NK Zvijezda Gradačac

zmajoni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmajoni » 09 jul 2015, 14:11

astra1922 je napisao/la:Sad s utakmice.tanko smo odigrali.ja sam se zabrino malo.necu nista komentarisati igrali smo bez napadaca jer je ristic ostao u gradaccu.podhitno dovesti napadaca I golmana a ostalo je na nedimo.bice gusto
evo combe

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 09 jul 2015, 14:57

Da li netko zna koji su igraci otputovali na pripreme
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2015, 15:04

zmajoni je napisao/la:haha zanimljivi ste vi likovi do jucer hvalite brkica skandirate mu a nakon jedne utakmice odma podhitno treba golman,a svaka cast upravi na ovim igracima mislim da smo se dosada extra pojacali.
Brkić je mlad golman i dosta je sklon oscilacijama,nekada odbrani nemoguće a nekada primi nemoguće..treba još raditi sa njim i momak ima potencijala..znaš i sam koliko nas je taj isti Brkić koštao bodova i da nije domaći imao bi ozbiljnih problema sa navijačima..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2015, 16:32

Ja kako gledam po forumima ostalih ekipa izgleda da su svi u problemima s igrackim kadrom (Bratstvo,Goradze,Radnicki,Buducnost itd...) i cilj im je tek da zadrze status prvoligasa a ne ulazak u PL jer isapda 8 ekipa. S druge strane Zvijezda ima ozbiljan problem jer smo izmjenili ekipu iz temelja i nismo uigrani i sve je na Nedimu da sto prije i sto bolje spremi i uigra ekipu inace dzaba sve od pojacanja... Metalleghe BSI je jedini ozbiljan konkurent kao i GOSK kojeg nikad ne treba otpisat...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2015, 17:04

DevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako gledam po forumima ostalih ekipa izgleda da su svi u problemima s igrackim kadrom (Bratstvo)
Vidim da nisi u toku...Bratstvu se ne raspada ekipa bolan Boze dragi, otisli su 3 koja su igrala u prvoj postavi i gdje se tu mi rasipamo ???
Saberi se malo covjece niste sami u ligi vi ovdje nit Metalleghe. :nene:

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 09 jul 2015, 17:13

GracanicaAA je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Ja kako gledam po forumima ostalih ekipa izgleda da su svi u problemima s igrackim kadrom (Bratstvo)
Vidim da nisi u toku...Bratstvu se ne raspada ekipa bolan Boze dragi, otisli su 3 koja su igrala u prvoj postavi i gdje se tu mi rasipamo ???
Jel vi to opet napadate Premijer ligu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2015, 17:20

ludiloo je napisao/la:
Jel vi to opet napadate Premijer ligu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ako se ukaze prilika da, nego govorim ovom sto on misli da se neki klubovi raspadaju.
Samo od ovog sto je on nabrojao mogu reci da je iz Gorazda najvise igraca otislo toliko :kafa:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2015, 17:23

ludiloo je napisao/la:
Izvini molim te eto s vama cemo se borit za ulazak :rol: :rol: Nisam ni napisao da se Bratstvo raspada de ponovo procitaj post :damn: nego sam generalno napisao za ekipe koje su bile u vrhu prosle godine (Radnicki,Bratstvo,Buducnost,Gorazde) da imaju problema s igrackim kadrom jer ne dolazi niko provjeren a odlaze standradni igraci, tako da u poredjenju sa Zvijezdom i Metallegheom pa i GOSK.om ne mogu se smatrati cak ni konkurentima :kafa: toliko od mene.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 jul 2015, 17:27

DevilsAdvocate je napisao/la:
Izvini molim te eto s vama cemo se borit za ulazak :rol: :rol: Nisam ni napisao da se Bratstvo raspada de ponovo procitaj post :damn: nego sam generalno napisao za ekipe koje su bile u vrhu prosle godine (Radnicki,Bratstvo,Buducnost,Gorazde) da imaju problema s igrackim kadrom jer ne dolazi niko provjeren a odlaze standradni igraci, tako da u poredjenju sa Zvijezdom i Metallegheom pa i GOSK.om ne mogu se smatrati cak ni konkurentima :kafa: toliko od mene.
Cekaj ba ovo sam ja napiso ??
"Ja kako gledam po forumima ostalih ekipa izgleda da su svi u problemima s igrackim kadrom"

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2015, 17:34

DevilsAdvocate je napisao/la:
Cekaj ba ovo sam ja napiso ??
"Ja kako gledam po forumima ostalih ekipa izgleda da su svi u problemima s igrackim kadrom"
Jesi dosadan vise, pa ako sam napisao u problemima ne znaci da se raspadaju nego da imaju problema, i napisao sam generalno nista specificno za Bratstvo :facepalm: de sta se primas ko saucesce, ohladi malo :wave:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 09 jul 2015, 17:57

Jarani, ja mislim da ćemo mi imat daleko više problema sa Bratstvom nego sa Metallegheom. Metalleghe je kao i mi doveo dosta novih igrača i ako smo mi trenutno neuigrani onda su i oni, Metalleghe je meni vise medijski popraćeno (napuhano). Dok je Bratstvo već zadržalo okosnicu, doveli dobrog golmana i sigurno će napast vrh, samo sto oni sute i rade, ne zele dizat euforiju.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 jul 2015, 19:45

Rezultat i igra?
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 jul 2015, 20:01

NKZ07 je napisao/la:Rezultat i igra?
Rezultat pisi igru brisi

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 09 jul 2015, 20:19

Iskreno govoreci bili ste bas losi...vecim dijelom utakmice nista niste uradili,i preci centar vam je bilo tesko... izgubili ste samo 1-0,uz mnogobrojne sanse koje smo uspjeli promasiti.. vi ste stvorili par poluprilika,ali nista vrijedno spomena.. od prvotimaca su nam igrali jevtic i pezo stoperi koji se uigravaju i sadikovic lijevi bek ...ostalo igraci s klupe,a u drugom poluvremenu juniori neki usli.. uglavnom bez tirica,pilipovica,djurica,kapetana, basare,kantara, smrike,jusufbasica,livancica... morali ste pruziti vise...totalno ste neuigrani :D ako zelite ekspresan povratak,natjerajte te igrace da igraju :) pozdrav za navijace Zvijezde,neka se netko ne uvrijedi napisanim!
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 09 jul 2015, 20:27

FanVitez je napisao/la:
Iskreno govoreci bili ste bas losi...vecim dijelom utakmice nista niste uradili,i preci centar vam je bilo tesko... izgubili ste samo 1-0,uz mnogobrojne sanse koje smo uspjeli promasiti.. vi ste stvorili par poluprilika,ali nista vrijedno spomena.. od prvotimaca su nam igrali jevtic i pezo stoperi koji se uigravaju i sadikovic lijevi bek ...ostalo igraci s klupe,a u drugom poluvremenu juniori neki usli.. uglavnom bez tirica,pilipovica,djurica,kapetana, basare,kantara, smrike,jusufbasica,livancica... morali ste pruziti vise...totalno ste neuigrani :D ako zelite ekspresan povratak,natjerajte te igrace da igraju :) pozdrav za navijace Zvijezde,neka se netko ne uvrijedi napisanim!
Hvala drug,sretno i poz za Vitez :)
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 jul 2015, 20:42

Ma ekipa je nova skroz pocetak priprema noge teske i to veliki uticaj ima ja se sjecam kada smo sedam dana prije prvenstva igrali sa tojsicima cini ae ljudi nas natrcali a netrenirAju to je opasno a ovo sada je normalno
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 jul 2015, 20:54

FanVitez je napisao/la:
Vjerujem da je to samo neuigranost ekipe,te neke taktičko-probne zamisli Jusufbegovića.Ne vjerujem i ne zelim da vjerujem da su to samo umisljenje zvijezde po gradu,a pi.kice na trenu.Ipak se puno ulaže i ulagat će se u realizaciju postavljenog cilja.Bojim se ako ne krene na vrijeme kako treba,a prosla sezona nas je kostala zbog toga ispadanja,da bi ova godina bila posljednja u koju bi se ulagalo za ulazak u PL.Svako treba sa svoje strane dati maksimum od samih priprema pa kroz prvenstvo.Svaki problem na vrijeme prepoznati i u hodu otklanjati jer ako se budemo nadali u bolje sutra i rezultatima protivnika nećemo ostvariti svoj cilj.Da smo pametni bili i na vrijeme djelovali minule sezone sada bi sa istim sredstvima sklapali ekipu za PL.I bar opstanak u istoj.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 09 jul 2015, 22:28

Cirkus kolorado krenuo na turneju tosk...vitez...???????????

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2015, 22:31

Izgleda da Nedima čeka veliki posao..mi treba da molimo Boga da prvenstvo bude odgođeno,da bi se uigrali..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jul 2015, 22:42

dvije utakmice dva poraza.nije problem izgubiti ali ako su igrali kao u tesnju e to je problem.imamo vremena i vjerujem da ce to doci na svoje.prva liga nije toliko kvalitetna i mislim da cemo ipak pokazati kvalitet i biljeziti dobre rezultate.deset dana su pripreme i imacemo jos dovoljno vremena da se iskristalizira prva ekipa.uz podrsku sa tribina nasa ekipa ide ponovo gdje joj je mjesto
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.