FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li neko sa ovog portala biti u Medjugorju da slika treninge nasih pulena ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neko s ovog portala je vec u medjugorju 
Sta ce biti od materijala kod nas, zavisi od pr sluzbe kluba. Za sad je najavljeno da ne smijemo snimati nikakve izjave, a slike bi trebale biti.
Sta ce biti od materijala kod nas, zavisi od pr sluzbe kluba. Za sad je najavljeno da ne smijemo snimati nikakve izjave, a slike bi trebale biti.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hvala na odgovoru.[emoji4]admin je napisao/la:Neko s ovog portala je vec u medjugorju
amazon je napisao/la:Sad kad ti pises nekome da je papak, glup, mislis da si pametan i faca? Kad si nemocan pocne da se vrijeda a ja ti na to imam reci povuci me za donji pajp. A da se dalje ubjedjujem s tobom i tebi slicnim mi ne pada na pamet.1921fcz je napisao/la:Pises glupost da je za ne povjerovati. Ali eto daj da se popljuje. Vidim da pises o cemu pojma nemas jer da znas ne bi pisao. Odstupanje od gabarita u projektu je moguce i mi smo morali promjeniti radi UEFA-inih pravila. Juce je inspekcija dolazila da provjeri i uvidili su to ali nije bilo nikakvog prkida. jer da je bilo danas se ne bi radilo.amazon je napisao/la:Valjda ova tribina izadje na dobro, lose smo krenuli a i uprava nas ocigledno laze. Nije nam inspekcija radove zabranila zbog niskih temperatura, vec zato sto radove izvodimo mimo projekta na osnovu kojeg smo dobili gradjevinsku dozvoli. Dobili za 14 redova tribina a zakopali temelje za desetak vise.
Gluposti prave bez razloga.
A kad su minusi bili posto si paglu da skontas nije radi minusa bilo obustavljeno nego radi smoga i magle radi sigurnosti ljudi jer na gradilistu ppk ima KRAN i radi toga je izdat nalog da se obustavi gradnja.
Najveci kontras i pljuvac na planeti ti je ovaj amazon samo ga moras ignore.
Dobar dan svima 
Novi sam na forumu, i pratim desavanja vec neko vrijeme.
Zelim da pozelim svim navijacima naseg Zelje prevashodno sto brzi zavrsetak istocne tribine i abd osvajanje bar jednog trofeja ove godine!!!
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!!
Novi sam na forumu, i pratim desavanja vec neko vrijeme.
Zelim da pozelim svim navijacima naseg Zelje prevashodno sto brzi zavrsetak istocne tribine i abd osvajanje bar jednog trofeja ove godine!!!
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!!
Samo jedan go moze promjenit sve...
Eh super. Ugodan boravak ti zelim. Ako mozes malo duze analizirati Zelju posebno ove nove. Hoce li Stojanovic potpisati ili je propalo to ?aleksandar_veliki je napisao/la:Acika od juce u MedjugorjuLjoZee je napisao/la:Hoce li neko sa ovog portala biti u Medjugorju da slika treninge nasih pulena ?. Vrijeme idealno, nekih plus desetak. Nigdje oblacka, tereni s obzirom da je januar u pristojnom stanju. Zrinjski izgleda mocno kad ih gledas s glave na glavu, a i ovaj novi trener mi se cini kao covjek koji zna raditi posao.
- amazon
- Kontakt:
Da treba doci dosao bi do sad vec. Nekom logikom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
On ko Jahic ceka da prodje tezi dio priprema pa se onda prikljucuje ekipi. Samo da ne bude na teren ko on.
- Hrasno1921
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima li još ovih slika?Konzerva je napisao/la:
hoce li biti istocna tribina visine kao sjever??
Samo postavljajte omladino, svaki dan bar po jedna dvije, neka dušmanima pucaju čirevi.
Šećer 7 iznad dozvoljenog
Pritisak 220/140
Puls 105 u mirovanju.
Prognoza. Do početka gradnje juga, rahmetlija
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Fakat sta je sa njime, jel' on na treninzima uopste ? Znam da nije bio na prozivci.LjoZee je napisao/la:On ko Jahic ceka da prodje tezi dio priprema pa se onda prikljucuje ekipi. Samo da ne bude na teren ko on.
- Zeljeznicar -
S, postovanjem

Vidimo da se CENTRALA opet ukljucila da sabotira sve. Ali su se malo zajebali, tako da im nista drugo ne preostaje nego da svrate do Seke na kosevo kaze nisu skupi aparati.
Bzvze ljude poslao, temelji su isti i po pravilima ako prosiris temelj za kvadratni metar onda imaju pravo zaustavit gradnju, sva ostala ostupanja su dozvoljena. Pusti gudala, popio sinoc pa se ofiro1921fcz je napisao/la:Vidimo da se CENTRALA opet ukljucila da sabotira sve. Ali su se malo zajebali, tako da im nista drugo ne preostaje nego da svrate do Seke na kosevo kaze nisu skupi aparati.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ima i neki mail poslan poreznoj FBIH postavim i to ako do toga dodjem ima i Kosticeva prepiska sa Cenanom ma ima svega za ovih 7 dana koliko sam bio u Banovicima jbg imao sam vremena pa sam bio posvecen nekim stvarima
Sve u svemu ako ima ko od opozicije da zeli do Medjugorja neka se javi , u periodu dok nasi budu deole, talnemo se samo za meso ima jedno fino mjesto zna aco
otisli bi preko dana samo a vratili se navecer drugi su nepozeljeni
Sve u svemu ako ima ko od opozicije da zeli do Medjugorja neka se javi , u periodu dok nasi budu deole, talnemo se samo za meso ima jedno fino mjesto zna aco
otisli bi preko dana samo a vratili se navecer drugi su nepozeljeni
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Najvjerovatnije vise nikad nece ni zaigrati za prvi tim. Najbolje je da idemo na raskid ugovora. On je ionako prekrsio pravila pa nece ici na stetu kluba vec njega.Zenzo je napisao/la:Fakat sta je sa njime, jel' on na treninzima uopste ? Znam da nije bio na prozivci.LjoZee je napisao/la:On ko Jahic ceka da prodje tezi dio priprema pa se onda prikljucuje ekipi. Samo da ne bude na teren ko on.
- Neandertalac
- Kontakt:
Konzerva je napisao/la:
hoce li biti istocna tribina visine kao sjever??
Hoće li i na ovoj tribini biti nešto kao plavi zid na zapadnoj?
Ako ništa bar na po jedan pisoar i čučavac napisati Hrasno1921. U znak zahvalnosti
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sta kazu nisu poslani mailovi? fake?
@administracija smijem li postaviti prepisku Cenana i Kostica?

@administracija smijem li postaviti prepisku Cenana i Kostica?

1921'
Psi laju karavani prolaze !!!
- Hrasno1921
- Kontakt:
kakve konstrukcije ...
"ne mora biti tacno"
"ne mora biti tacno"
1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.