FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dembele je kurcina kao i Xavi koji kaze da 25 godina nije vidio bolje krilo u Barci, kakva je to uvreda za sve jedno krilo koje je tu bilo, pa jedan Pedro je za ovog bio Maradona.
Brao 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Eto prozvo sam ga
tako si trebo i prvi put
Pedri dokta
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pisao sam ja, da bi ovo Xavi mogao izvesti još na ljeto. Da se razumijemo ovo mu je i plan bio, ovo je njegova taktika.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
crni je najbolji kad ne komplikuje i kad ne razmislja :mrgreen:
Pedri

- BosniaBoston
- Kontakt:
Buduci najbolji veznjak svijeta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
pedri, sta radis, odmah to zavrsavaj
cholo je izlapio, nije ovo stari atl. madrid, niti su agresivni, niti cvrsti, niti kompaktni
real madrid ih je dobio bez problema, a evo i barca za sada bez problema
real madrid ih je dobio bez problema, a evo i barca za sada bez problema
- NisamInSajder
- Kontakt:
A realno ni ekipa nije takva. Više ima sad tehničara, nego ratnika. Da đode Tuchel procvali bi, napadački su jako potentni.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Do gola odlicna igra poslije gola ne znaju dodati prvom do sebe, ne dozovu li se na poluvremenu bice veselo.
Kakva klosarska igra zadnjih 20ak minuta. Tako glupo gube lopte. Nema mirnoce, nista.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Atletico bio zreo za 3 komada u prvih 20 minuta. Ovako će biti patnja do kraja i moguća naplata promašaja.
Balde je par puta ostavio toliko prostora iza sebe... Moraju se dozvati, krenuli odlicno, a onda samo stali.
⚽FK Garaže⚽
Morao se jos jedan gol zabiti.
Kessie umjesto Busquetsa sto prije.
Kessie umjesto Busquetsa sto prije.
Ja ne kontam i ove rivale.Ocito je da dugi niz godina Barci kada izadjes visoko , djeluju kao neka prosjecna ekipa jer nemaju kuveta da uzimaju loptu i igraju cvsto nazad.
Ovaj Cholo je kanturina zesca od trenera postao.Dok nismo zabili igrali su do 16 svog gola , kad smo zabili igraju u nasih 16 a jasno da protiv Barce samo trebas visoko i agresivno i nema zime.
Kako god , bolji smo ali nista posebno.Puse mnogo cim su ovi krenuli naprijed poceo je raspad.
Ovdje se mora zabiti jos koji go ako se misli dobiti ,ova ciganija ce zabiti koji.
Ovaj Cholo je kanturina zesca od trenera postao.Dok nismo zabili igrali su do 16 svog gola , kad smo zabili igraju u nasih 16 a jasno da protiv Barce samo trebas visoko i agresivno i nema zime.
Kako god , bolji smo ali nista posebno.Puse mnogo cim su ovi krenuli naprijed poceo je raspad.
Ovdje se mora zabiti jos koji go ako se misli dobiti ,ova ciganija ce zabiti koji.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Kako god okrenes katastrofa su svi
Izvinite za upad na temu, ima neko neki strim?
Pedri previse drka loptu. Ali bas previse.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.