Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sad si napravio grijeh jer si me naveo svasta da kazem.Federer17 je napisao/la:
Jesu li ovo uradili seljaci s okolnih brda (gradova)?
Ili vehabije?
Mada, prije da je ostalo nakon javnog iftara. Sta znas, mozda se popilo...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pravnici ako vas ima pomogajte. Ispala mi je opcija da iznajmim restoran, podnio zahtjev za kredit koji je trebao biti odobren. Sa vlasnicom prostora 27.06 potpisem ugovor o koristenju koji teče od 01.07.
Medjutim kredit mi je odbijen, i ne mogu joj uplatiti kiriju za ovaj mjesec, ne mogu poceti sa radom i ona me vec sad zeli tuziti. Medjutim, ugovor koji sam potpisao nisam ja nosio na ovjeru, nisam ga ni podigao niti preuzeo, nisam koristio restoran niti uzeo kljuc od njega. Kakve su posljedice i da li je ugovor validan bez ovjere mog potpisa? Hvala..
Medjutim kredit mi je odbijen, i ne mogu joj uplatiti kiriju za ovaj mjesec, ne mogu poceti sa radom i ona me vec sad zeli tuziti. Medjutim, ugovor koji sam potpisao nisam ja nosio na ovjeru, nisam ga ni podigao niti preuzeo, nisam koristio restoran niti uzeo kljuc od njega. Kakve su posljedice i da li je ugovor validan bez ovjere mog potpisa? Hvala..
Vjerovatno posjetitelji Vive, znači vjerovatno seljaciFederer17 je napisao/la:
Ili vehabije?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Sarrifufna
Nisam pravnik, ali reci joj slobodno da moze qrcu svirat bez pecata.sudac92 je napisao/la:Pravnici ako vas ima pomogajte. Ispala mi je opcija da iznajmim restoran, podnio zahtjev za kredit koji je trebao biti odobren. Sa vlasnicom prostora 27.06 potpisem ugovor o koristenju koji teče od 01.07.

pocasni precjednik @ FK Formula
Šta se ovo braća Turci ****, da su bogodom počeli pucat pa da metak u Sultana zaluta
Meni da je s jednim završit, al nikako ne uspjevam.Marsal je napisao/la:Dobro je, dosad sam na poslu uspio posvađat se sa petoricom kolega, a s jednim završio za sva vremena. Najs
- Marsal
- Kontakt:
Da budem precizan on je sa mnom završioPenaltiky je napisao/la:Meni da je s jednim završit, al nikako ne uspjevam.Marsal je napisao/la:Dobro je, dosad sam na poslu uspio posvađat se sa petoricom kolega, a s jednim završio za sva vremena. Najs

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Ako ćemo iskreno, ovi isti idu i na javne iftare.Federer17 je napisao/la:
Ili vehabije?
Viva ekipa, piva da, svinjetina ne ja sam musliman.
- Sarrifufna
Imas opravdanje - asocijalnost je nusprodukt dugogodisnjeg koristenja foruma.Marsal je napisao/la:Dobro je, dosad sam na poslu uspio posvađat se sa petoricom kolega, a s jednim završio za sva vremena. Najs

pocasni precjednik @ FK Formula
- ArtVandelay
- Kontakt:
Sarrifufna je napisao/la:Imas opravdanje - asocijalnost je nusprodukt dugogodisnjeg koristenja foruma.Marsal je napisao/la:Dobro je, dosad sam na poslu uspio posvađat se sa petoricom kolega, a s jednim završio za sva vremena. Najs
Jesi li ti Gefufna nekadasnji?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
nije ovo mu je mladji burazArtVandelay je napisao/la:Sarrifufna je napisao/la:Imas opravdanje - asocijalnost je nusprodukt dugogodisnjeg koristenja foruma.Marsal je napisao/la:Dobro je, dosad sam na poslu uspio posvađat se sa petoricom kolega, a s jednim završio za sva vremena. Najs
Jesi li ti Gefufna nekadasnji?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Znači Helčo i njegovi metalci?Federer17 je napisao/la:Koliko sam cuo, ovaj poligon je postao okupljaliste, vjerovatno prave, (multi)kulturne, gradske raje.Penaltiky je napisao/la: Vjerovatno posjetitelji Vive, znači vjerovatno seljaci
Ma đe ću gore sjedit.Federer17 je napisao/la:Cudi me da on nista ne zna, ili je bio jedan od sudionika pa svaljuje na Viva posjetitelje.ASD je napisao/la: Znači Helčo i njegovi metalci?
Bude i prvih i drugih a i "gradske" raje. U suštini svugdje ima seljacina u duši, bez obzira da li bio čaršija, vehabija ili neko treći tako da ne vidim poentu ovog tvog posta.Federer17 je napisao/la:
Ili vehabije?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ovako izgleda svaki prosjecni park u Sarajevu kad je sezona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.