FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Olesn na posudbu bolje da stekne iskustva, bolji je od kuzme meni ali momak nece dobiti sansu inace do sada bi igrao a ne cijelu sezonu na klupi, jedino da odu senatori i da se kuzma ozljedi tada bi mozda od prve dobio priliku i Kova i Taider i Olsen i tada bi to licilo na neki mladi Inter.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Nije ni meni jasno zašto ga makar na posudbu ne daju negdje u Serie A ( do kraja sezone) kad već ne igra.
Evo plaća igrača za ovu sezonu:
Od ovih kojima ističe ugovor mislim da je moguće produljenje Cambiassu (2.5 max. u novom ugovoru),Zanettiju i Castelazziju.Ostali bi trebali otići iz kluba...Milito 4.5,Chivu 2.1,Samuel 2...
Rolandov ugovor će se vjerojatno otkupiti.
Alvarez će produžiti i plaća će mu biti cca 1.5m prema najavama.I mislim da je izgledno da se rijesi 2.2m Guarina (nudilo mu se oko 2.5 da produži,ali je odbijeno) i možda 2.1 Ranocchie koji navodno ne želi produžiti (ističe mu u ljeto 2015.)Tu su jos i Mudingayi i Kuzmanović od kojih barem jedan vjerujem odlazi.
Sve u svemu mislim da se ovo ljeto konačno normaliziraju plaće i onda će se moći i nešto više po pitanju ulaznih transfera napraviti.Trebalo bi krenuti ono pomlađivanje što je Thorir najavio,vratit će se neki igrači s posudbe tipa Mbaye...
Evo plaća igrača za ovu sezonu:
Ne znam za Bottu...mislim da je oko 600 000,a rijesilo se Pereirinih 2m.Inter Salaries 2013-2014
Goalkeepers
Handanovic - €1.75 mil
Carrizo - €700,000
Castellazzi - €500,000*
Total: €1,751,200.
Defenders
JJ - €700,000
Ranocchia - €2.1 mil
Campagnaro - €1.5 mil
Andreolli - €1 mil
Samuel - €2 mil*
Chivu - €2.1 mil*
Rolando - €1.2 mil**
Total: €10,600,000.
Wingers
Zanetti - €2.5 mil*
Nagatomo - €900,000
Wallace - €600,000**
Total: €6,000,000.
Midfielders
Taider - €800,000
Kovacic - €2.2 mil
Alvarez - €1 mil
Guarin - €2.2 mil
Cambiasso - €4 mil*
Olsen - €200,000
Mudingayi - €1.1 mil
Kuzamovic - €1.5 mil
Mariga - €800,000*
Total: 13,800,000
Forwards
Milito - €4.5 mil*
Icardi - €900,000
Belfodil - €700,000
Palacio - €2.7 mil
Total: 8,800,000.
Position Total: €40,951,200.00
*Players whose contract is up in 2014.
** Players on loan
Let me make a couple of points here:
- For the first time I can remember, Inter’s wage bill is supposedly reported as under €100 mil when you add in taxes and bonuses.
- The players with the highest wages and age combination have contracts ending next season. Finally.
Od ovih kojima ističe ugovor mislim da je moguće produljenje Cambiassu (2.5 max. u novom ugovoru),Zanettiju i Castelazziju.Ostali bi trebali otići iz kluba...Milito 4.5,Chivu 2.1,Samuel 2...
Rolandov ugovor će se vjerojatno otkupiti.
Alvarez će produžiti i plaća će mu biti cca 1.5m prema najavama.I mislim da je izgledno da se rijesi 2.2m Guarina (nudilo mu se oko 2.5 da produži,ali je odbijeno) i možda 2.1 Ranocchie koji navodno ne želi produžiti (ističe mu u ljeto 2015.)Tu su jos i Mudingayi i Kuzmanović od kojih barem jedan vjerujem odlazi.
Sve u svemu mislim da se ovo ljeto konačno normaliziraju plaće i onda će se moći i nešto više po pitanju ulaznih transfera napraviti.Trebalo bi krenuti ono pomlađivanje što je Thorir najavio,vratit će se neki igrači s posudbe tipa Mbaye...
"Mojes jeste ostao kratkih rukava u trci za Lejtona Bejnsa, ali bi do petka i poslednjeg dana prelaznog roka, mogao da dobije pojačanje iz Porta. Reč je o brazilskom vezisti Fernandu koji bi pokrpio rupe u manveru veznog reda Crvenih đavola. Ono što je Matić u Čelsiju, Mojes se nada da će Fernando biti na Old Trafordu. Nadimak je Oktopod zbog toga što "sve stiže" na sredini terena. Brazilac bi mogao da košta oko 6,5 miliona funti, a ranije su ga tražili Milan, Liverpul i Everton."SiamoNoi je napisao/la:Treće,Kovačić može igrat "DM-a" kako vi to kažete.Može igrati povucenije i to mu zapravo i je najbolja pozicija samo je problem sto to ne moze igrati uz samo Cambiassa,ne moze igrat uz Kuzmanovića ili Guarina kao partnere u vezi sto se do sada pokusavalo.Uz njega treba uparit igraca tipa Fernando (kojeg su nesposobni dovest iako covjeku ugovor istice),Schneiderlin pa eto i Taider ako bas hocete
Inace:
Sta igra Kova u Hrvatskoj i kako to igra?
Cuj ne moze DMF...

Ovaj Casemiro bi nam legao samo tako. Kad ga se samo sjetim u onoj prijateljskoj kako nas je unistio.Scarpini je napisao/la:GdS - Ausilio a Madrid per Morata e Casemiro ?
Amar Osim selektor BiH
Mene je Mazzari razocaro skroz, mislio sam je bolji trener..kolko mi je krivo sto prosle sezone nismo uspjeli izborit EL pa da ostave Stramu..pod njim smo imali kakvu takvu igru dok nisu krenule ozljede, a mozda bi kojeg svog omladinca proguro..sigurno ne bi bio losiji od ovog magarca
Ausilio je bio u Madridu da pregovara sa Rayo Vallecanom oko posudbe Longa..nemamo mi para za Moratu il Casemira
Eto ode nam i Fernando
pa jbt vrbujemo ga tri godine i opet ga glupani ne znaju dovest
EDIT:
Belfodil u londonu na ljekarskom pregledu, prelazi u QPR na posudbu
Mozda se do veceras zavrsi transfer D'Ambrossija
Opet spominju Vucinica i Hernanesa, mislim da od brazilca nema nista jer Lotito trazi preko 20mil..Vucinic bi se mogo dovest ako se poboljsaju odnosi sa Juventusom..valjda je on odbio Zenit
Ausilio je bio u Madridu da pregovara sa Rayo Vallecanom oko posudbe Longa..nemamo mi para za Moratu il Casemira
Eto ode nam i Fernando

EDIT:
Belfodil u londonu na ljekarskom pregledu, prelazi u QPR na posudbu
Mozda se do veceras zavrsi transfer D'Ambrossija
Opet spominju Vucinica i Hernanesa, mislim da od brazilca nema nista jer Lotito trazi preko 20mil..Vucinic bi se mogo dovest ako se poboljsaju odnosi sa Juventusom..valjda je on odbio Zenit
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sansa za Taidera da uhvati bar malo formu i zauzme mjesto u prvom timu, jer Kova nece dobiti tu sansu 100%, Cambiasso odsustvuje 2 sedmice zbog ozljede prema zadnjim info.
Kovacic u Hrvatskoj igra u veznom redu zajedno sa Modricem i Rakiticem, nema tu klasicnog razbijaca ali razlika je sta su Rakitic i Modric u proslosti igrali tu defenzivnu ulogu u veznom redu pa Kovacic opet ima neku slobodu. Treba naglasit da se tako igralo protiv Islanda, da je neka druga reprezentacija u pitanju vjerojatno bi tu igra Vukojevic i moza Kovacic uopce nebi bio u prvih 11, a mozda bi igra na lijevoj strani u formaciji 4-4-2 (znao je u Dinamu igrat tu lijevo,nekad i desno.).Beppe je napisao/la:
Inace:
Sta igra Kova u Hrvatskoj i kako to igra?
Cuj ne moze DMF...Po meni idealan DLP kao Kambi u najboljim danima.Uz jednog dobrog destruktivca (pravog DMF-a) ne bi mu kraja bilo.
Ugl. Kovacic u Interu i Hrvatskoj je potpuna druga prica.
Eto sad kad je Cambiasso ozljeđen ja se nadam da ce vezni red cinit Kovacic-Taider i jos jedan (vjerojatno Kuzmanovic, ja bi volio Olsen, ionako smo ostali bez CL a EL nebi volio da igramo, bolje forsirat mlade onda), Taider je dobro odigra ovih par minuta sta je mjenja Cambiassa, valjda ce nastavit tako.
Zanimljivo, Perreira je jucer bio igrac utakmice za svoj Sao Paulo, upisa 2 asistencije

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ako je Cambiasso povrijedjen vjerovatno ce igrat Taider i Kuzmanovic u vezi, a Alvarez i Palacio iza Milita..znaci Kova opet na klupu..osim ako Mazzari nece krenut kukavicki sa jednim napadacem, eh tu bi Kova mogo trazit svoju sansu
Sent from my C6603 using Tapatalk
Pa i treba krenut s jednim napadacem. Kako je poceo forsirat mrtvog Milita Inter gola ne moze da da. Na klupu ga posadit i nek ceka svoju sansu al tek poslije Palacia i Icardia.
Protiv Juventusa bih ovako volio ako konacno zavrse D'Ambrosia :
__________Handanović
___Campangaro_Rolando_Juan
D'Ambrosio_Taider_Kuzmanović_Nagatomo
________Alvarez_Kovačić
____________Palacio
Samo da vise ne gledam Johnnya kako vrti onim nogicama u prazno. Vratio nam se pravi Johnny nakon sto je odlicno odigro prvih desetak utakmica...Ako ne dodje Danilo onda treba Capitana stavit desno.
Protiv Juventusa bih ovako volio ako konacno zavrse D'Ambrosia :
__________Handanović
___Campangaro_Rolando_Juan
D'Ambrosio_Taider_Kuzmanović_Nagatomo
________Alvarez_Kovačić
____________Palacio
Samo da vise ne gledam Johnnya kako vrti onim nogicama u prazno. Vratio nam se pravi Johnny nakon sto je odlicno odigro prvih desetak utakmica...Ako ne dodje Danilo onda treba Capitana stavit desno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
+1Mago je napisao/la:...
Mozda ipak i Vucko bude u kombinacijama za sastav u nedjelju, prema zadnjim informacijama.
# D'Ambrosio is in Milan, scheduled for tomorrow morning at 9.30 medical visits Inter #
Nije proverena info, nadam se da je istina.

Ono sto je interesantno je to da na danasnjem sastanku koji je trajao 7 sati, nije bio prisutan Branca. Ausillio jeste a kasnije se prikljucio i Fassone.
Nije proverena info, nadam se da je istina.

Ono sto je interesantno je to da na danasnjem sastanku koji je trajao 7 sati, nije bio prisutan Branca. Ausillio jeste a kasnije se prikljucio i Fassone.
Sastanak jos nije gotovom sada je tu Ausilio prica se valjda o marketu:
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/l ... lio-103624" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/l ... lio-103624" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Il giocatore è a un passo dall'Inter
D'Ambrosio
evo prvog pojacanjanja,nisam pratio ovog igraca nadam se da nije flop
D'Ambrosio
evo prvog pojacanjanja,nisam pratio ovog igraca nadam se da nije flop
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
_______________Handanović______________
D'Ambrosio__Campagnaro___Rolando____Juan/Naga
_______Taider/Cambi______Kovačić________
Palacio___________Alvarez___________Botta?
_________________Icardi__________________
... dok je god ovo magare na klupi sa retardiranim tri u obrani navijam da svaku izgubimo...
_________________Icardi__________________

... dok je god ovo magare na klupi sa retardiranim tri u obrani navijam da svaku izgubimo...
#SuningOUT
Slazem se.Jericho je napisao/la:_______________Handanović______________
_________________Icardi__________________![]()
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
I ja sam za ovu formaciju, prodati Yuta pokusati dovest Lulica, krilo tipa Cudrado, Candreva ili Muriel, Banegu ili Hernanes u sredinu i onda imas tim koji moze konkurisati za LP.Jericho je napisao/la:_______________Handanović______________
_________________Icardi__________________![]()
Ma dzaba je mastat o toj formaciji, nema od toga nista
nego meni nije jasno kako ovi nasi ne vide koliko nam ocajnicki treba dobar zadnji vezni, niko nista ne spominje, cak ni mediji
Cambiasso je svoje dao i ja najradije ne bi produzavo ugovor ni njemu, da su pametni da sad dovedu fernanda a za sledecu sezonu vratit Duncana za back up i super..al ovi nasi ce vjerovatno bit uvjereni da Cambiasso moze jos par godina pa se nece dovodit niko, isto ko sto se racuna na samuela svaku sezonu a covjek je vise povrijedjen nego sto nije
nego meni nije jasno kako ovi nasi ne vide koliko nam ocajnicki treba dobar zadnji vezni, niko nista ne spominje, cak ni mediji
Cambiasso je svoje dao i ja najradije ne bi produzavo ugovor ni njemu, da su pametni da sad dovedu fernanda a za sledecu sezonu vratit Duncana za back up i super..al ovi nasi ce vjerovatno bit uvjereni da Cambiasso moze jos par godina pa se nece dovodit niko, isto ko sto se racuna na samuela svaku sezonu a covjek je vise povrijedjen nego sto nije
- invincible1921
- Kontakt:
Mislim da se prije svega na kraju ove sezone treba zahvaliti pojedinim igracima,i jos pokusat sta zaradit na njihvoim transferima
OUT:
STARACKI DOM :
PALACIO
CAMBIASO
MILITO
CHIVU
SAMUEL
OSTALI:
KUZMANOVIC
JONHATAN
MUDINGAYI
U PRVIH 11 OBAVEZNO STAVITI MLADE IGRACE POPOUT ICARDIA,TAIDERA.
Jednostavno ekipa koja je odavno za totalnog remonta.Kada bi ovo sve uradili i doveli 2-3 sjajna igraca ,nakon toga iduce sezone jos krpili te pozicije sa pojacanjima gdje bi skripalo mogli bi ponovo pricati o interu kao sili do tada ....patnja.Vjerovatno u nedelju opet poraz od juveta slijedi
OUT:
STARACKI DOM :
PALACIO
CAMBIASO
MILITO
CHIVU
SAMUEL
OSTALI:
KUZMANOVIC
JONHATAN
MUDINGAYI
U PRVIH 11 OBAVEZNO STAVITI MLADE IGRACE POPOUT ICARDIA,TAIDERA.
Jednostavno ekipa koja je odavno za totalnog remonta.Kada bi ovo sve uradili i doveli 2-3 sjajna igraca ,nakon toga iduce sezone jos krpili te pozicije sa pojacanjima gdje bi skripalo mogli bi ponovo pricati o interu kao sili do tada ....patnja.Vjerovatno u nedelju opet poraz od juveta slijedi
=\_1921_/=
Ma Palacia se treba dobro drzat, sta ti je
Upravo se odrzava sastanak sa ljudima iz Torina da se odredi na koji nacin ce se obavit transfer..spominje se cifra od 1.5mil i pola ugovora nekog od MBayea il Duncana..ocekuje se da ce dogovor bit sklopljen ubrzo, izgleda da se cekalo da Thohir dodje u Milan pa da se zavrsi
Evo spominje se i posudba Banege, u slucaju prodaje Guarina

Upravo se odrzava sastanak sa ljudima iz Torina da se odredi na koji nacin ce se obavit transfer..spominje se cifra od 1.5mil i pola ugovora nekog od MBayea il Duncana..ocekuje se da ce dogovor bit sklopljen ubrzo, izgleda da se cekalo da Thohir dodje u Milan pa da se zavrsi
Evo spominje se i posudba Banege, u slucaju prodaje Guarina
Ma nije sve ni do Mazzarija vala. Ova skupina igrača je goli ku.rac. Pa nama akcije idu preko bekovskog para koji čine glupi japanac sa onim mrtvo-vječnim smješkom i panjina johnatan. O čemu pričati dalje?!?!
Spominje se i Kovačić kao ne daje mu se šansa, a realnost je malo drukčija. Dečko je skoro svaku tekmu igrao 30+ minuta, ulazeći s klupe, a samo jednu je odigrao na nivou. Posljednju tekmu je katastrofalno odigrao, a igrao je čitavo poluvrijeme. Više je puta Botta čuo, a igrao je nekih 10-ak minuta. Molio sam boga da makne debila kuzmanovića i ubaci Kovu, al' je ispao da je Kuzman bolje odigrao.
Definitivno sam za Kovu u prvoj postavi, jer u ovakvom Interu on mora igrati, al' mora se malo dohavizati.
Jednostavno Mazzari nema igrače za svoju igru. Samo mi nije jasno kako to do sada nije uvidio, i umjesto da prilagođava ekipu sebi, mogao se on prilagoditi ekipi, pa zaigrati konačno 4-2-3-1. Ili klasičnu 4-4-2 u najgorem slučaju.
Spominje se i Kovačić kao ne daje mu se šansa, a realnost je malo drukčija. Dečko je skoro svaku tekmu igrao 30+ minuta, ulazeći s klupe, a samo jednu je odigrao na nivou. Posljednju tekmu je katastrofalno odigrao, a igrao je čitavo poluvrijeme. Više je puta Botta čuo, a igrao je nekih 10-ak minuta. Molio sam boga da makne debila kuzmanovića i ubaci Kovu, al' je ispao da je Kuzman bolje odigrao.

Definitivno sam za Kovu u prvoj postavi, jer u ovakvom Interu on mora igrati, al' mora se malo dohavizati.
Jednostavno Mazzari nema igrače za svoju igru. Samo mi nije jasno kako to do sada nije uvidio, i umjesto da prilagođava ekipu sebi, mogao se on prilagoditi ekipi, pa zaigrati konačno 4-2-3-1. Ili klasičnu 4-4-2 u najgorem slučaju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.