Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Tuzlanski kanton broji najviše premijerligaša prije par godina velku pažnju publike privukli su klubovi iz SBK kantona Vakuf i Bugojno.Mislim da su imali najviše publike u ligi igrali 3 do 4 godine,potrošili milion km,igrači treneri Srbija Crna Gora.Vise su ulagali u sudije nego sto su trenirali na kraju ni pola igrača niko nije naravio.Najbolji igrači iz kantona su mogli i danas igrati u tim ekipama Velka baza igrača ali glupe bosnje bolje platiti sudije nego nešto napraviti
Gdje se danas nalaze ti klubovi iz SBK?Fagus501 je napisao/la: ↑30 apr 2024, 14:43Tuzlanski kanton broji najviše premijerligaša prije par godina velku pažnju publike privukli su klubovi iz SBK kantona Vakuf i Bugojno.Mislim da su imali najviše publike u ligi igrali 3 do 4 godine,potrošili milion km,igrači treneri Srbija Crna Gora.Vise su ulagali u sudije nego sto su trenirali na kraju ni pola igrača niko nije naravio.Najbolji igrači iz kantona su mogli i danas igrati u tim ekipama Velka baza igrača ali glupe bosnje bolje platiti sudije nego nešto napraviti
Gdje se danas nalaze ti klubovi iz SBK? 
[/quote]
Igraju Ligu prvaka ganjaju lisice do Vlasicu

[/quote]
Igraju Ligu prvaka ganjaju lisice do Vlasicu
Majstorovic dogovorio transfer u Csurgoi, Madjarska.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BiHSportman
- Kontakt:
Nikakve. Možda se Portugal može i uhvatiti na spavanju, ali nema ga ko uhvatiti, tanki smo mi. Mada, ni oni nisu bezveze uopšte.
Sve u svemu, očekujem nekih 9-10 razlike tamo i 5-6 ovdje za njih.
Sve u svemu, očekujem nekih 9-10 razlike tamo i 5-6 ovdje za njih.
Realno mislim da će nas ljudi samljet , igraju specifičan brz rukomet koji naša ekipa ne može pratit. na 50 % snage bi lako izašli na kraj s nama.
Treba se spremat za kvalifikacije , ovo neka bude jedna lijepa eksukrzija i da se ne osramote puno.
Pohvalio je odnos Malinovica i Perica prema reprezentaciji...
Makiju ne treba gost u ovim njegovim kucnim video uracima ... on sam i postavlja i odgovara na pitanja ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hahaha, a i kad ne odgovori do kraja, onda usmjeri sagovornika u kom smjeru da prica.
Intervju sa Damirove strane okej, ali Marjan ubi sa upadanjem u rijec. Jest lik naporan.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naš tim je sa treninzima počeo jučer, a tek večeras kasno će biti u kompletnom sastavu. Pred ovo okupljanje došlo je do promjena u sastavu, pa su zbog povreda otpali Josip Perić i Luka Perić, te zbog privatnih obaveza Admir Ahmetašević, pozive su dobili srednji bek Izviđača Milan Vukšić, desno krilo Maglaja Amar Kendić i golman Vogošće Bekir Čordalija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad ko fol povreda Josipa, a i njegov prezimenjak mi je sumnjiv s tom povredom. 
- EastwichTown
- Kontakt:
Šteta što neće biti Josipa Perića , ali sreća da je tu upao Vukšić koji zna izmisliti gol , što se tiče golmana Burić i Hodžić su sasvim dovoljni , na desnom krilu Haseljić je trenutno jedan od naših najboljih igrača i samo da bude zdrav i bit će OK .
Nadam se samo da će se pojaviti i Mislav Grgić , od novih Peštić i Pavle Petrović sudeći po slikama već jesu ...
I ja sam mišljenja da protiv Portugala nemamo šta tražiti , ali nek pokažu napredak u odnosu na Yellow Cup i EP i ja sam zadovoljan .
Nadam se samo da će se pojaviti i Mislav Grgić , od novih Peštić i Pavle Petrović sudeći po slikama već jesu ...
I ja sam mišljenja da protiv Portugala nemamo šta tražiti , ali nek pokažu napredak u odnosu na Yellow Cup i EP i ja sam zadovoljan .
Ako koga zanima, Portugalcima otpali braca Costa, Martim i Francisco, te golman Diogo Rema Marques.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da bi ovo mogao biti spisak za ove utakmice:
G: B. Buric, Hodzic, Cordalija
DK: Haseljic, Petrovic
DB: Malinovic, Panic
SB: Vuksic, Grgic, Isakovic
P: S. Buric, Faljic
LB: Herceg, Pestic
LK: Majstorovic, Mehmedcehajic
G: B. Buric, Hodzic, Cordalija
DK: Haseljic, Petrovic
DB: Malinovic, Panic
SB: Vuksic, Grgic, Isakovic
P: S. Buric, Faljic
LB: Herceg, Pestic
LK: Majstorovic, Mehmedcehajic
A ako se odluci protiv treceg golmana, onda neka stavi knezevica kao treceg lijevog beka...
Uvalit ce Hamidovica 100%, a lik sve gori i gori.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.