Il je neki klinjo il je kompleksaš teški.

Kolko god da je kupljeno karti veliki je pomak u odnosu na prošlo vrijeme, a posjeta na anšoj tekmi je bila veća od večine premijerligaša. Over & out
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nevjerovatno. Pa ti iz Lukavca nisu baš svoji. Čuj momku nisu dali igrati zbog 800 KM. Mi smo baš zemlja paradoksa.MakeTZ je napisao/la:M irza Čejvanović svoj novi debi u dresu Slobode imat će u Visokom predstojeće subote. Epilog je to dogovora kojeg su postigla rukovodstva Slobode i lukavačkog Radničkog. Čejvanović se zimus vratio u Slobodu, ali nije dobio ispisnicu iz Radničkog.
Saznajemo kako su se rukovodstva klubova dogovorila o iznosu obeštećenja, a nakon što 800 KM "legne" na račun Radničkog Čejvanović će se bez problema registrovati za tuzlanski tim.
I ja se evo cudim, mislio sam da se radi o nekoj cifri al ovo je stvarno smijesno.irh je napisao/la:Nevjerovatno. Pa ti iz Lukavca nisu baš svoji. Čuj momku nisu dali igrati zbog 800 KM. Mi smo baš zemlja paradoksa.MakeTZ je napisao/la:M irza Čejvanović svoj novi debi u dresu Slobode imat će u Visokom predstojeće subote. Epilog je to dogovora kojeg su postigla rukovodstva Slobode i lukavačkog Radničkog. Čejvanović se zimus vratio u Slobodu, ali nije dobio ispisnicu iz Radničkog.
Saznajemo kako su se rukovodstva klubova dogovorila o iznosu obeštećenja, a nakon što 800 KM "legne" na račun Radničkog Čejvanović će se bez problema registrovati za tuzlanski tim.
a vi ste u 5 deka sa Zeljom po broju navijacafukaratz je napisao/la:ne znam sta se dzaba lozite na ovog klempu covjek lupa gluposti samo da provocira, jbg klub mu se bori za titulu a 2000 ih se skupi na bivsem minskom polju! prava vjernost svom klubuznamo da kod nas niko nije ulazio bez karte a na stadionu preko 2000 navijaca tako da njegove cifre ne piju vode
pa to je još veća sramota za vas .. 2000 navijača u borbi za prvakaadilbeg je napisao/la:a vi ste u 5 deka sa Zeljom po broju navijacafukaratz je napisao/la:ne znam sta se dzaba lozite na ovog klempu covjek lupa gluposti samo da provocira, jbg klub mu se bori za titulu a 2000 ih se skupi na bivsem minskom polju! prava vjernost svom klubuznamo da kod nas niko nije ulazio bez karte a na stadionu preko 2000 navijaca tako da njegove cifre ne piju vode
![]()
![]()
sta ti je bolan kakvih 999 prodatih ulaznica?..karte su prodate i mnogi koji su i imali ulaznicu nisu dosli vjerovatno zog vremena i td.Respekt za ove moje drugove, Fukare koji su napravili ovu akciju da se pomogne klub i koliko toliko su upjeli u tome...ovi momci, odnosno UG i Fukare trrbaju da dobiju nagradu slijedece godine na ozboru za sportistu i menagera godine, jer su najvise zasluzni zasto sloboda vec danas nebi bila ugasenaAboveTheLaw je napisao/la:Samo sanjaj, 999 prodanih karata , znači zaokruži na 5000staragarda je napisao/la:15 000 km od prodanih karata na jednoj tekmi....brao i hvala svima
u tuzli ne sigurno ..pa da ih ima bilo bi ih na utakmicama dok ste gostovali ovdje ...ima po nasem kantonu to znam, ali ti vam kvare sliku vas navijaca koji dolazite iz Sarajeva...recimo gledam slike iz Zenice i tamo gdje su oni iz Zivinica gdje njihov trans stoji jasno se vidi koliko zaostaju po nvijackoj kulturiadilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
adilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
Mislim da je u pitanju veća cifra, 1500km je Radnički tražio, cifra jeste smiješna ali opet dobro dođe ovim manjim klubovima. Papire bi vjerovatno bez problema dobio da nije otišao kako je otišao, al nećemo o tome.irh je napisao/la:Nevjerovatno. Pa ti iz Lukavca nisu baš svoji. Čuj momku nisu dali igrati zbog 800 KM. Mi smo baš zemlja paradoksa.MakeTZ je napisao/la:M irza Čejvanović svoj novi debi u dresu Slobode imat će u Visokom predstojeće subote. Epilog je to dogovora kojeg su postigla rukovodstva Slobode i lukavačkog Radničkog. Čejvanović se zimus vratio u Slobodu, ali nije dobio ispisnicu iz Radničkog.
Kad se malo bolje razmisli vidi se da su ovi nasi cekali da im ponude ovakvu neku cifru jer Radnicki bi njega na ljeto izgubio bez ikakve odstete sto ce reci "bolje ista nego nista"VolimRadnicki je napisao/la:Mislim da je u pitanju veća cifra, 1500km je Radnički tražio, cifra jeste smiješna ali opet dobro dođe ovim manjim klubovima. Papire bi vjerovatno bez problema dobio da nije otišao kako je otišao, al nećemo o tome.irh je napisao/la:Nevjerovatno. Pa ti iz Lukavca nisu baš svoji. Čuj momku nisu dali igrati zbog 800 KM. Mi smo baš zemlja paradoksa.MakeTZ je napisao/la:M irza Čejvanović svoj novi debi u dresu Slobode imat će u Visokom predstojeće subote. Epilog je to dogovora kojeg su postigla rukovodstva Slobode i lukavačkog Radničkog. Čejvanović se zimus vratio u Slobodu, ali nije dobio ispisnicu iz Radničkog.
Ako ćemo se smijati cifri, i vama ćemo jer sigurno to ne bi platili da niste zaradili na prodanim kartama protiv Gračanice.
Nikakva provokacija, konačno da se završio slučaj Čejvanović. Sretno vam
Nema njih druže toliko ni u Živinicama (dobro, ima toliko ako računamo fejsbuk navijače).SaltCityAttack je napisao/la:u tuzli ne sigurno ..pa da ih ima bilo bi ih na utakmicama dok ste gostovali ovdje ...ima po nasem kantonu to znam, ali ti vam kvare sliku vas navijaca koji dolazite iz Sarajeva...recimo gledam slike iz Zenice i tamo gdje su oni iz Zivinica gdje njihov trans stoji jasno se vidi koliko zaostaju po nvijackoj kulturiadilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
nisam iz sarajeva......nisi upucen prosetaj malo po lijepoj nam bih pa ces se uvjeritSaltCityAttack je napisao/la:u tuzli ne sigurno ..pa da ih ima bilo bi ih na utakmicama dok ste gostovali ovdje ...ima po nasem kantonu to znam, ali ti vam kvare sliku vas navijaca koji dolazite iz Sarajeva...recimo gledam slike iz Zenice i tamo gdje su oni iz Zivinica gdje njihov trans stoji jasno se vidi koliko zaostaju po nvijackoj kulturiadilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
pa normalno da nisi iz Sarajeva. Razguli ljakse sa temeadilbeg je napisao/la:nisam iz sarajeva......nisi upucen prosetaj malo po lijepoj nam bih pa ces se uvjeritSaltCityAttack je napisao/la:u tuzli ne sigurno ..pa da ih ima bilo bi ih na utakmicama dok ste gostovali ovdje ...ima po nasem kantonu to znam, ali ti vam kvare sliku vas navijaca koji dolazite iz Sarajeva...recimo gledam slike iz Zenice i tamo gdje su oni iz Zivinica gdje njihov trans stoji jasno se vidi koliko zaostaju po nvijackoj kulturiadilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
nema veze care, ali hocu da kazem da se na slikama vidi koliko ti sa strane kvare stvarnu sliku TM momaka iz Sarajeva i to je to ...samo pogledas onu stranu gdje je postavljen trans iz Zivinica i vidis da to nije to..adilbeg je napisao/la:nisam iz sarajeva......nisi upucen prosetaj malo po lijepoj nam bih pa ces se uvjeritSaltCityAttack je napisao/la:u tuzli ne sigurno ..pa da ih ima bilo bi ih na utakmicama dok ste gostovali ovdje ...ima po nasem kantonu to znam, ali ti vam kvare sliku vas navijaca koji dolazite iz Sarajeva...recimo gledam slike iz Zenice i tamo gdje su oni iz Zivinica gdje njihov trans stoji jasno se vidi koliko zaostaju po nvijackoj kulturiadilbeg je napisao/la:samo u tuzli zeljo ima 2 000 minimalno i ne brukaj se ziv bio
niko se ne poredi i ne govori da Sloboda ima više navijača od Želje .. al' kad se već ti qrčiš sa tim, pametnije bi vam bilo da dođete na Grbavicu i podržite tog Želju u borbi za prvaka, a ne da vas bude 2000 na stadionu .. više je pratilo Slobodu na Tušnju protiv Bratstva u drugoj ligi ..adilbeg je napisao/la:evo sad cu![]()
a vi nastavite da se poredite sa Zeljom po broju navijaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.