Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kanalizacija foruma.ASD je napisao/la:Kakav sljam obitava na temi Tuzla citya.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cugnuli prije vremena
- Marsal
- Kontakt:
Haman da jest.ASD je napisao/la:
Zar je dotle doslo u Zenici?
Prošli petak pekli janje, svi se ubili rakijom, ponedjeljak došli na poso ne valja dobro jutro nego hoce da im se selam naziva.Sage je napisao/la: Nego hocel popit pive te dzematlije?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Reci im: Mrš na Bliski Istok.Marsal je napisao/la:Haman da jest.ASD je napisao/la:
Zar je dotle doslo u Zenici?
Prošli petak pekli janje, svi se ubili rakijom, ponedjeljak došli na poso ne valja dobro jutro nego hoce da im se selam naziva.Sage je napisao/la: Nego hocel popit pive te dzematlije?
Previše je tih mudžahedina u Zenici, ja se sjebo prvi put u životu bio u Kalesiji, 50% alkosi 50% vehbosi.

100% seljaci.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Haj sve,al zekat kalkulator 

Znam ja jednu Zenićanku, starci joj ekstremsti, poluteroristi, ona rolja vlahov u Bogamba bekstejdžu.Osim13 je napisao/la:Pa nije Feno džaba tamo Helćo
Stuuuudentice iiiiiz Zeniiiiice e e eASD je napisao/la:Zenicanke su openminded. Pogotovo ove sto studiraju zurnalistiku. Svaka cast marsale na njima.
tako je to svugdjeMarsal je napisao/la:Svima pichke daju osim nama. Nikad ne bih bio u vezi sa Zeničankom koja je studirala u drugom gradu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Svima pichke daju osim nama. Nikad ne bih bio u vezi sa Zeničankom koja je studirala u drugom gradu.

- ASD
- Kontakt:
Ja sam upoznao dvije u Tuzli, moguće da ih znaš. Finog su izgleda. Inače imaju kulturnu priču i pristojne su. Ono što bi se reklo glume elitu.Marsal je napisao/la:Svima pichke daju osim nama. Nikad ne bih bio u vezi sa Zeničankom koja je studirala u drugom gradu.
Samo su sklone muškarcima i ne baš inteligentne. (doduše, većina studentica žurnalistike su takve).

najjaca stranica na fb
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Marsal
- Kontakt:
Sa mnom studirala jedna Tuzlanka, bila zgodna i lijepa, mogla imat koga hoće, sve redom odbijala jer je imala momka u TZ.Penaltiky je napisao/la: tako je to svugdje
Zavisi koje su godište...ima ih stvarno da bog sačuva, od drugarice jaranica je to studirala, napiješ je i tvoja je, a glupa u pm ali dobra. Ja je nisam odradio, samo pofato par puta.ASD je napisao/la: Ja sam upoznao dvije u Tuzli, moguće da ih znaš. Finog su izgleda. Inače imaju kulturnu priču i pristojne su. Ono što bi se reklo glume elitu.
Samo su sklone muškarcima i ne baš inteligentne. (doduše, većina studentica žurnalistike su takve).
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.