Aha, zato nisu mogli hodati niti jednu utakmicu prije Slavke, fantastičan je Seferović...plavousrcu je napisao/la:Treba suditi tek nakon priprema. Vidjet cemo kako cemo igrati i kako cemo spremni biti. U prvom dijelu nije bilo tezih povreda i znaci da je Seferovic svoj posso dobro radio.amar92 je napisao/la:Svaka cast svim nasim igracima, i onim koji ce uskoro postati ali Slavko Petrovic je nase najvece pojacanje! Kad covjek prica jednostavno mu moras vjerovati svaku rijec, mislim da bi i bez nekih velikih pojacanja on slozio ekipu dobru od ovih igraca sad sto imamo koji ce nakon zimskih priprema svi biti u punoj snazi, u kakvoj vjerovatno nisu bili u svojim karijerama. Fizicka sprema takodjer utjece i na formu pa se nadam da ce Zakaric i kompanija na proljece biti u top formi. Slavko je veliki profesionalac i svaka mu cast za sve.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To je vise bilo do Kostica. U jednom intervju je Slavko naglasio da je Seferovic radio ono sto mu je Kostic govorio,ali se nikako nije slagao sa tim nacinom rada. Da hoce biti vise videa pa da vidimo kako rade. Nadam se da ce u Medjugorju i Antaliji vise snimati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ne rade sad s loptom pa se nema nista ni vidjetLjoZee je napisao/la:To je vise bilo do Kostica. U jednom intervju je Slavko naglasio da je Seferovic radio ono sto mu je Kostic govorio,ali se nikako nije slagao sa tim nacinom rada. Da hoce biti vise videa pa da vidimo kako rade. Nadam se da ce u Medjugorju i Antaliji vise snimati.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
http://fkzeljeznicar.ba/foto-ekipa-zelj ... ici/23620/
Primjenjuje recept kao u radniku slavko s ovim treninzima, kakav kostic i evropske metode rada, ovako se najbolje nabija kondicija i slavko to jako dobro zna
Primjenjuje recept kao u radniku slavko s ovim treninzima, kakav kostic i evropske metode rada, ovako se najbolje nabija kondicija i slavko to jako dobro zna
-
narodniheroj
- Kontakt:
irfo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/foto-ekipa-zelj ... ici/23620/
Kad se sjetim odmah mi zlo dođe, otac ga njegov i evropske metode rada. Veća ubleha nije kročila na naše oranice. Ali navijači su mi bili takva enigma da mi ni dan danas nije jasno na osnovu čega su ga branili onako jako
PS volio bih da ranije odemo u Hercegovinu, ovdje nema nikakvih uslova
Nek izdrze do nedelje. Ja bih onu utakmicu sa Bosnom odgodio. Ne daj Boze kakvih povreda po ovom vremenu.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Za kad je planirana ta utakmica?LjoZee je napisao/la:Nek izdrze do nedelje. Ja bih onu utakmicu sa Bosnom odgodio. Ne daj Boze kakvih povreda po ovom vremenu.
Radnička klasa !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Trebala bi biti u subotu.ZeljeznicarFan je napisao/la:Za kad je planirana ta utakmica?LjoZee je napisao/la:Nek izdrze do nedelje. Ja bih onu utakmicu sa Bosnom odgodio. Ne daj Boze kakvih povreda po ovom vremenu.
Rekao je Slavko da se nece igrati u ovim uslovima niti raditi sa loptom, također postoji mogucnost da se odigra u Međugorju.
- Zeljeznicar -
Kakva je samo ljudska i igračka veličina Ibrahim Šehić, kapa dole istinska legendo !

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Može mi neko opisati plan gradnje Grbavice nakon izgradnje ISTOKA (tj. nakon marta)
Šta će se prvo raditi? Druga faza i krov na Grbavici ili?

Šta će se prvo raditi? Druga faza i krov na Grbavici ili?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jug i teren, pa onda poslovni prostori ispod istoka, pa onda nekad kad to se zavrsi sve krovKrajisnikBosnjak je napisao/la:Može mi neko opisati plan gradnje Grbavice nakon izgradnje ISTOKA (tj. nakon marta)![]()
Šta će se prvo raditi? Druga faza i krov na Grbavici ili?![]()
![]()
![]()
Mirna atmosfera. Cudno je. [emoji23]
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Super. Znači sve u svemu do 2020. realno je da se sve to odradi.irfo je napisao/la:Jug i teren, pa onda poslovni prostori ispod istoka, pa onda nekad kad to se zavrsi sve krovKrajisnikBosnjak je napisao/la:Može mi neko opisati plan gradnje Grbavice nakon izgradnje ISTOKA (tj. nakon marta)![]()
Šta će se prvo raditi? Druga faza i krov na Grbavici ili?![]()
![]()
![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Stojanovic bi mogo bacit potpis ako ne ove ili iduce sedmice sigurno dolazi, pored njega dva stopera jos, Kostic a dr necu reci vamLjoZee je napisao/la:Mirna atmosfera. Cudno je. [emoji23]
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nije ti fazon da nam ne kazes. [emoji23]Neymar11 je napisao/la:Stojanovic bi mogo bacit potpis ako ne ove ili iduce sedmice sigurno dolazi, pored njega dva stopera jos, Kostic a dr necu reci vamLjoZee je napisao/la:Mirna atmosfera. Cudno je. [emoji23]
Do nedelje bih volio da potpisu i bek i stoper pa da idu u Medjugorje sa ekipom.
Recu ti ja, Semir KerlaLjoZee je napisao/la:Nije ti fazon da nam ne kazes. [emoji23]Neymar11 je napisao/la:Stojanovic bi mogo bacit potpis ako ne ove ili iduce sedmice sigurno dolazi, pored njega dva stopera jos, Kostic a dr necu reci vamLjoZee je napisao/la:Mirna atmosfera. Cudno je. [emoji23]
Do nedelje bih volio da potpisu i bek i stoper pa da idu u Medjugorje sa ekipom.
Fkt ? Prizvali smo ga. Jos Djelmica da prizovemo i to je to.
nista od djelmica za sadLjoZee je napisao/la:Fkt ? Prizvali smo ga. Jos Djelmica da prizovemo i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, f16, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Hazre, mavi, WeekendOffender i 62 gosta.