, uvrijedio se jer ne vjerujem u boga i reko mi da to nije dobro. Ja mu reko da je glupo što je on musliman, dobrih 15 dana nismo progovorili.ASD je napisao/la:Pitaj ga sta misli o teoriji evolucije.Penaltiky je napisao/la: Ma jok, zatucana kelja. Alija, SDA... Kad popije pravi sranje i divlja.
Penaltiky je napisao/la:Jednom diskutovo s njim, uvrijedio se jer ne vjerujem u boga i reko mi da to nije dobro. Ja mu reko da je glupo što je on musliman, dobrih 15 dana nismo progovorili.ASD je napisao/la:Pitaj ga sta misli o teoriji evolucije.Penaltiky je napisao/la: Ma jok, zatucana kelja. Alija, SDA... Kad popije pravi sranje i divlja.
Danak neiskustvuMarsal je napisao/la:Prije par dana na poslu me napali jer sam rekao Dobro jutro umjesto Selam Alejk.
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 3 gosta.