FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Firma butmir odlučila o svom trošku napraviti novi projekt tribine sa deset redova više, hvala im na posvecenosti i plaćanju iz svog džepa 
Odakle ti ova informacija ?Quinlan je napisao/la:Firma butmir odlučila o svom trošku napraviti novi projekt tribine sa deset redova više, hvala im na posvecenosti i plaćanju iz svog džepa
- Zeljeznicar -
- 7aprildomemoj
Nije još 1 AprilQuinlan je napisao/la:Firma butmir odlučila o svom trošku napraviti novi projekt tribine sa deset redova više, hvala im na posvecenosti i plaćanju iz svog džepa
Projekat se ne mijenja tek tako lahko tamam i da Butmir doo "časti". Redova mora biti koliko i na sjeveru da bi krov mogao se nastaviti sa sjevera. Kako bi ružno izgledalo da krov sjevera bude u jednom nivou, istoka u drugom a sutra juga trećem nivou
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Pises glupost da je za ne povjerovati. Ali eto daj da se popljuje. Vidim da pises o cemu pojma nemas jer da znas ne bi pisao. Odstupanje od gabarita u projektu je moguce i mi smo morali promjeniti radi UEFA-inih pravila. Juce je inspekcija dolazila da provjeri i uvidili su to ali nije bilo nikakvog prkida. jer da je bilo danas se ne bi radilo.amazon je napisao/la:Valjda ova tribina izadje na dobro, lose smo krenuli a i uprava nas ocigledno laze. Nije nam inspekcija radove zabranila zbog niskih temperatura, vec zato sto radove izvodimo mimo projekta na osnovu kojeg smo dobili gradjevinsku dozvoli. Dobili za 14 redova tribina a zakopali temelje za desetak vise.
Gluposti prave bez razloga.
A kad su minusi bili posto si paglu da skontas nije radi minusa bilo obustavljeno nego radi smoga i magle radi sigurnosti ljudi jer na gradilistu ppk ima KRAN i radi toga je izdat nalog da se obustavi gradnja.
- amazon
- Kontakt:
Sad kad ti pises nekome da je papak, glup, mislis da si pametan i faca? Kad si nemocan pocne da se vrijeda a ja ti na to imam reci povuci me za donji pajp. A da se dalje ubjedjujem s tobom i tebi slicnim mi ne pada na pamet.1921fcz je napisao/la:Pises glupost da je za ne povjerovati. Ali eto daj da se popljuje. Vidim da pises o cemu pojma nemas jer da znas ne bi pisao. Odstupanje od gabarita u projektu je moguce i mi smo morali promjeniti radi UEFA-inih pravila. Juce je inspekcija dolazila da provjeri i uvidili su to ali nije bilo nikakvog prkida. jer da je bilo danas se ne bi radilo.amazon je napisao/la:Valjda ova tribina izadje na dobro, lose smo krenuli a i uprava nas ocigledno laze. Nije nam inspekcija radove zabranila zbog niskih temperatura, vec zato sto radove izvodimo mimo projekta na osnovu kojeg smo dobili gradjevinsku dozvoli. Dobili za 14 redova tribina a zakopali temelje za desetak vise.
A kad su minusi bili posto si paglu da skontas nije radi minusa bilo obustavljeno nego radi smoga i magle radi sigurnosti ljudi jer na gradilistu ppk ima KRAN i radi toga je izdat nalog da se obustavi gradnja.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa sta smeta sto je vise redova zar nije bolje da je veci kapacitet. Da ima 7000 mjesta bila bi jos ljepsa i bolja. Ne znam sto ti smeta velicina?amazon je napisao/la:Gdje sam napisao uprava? Citaj ako zelis i ne baljezgaj mi gluposti. Inspekcija je bila jer se radilo mimo projekta. Znaci projeka je bio 14 redova i kopati temelje za to, a oni kopaju temelje za deset puta vise redova. Jel ti moram ti crtati ili?
Ako probijemo gabarite platimo penale opstini i zdravo.
Pa sta da ti napisem kad si cuo polu informaciju i pricas protiv uprave da lazu radi zastoja radova i da ne mozemo nastaviti. I onda ovde pametujes o toj inforaciji o kojoj nista ne znas nego su cuo onako usput.amazon je napisao/la:Sad kad ti pises nekome da je papak, glup, mislis da si pametan i faca? Kad si nemocan pocne da se vrijeda a ja ti na to imam reci povuci me za donji pajp. A da se dalje ubjedjujem s tobom i tebi slicnim mi ne pada na pamet.1921fcz je napisao/la:Pises glupost da je za ne povjerovati. Ali eto daj da se popljuje. Vidim da pises o cemu pojma nemas jer da znas ne bi pisao. Odstupanje od gabarita u projektu je moguce i mi smo morali promjeniti radi UEFA-inih pravila. Juce je inspekcija dolazila da provjeri i uvidili su to ali nije bilo nikakvog prkida. jer da je bilo danas se ne bi radilo.amazon je napisao/la:Valjda ova tribina izadje na dobro, lose smo krenuli a i uprava nas ocigledno laze. Nije nam inspekcija radove zabranila zbog niskih temperatura, vec zato sto radove izvodimo mimo projekta na osnovu kojeg smo dobili gradjevinsku dozvoli. Dobili za 14 redova tribina a zakopali temelje za desetak vise.
Samo jedan detalj posto pises o necemu o cemu ne znas kako ide i fercera kod nas. Ovde ce inspekcija trenirati strogocu na nama jer je ovo mnogim ljudima trn u oku jer se niko nije ugradio u posao (zvano "imal mene tu" kod nas). Tirbra na otoci izadje tri sprata vise iz gabarita pa radovi nisu stali, Moja Malta zgrada izadje 2 sprata izvan gabarita pa nije nista bilo.
I da kad vec hoces o necemu da diskutujes provjeri sve sto cujes pa onda ovde dodji da pisemo. Ali nemoj ici provjeravati u Makijato i Plavi Zamak jer te dvije CENTRALE ce ti sigurno slagati jer i oni barataju sa poluinformacijama
- amazon
- Kontakt:
Samo ti spinuj. Al' su mi najjaci takvi kao ti kad pocnu da pisu o Malti, tibri. Radi po projektu nece ti niko nista reci. Sve ste to trebali napisati a ne da ja pisem a onda izlijecete kao kakve tetke.
Nisam ja kriv sto se ne radi po projektu, sto dolazi inspekcija. Kad radis kako treba mogu te povuci za ki.tu. Ni ja nisam u talu, kupujem karte, klub mi ne daje pare i kao navijac imam pravo sve da znam. U cemu je problem ne znam?
Nisam ja kriv sto se ne radi po projektu, sto dolazi inspekcija. Kad radis kako treba mogu te povuci za ki.tu. Ni ja nisam u talu, kupujem karte, klub mi ne daje pare i kao navijac imam pravo sve da znam. U cemu je problem ne znam?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Da si imalo procitao moj prvi post do kraja shvatio bi sto se izmjenilo i kako da ti ne kazem da si paglu. Procitaj sve do kraja pa onda diskutuj.
Jeli moguće da ovaj pokvareni lažov samo meni udara na inteligenciju kad ovako laže za još 10 redova jer onda dobivamo tribinu duplo veću, Haj da si slago par redova pa i nekako ali si ga pretjero u laganju i petljanju fuj fuj
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 20 jan 2017, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- amazon
- Kontakt:
Ja sam napisao da je bila inspekcija zbog vec gore napisanog imas post? Jesam slagao ista?1921fcz je napisao/la:Da si imalo procitao moj prvi post do kraja shvatio bi sto se izmjenilo i kako da ti ne kazem da si paglu. Procitaj sve do kraja pa onda diskutuj.
Jesi i to da nam je inspekcija zabranila radi kad su minusi bili radi ovog sto su juce dolazili. I nije 10 redova vise nego skroz drugacije. Ali eto ti si tu da kazes da nas uprava laze. A ne nego ti lazes konstantno i pljujes po upraviamazon je napisao/la:Ja sam napisao da je bila inspekcija zbog vec gore napisanog imas post? Jesam slagao ista?1921fcz je napisao/la:Da si imalo procitao moj prvi post do kraja shvatio bi sto se izmjenilo i kako da ti ne kazem da si paglu. Procitaj sve do kraja pa onda diskutuj.

hoce li biti istocna tribina visine kao sjever??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
DA.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne znam zašto objašnjavate bilo šta čovjeku koji danonoćno jede svoja damu zbog ove tribine i Misimovića. Da se on pita volio bi da se sve uruši pa da može pljuvat, kao što je navijao da izgubimo i još raznih bljuvotina.
A sa druge strane hvala vam što ste pojasnili radi raje koja čita, da mogu ljepše spavati znajući kako stadion dobija jedan novi izgled. Sigurno.
Samo više slika ako možete postavljati, svakodnevno.
Hvala.
A sa druge strane hvala vam što ste pojasnili radi raje koja čita, da mogu ljepše spavati znajući kako stadion dobija jedan novi izgled. Sigurno.
Samo više slika ako možete postavljati, svakodnevno.
Hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Poslije istočne ide i južna, i to u dva nivoa. Sretno.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- plavousrcu
- Kontakt:
Da hoce vise utakmice sa imamo o cemu "pametovati". Hoce li Petrovic odmah odabrati prvi sastav ili ce miksati na prijateljskim.
- kupus army
- Kontakt:
Kad bi trebala ova tribina biti gotova,jel ima neki rok za to?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Do prvog kola na grbavici na proljecekupus army je napisao/la:Kad bi trebala ova tribina biti gotova,jel ima neki rok za to?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Do 3.-4. marta, taj vikend bi trebalo biti otvaranjekupus army je napisao/la:Kad bi trebala ova tribina biti gotova,jel ima neki rok za to?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina