Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vinko odlazi 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Sudjenje dobro, Borac puno bolji prvih 25 minuta, poslije 25te smo malo stisli ali nista specijalno.
Ako procijenimo da je dobar, mi ćemo se dogovoriti sa našim prijateljima. Dok vi, teško.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Oni se mogu dogovoriti samo sa Edom.
Ljajic majku ti J***
Mogu i sa Nukićem, isti seljački mentalitet.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Igraju protiv Borca a u glavi im Sarajevo. Kompleksi brate moj
Grupa iznad svakog pojedinca.
Samo glup čovjek je mogao pomisliti da će murija prestati tražiti lične podatke. Puno jače scene od naše se nisu sa tim izborile pa nećemo ni mi. Znači još samo Ultrasi da se vrate, da se prestane s kretenskim zabranama i po mogućnosti da se gleda cijela utakmica. Ima naša scena potencijala samo jbg, "viša sila"Resolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:36Pa vjerovatno su skontali da od te price da ce se prestati traziti dokumenti nema nista. A nije ni kljuc ici samo u prijedor i doboj i bijeljinu. Kad te zapadne..Zutti je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:17Jesu li se to i oni počeli ponašati kao navijačka grupa pa krenuli na gostovanja van "svoje" teritorije? Nadam se da je istina.Resolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:21Danas ocekujem, necu reci lagana 3 boda, ali ne previse zahtjevna. Borac ce na rutinu i iskustvo apsolvirati Veleza, koji ce uci napaljen poslije pauze, i izgoriti u toj nekakvoj zelji da pokaze nesto, a kao i u vecini slucajeva, to nesto ce biti veliko nista. Ne znam kakvo je vrijeme dole, ali ocekujem pun stadion. Ocekuje se i dolazak Lesinara![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nihade majku ti J***
Ne znam brate, covjek sinoc odigra tekmu, promasi penal, napravi asistenciju i danas mu se majka psuje...Nije u redu...
Velez se ne vidi u drugom otkad su usli federalci poput salcina, a evo pojacali su fedaralni nivo sa spahicem
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pidro ima blagi autizam
Pa ovi se čitavu utakmicu valjaju. Malo i skaču na sudiju, ali to razumijem ipak se spremaju sutra za pijačni dan.
Korida u vrabcicima

Jel normalan Nihad
Raznese ga laktom i zali se na zuti. Ok, novi level. 
“Potez” navijaca sa tribine par sec prije konflikta sce objasnio… da to je taj seljacki mentalitet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.