FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja se izvinjavam za sva zla koja sam vam nanio i nadam se da ce ti mi halaliti i oprostiti ko insani da napokon normalno mozemo pricati
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Niposto izgleda da vam ga je Miske samo tako zabio da ne znate vise sta da radite. Toliko se trudite da vam je i zdravlje otislo u rac.ku.
Samo nastavite sa takvim poslom, jer sve dok tako jako napadate znamo da se radi dobar posao i da se ne skrece sa puta.
Samo nastavite sa takvim poslom, jer sve dok tako jako napadate znamo da se radi dobar posao i da se ne skrece sa puta.
- MocMahale444
Normala halal ti bilo ali znam da vise volis slagati nego se hljeba najesti. Vrijeme lijeci sveHrasno1921 je napisao/la:Ja se izvinjavam za sva zla koja sam vam nanio i nadam se da ce ti mi halaliti i oprostiti ko insani da napokon normalno mozemo pricati
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kajkut u Zrinjskom.
Bit ce nezgodan Zrinjski u nastavku,ali bar su oslabili Krupu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Opasno su se pojacali. Jamak, Kajkut posebno ovaj drugi extra igrac.Dobro rade sto jest, jestLjoZee je napisao/la:Kajkut u Zrinjskom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne znam zasto govoris u mnozini evo ja cu sa svim napadima prestati pa ce te valjda skontati da iza svega stoji jedan pojedinac tj. ja, od maja djelujem i ako mozete skontati od tada su se i pojavili - pojavljuju neki problemi, dezinformacije, lazi i poturanja.
Ja cu stati sa svim, biti sasvim normalan na forumu ali isto trazim i od vas, jer vidim dok je muhoni onako reagovao koliko je sati, iz zajebancije ode ovo sve predaleko, srozavam ugled kluba koji traje od 1921. godine, rusim sve sto neki pokusavaju da naprave, sagrade i dignu na neki visi nivo, i ako mozda nisam svjestan posljedica bolje se i sjetiti stati sa svim nego da ode sve u pm. na sve moguce nacine !
Opet kazem prestajem sa svim ali isto molim i vas !!
Ja cu stati sa svim, biti sasvim normalan na forumu ali isto trazim i od vas, jer vidim dok je muhoni onako reagovao koliko je sati, iz zajebancije ode ovo sve predaleko, srozavam ugled kluba koji traje od 1921. godine, rusim sve sto neki pokusavaju da naprave, sagrade i dignu na neki visi nivo, i ako mozda nisam svjestan posljedica bolje se i sjetiti stati sa svim nego da ode sve u pm. na sve moguce nacine !
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Hvala muhoni kuco stara !MocMahale444 je napisao/la:Normala halal ti bilo ali znam da vise volis slagati nego se hljeba najesti. Vrijeme lijeci sveHrasno1921 je napisao/la:Ja se izvinjavam za sva zla koja sam vam nanio i nadam se da ce ti mi halaliti i oprostiti ko insani da napokon normalno mozemo pricati
1921'
Re: RE: Re: FK Željezničar
Moze im se. Novac dolazi sa svih strana,ali eto valjda ce i ova nasa pojacanja se pokazati.amazon je napisao/la:Opasno su se pojacali. Jamak, Kajkut posebno ovaj drugi extra igrac.Dobro rade sto jest, jestLjoZee je napisao/la:Kajkut u Zrinjskom.
- Neandertalac
- Kontakt:
PostenoHrasno1921 je napisao/la:Ne znam zasto govoris u mnozini evo ja cu sa svim napadima prestati pa ce te valjda skontati da iza svega stoji jedan pojedinac tj. ja, od maja djelujem i ako mozete skontati od tada su se i pojavili - pojavljuju neki problemi, dezinformacije, lazi i poturanja.
Ako hrasno kaze ovako i ispostuje, bilo bi uredu i da ostali forumasi ostave sve iza sebe, i da se ne vracamo konstantno na tu temu. Ja cu vas zamolit da ubuduce budemo svi zajedno uz naseg Zelju, jer nadam se da svi koji na ovoj temi pisemo hocemo sto bolje nasem klubu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
I ti mi halali molim te sto sam te provocirao, zajebavao, sto sam te zvao na karlovacku i sto sam ti opsovao familiju, ti, muha i 1921fcz ste mi najbitniji jer sa vama sam se najvise kacioNeandertalac je napisao/la:U Jagomiru je spas
1921'
- amazon
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Imamo sad bara - bara ekipu s Mostarcima, samo nama odbrana opasno skripi. Posebno sto igramo na oba fronta.LjoZee je napisao/la:Moze im se. Novac dolazi sa svih strana,ali eto valjda ce i ova nasa pojacanja se pokazati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
irfo je napisao/la:PostenoHrasno1921 je napisao/la:Ne znam zasto govoris u mnozini evo ja cu sa svim napadima prestati pa ce te valjda skontati da iza svega stoji jedan pojedinac tj. ja, od maja djelujem i ako mozete skontati od tada su se i pojavili - pojavljuju neki problemi, dezinformacije, lazi i poturanja.
Ako hrasno kaze ovako i ispostuje, bilo bi uredu i da ostali forumasi ostave sve iza sebe, i da se ne vracamo konstantno na tu temu. Ja cu vas zamolit da ubuduce budemo svi zajedno uz naseg Zelju, jer nadam se da svi koji na ovoj temi pisemo hocemo sto bolje nasem klubu.![]()
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
De ba, mani se šuplje, već viđeno u više navrata. Možda ko od ove djece i povjeruje u ovog "trojanca", ali realnost kaže da si na svim frontovima izgubio bitku te da trenutno nemaš ništa za daljnji konflikt.Hrasno1921 je napisao/la:I ti mi halali molim te sto sam te provocirao, zajebavao, sto sam te zvao na karlovacku i sto sam ti opsovao familiju, ti, muha i 1921fcz ste mi najbitniji jer sa vama sam se najvise kacioNeandertalac je napisao/la:U Jagomiru je spas
Ogoljen, ponižen, poražen!
Ovo što sada radiš je čista demagogija za koju su sposobni samo rijetki ljudi, bez kičme, ponosa i samopoštovanja.
Bar imaj toliko obraza pa se povuci sa foruma ako ništa dok ne dobiješ materijala da ponovo kreneš po starom.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Daj mi sansu !Neandertalac je napisao/la:De ba, mani se šuplje, već viđeno u više navrata. Možda ko od ove djece i povjeruje u ovog "trojanca", ali realnost kaže da si na svim frontovima izgubio bitku te da trenutno nemaš ništa za daljnji konflikt.Hrasno1921 je napisao/la:I ti mi halali molim te sto sam te provocirao, zajebavao, sto sam te zvao na karlovacku i sto sam ti opsovao familiju, ti, muha i 1921fcz ste mi najbitniji jer sa vama sam se najvise kacioNeandertalac je napisao/la:U Jagomiru je spas
Ogoljen, ponižen, poražen!
Ovo što sada radiš je čista demagogija za koju su sposobni samo rijetki ljudi, bez kičme, ponosa i samopoštovanja.
Bar imaj toliko obraza pa se povuci sa foruma ako ništa dok ne dobiješ materijala da ponovo kreneš po starom.
vidjet ces eto, mozda si sa godinama izgubio povjerenje u ljude ali daj makar sansu da te uvjerim u suprotno, sta te kosta?
1921'
- MocMahale444
Ma jaro je ogrinalni ludjak
Hrasno uduru je zaboravio si se izvinuti Aldinu. Salu na stranu mislim da bi trebo malo povuci rucnu.
@Nea halaliti je sevap pasa, zato halali mozda dode tobe.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Mi cemo imati mali problem jer Crnov,Stojanovic,Kostic (ako dodju) nece moci u kupu igrati. Za Crnova ima zamjena,ali opet se vracamo na staru odbranu Memija-Bogicevic-Boccacini-Stanic/Sinisa. Sreca nije toliko losa ta odbrana,ali je steta sto necemo pojacanja tu moci iskoristit. Da nas dragi Bog hoce pogledati pa da izvucemo onu Bosnu u Kupu.amazon je napisao/la:Imamo sad bara - bara ekipu s Mostarcima, samo nama odbrana opasno skripi. Posebno sto igramo na oba fronta.LjoZee je napisao/la:Moze im se. Novac dolazi sa svih strana,ali eto valjda ce i ova nasa pojacanja se pokazati.
Šta se desilo 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni ne smeta ja uvijek mogu pisati kao danas, udarati ga tamo gdje je najslabiji, svakako je pod očitom zaštitom a moguće i spregom. Ovo mu je ako se ne varam, treće pokajanje.MocMahale444 je napisao/la:Ma jaro je ogrinalni ludjakHrasno uduru je zaboravio si se izvinuti Aldinu. Salu na stranu mislim da bi trebo malo povuci rucnu.
Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Uz Allahovu pomoc, nakon normalne diskusije Hrasno dolazi tobe. Rekao sam mu neke stvari kao onda kad je rekao da voli Zelju ko oko u glavi. Sad znamo da se trenutno sali ovo je za druge dane kad pocne kontati.Rokoko87 je napisao/la:Šta se desilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.